Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

• @Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

@u2rem ben genelde türkiye saatiyle gece 4-5 gibi ve öğlen 11-12 gibi geriye çekebildim ancak bir süredir istanbul için daha erkene randevu görmedim şu anda martın başında randevumuz

Çok teşekkür ederim cevabınız için ben de deneyeyim ama sanırım dediğiniz genel olarak boşluk yok İstanbul için

• ⭐⭐⭐⭐

@u2rem kasım 2027den mart 2026ya çekebildim ben 2 haftada ama daha erken bulamıyorum artık

• @Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

@u2rem kasım 2027den mart 2025e çekebildim ben 2 haftada ama daha erken bulamıyorum artık

Mart 2027 ya da 2026 mi demek istediniz

• ⭐⭐⭐⭐

@u2rem mart 2026 olacak yanlış yazmışım

@u2rem mart 2026 olacak yanlış yazmışım

Çok iyi umarım biz de alabiliriz 2026 bahar aylarına çünkü seneye gelmek istiyorlar buralara🙏

• @levent07 Selam, pasaportu Ankara VFS ofisinden alirken randevuya mi ihtiyac duyuluyor? 😕

• @dreamer32 evet randevu istiyorlar ben pasaportu 22 sinde teslim aldım ama randevuyu teslim almadan hemen önce 28 i için yer vardı o tarihe aldım problem olmadı

• @levent07 Cok tesekkur ederim cevabiniz icin 🙏 Herhangi bir problem yasamadan pasaportunuzu almaniza sevindim ☺ Kardesim sehir disindan gelecegi icin bu randevu olayini iyice anlamak istiyorduk, deneyiminiz cok yardimci oldu.

• Herkese selam, pasaportumu bugün Ankara VFS'den bir tanıdığıma aldırdım. UID no, pasaport no, TC no ve ad soyadımın bulunduğu, ek olarak teslim alan kişinin ad soyad ve TC no bulunduğu bir dilekçe yazdım, şu şu kişinin teslim almasını onaylıyorum gibi bir ibare ile.

Randevu oluştururken bize verdikleri QR'ı göstererek ve yukarıdaki yazı + TC kimliğimin fotokopisi ile sorunsuz bir şekilde teslim aldı

• Ben de bugun USTraveldocs sitesinden mevcut EB2 Ankara mulakatim icin premium teslimat > Istanbul ev adresimi secenegini secerek kisi basi 1010 TL odedim.
    Umarim benzer problemler ile karsilasmam.

• Dostlar çok mağdur durumdayım desteğinize ihtiyacım var

Randevumu 1 yıl önce aldım fakat yeni sisteme başvurum claim olmadı,
    eşim ve oğlumun vize başvuruları ise yeni sisteme claim oldu.

Benimkine girince ödeme bekleniyor gibi bir ekran var, halbuki ödedim önceki sistemde(ödeme makbuzu da var)

10 gün sonra randevum var ne yapacağım bilmiyorum, "Close Application and Start New Application"a basmak da istemiyorum.

bir sürü talep açtım konsolosluğa, hiç birine dönmüyorlar

https://www.usvisascheduling.com/en-US/appointment-confirmation/

bu url'e gittiğimde DS 160 ve UID barkodlarımı görebiliyorum, bunları görebiliyor olmak randevum geçerli demek midir?

Anlamadım ki, yok mu başına gelen?

• @gulhtp Merhaba, son anlattigim durumdan baska bir ilerleme olmadi. Biri 2025 Eylul digeri 2026 Temmuz olacak sekilde devam edecegim.

• @Reverie Merhaba, odeme bekleniyor derken ne kadarlik bir ucret?
    en fazla 1010 TL oldugunu biliyorum, vfs sitesinden randevu barkodunuz ile tekrar odeme yaparak sureci tamamlamayi degerlendirebilirsiniz.
    Eger tamamlanirsa randevunuza zamaninda gidersiniz ve vizeniz basilir. Pasaport teslim edilme asamasinda vfs ile temasa gecerek mukerrer odemeye dair iade talep edebilirsiniz diye dusunuyorum.
    Tabiki sizin karariniz ancak en kotu ihtimalle ilave teslim ucreti zarariniz olur, ancak sureciniz tamamlanir.

Ek not: UID ve barkod sahibi iseniz vize gorusmeniz tamamlanir, pasaportu teslim alma surecinizde tikaniklik yasayabilirsiniz.
    Bunu @Megadeth arkadasimiz da yasiyor.

• @meke Merhaba,

Önceki sistem ile yeni sistem birleşmediği için ödeme uyarısı veriyor, o da 190usd olan vize ücreti 8000tl gibi.

vfs'den ne yapacağımı anlamadım, ben randevumu eski sistem ile konsolosluğun kendi sitesinden almıştım. vfs ile bugüne kadar herhangi bir şey yapmadım ABD vizesi için.

Yanıtınız ve emeğiniz için teşekkür edeirm.

• @Reverie Simdi anladim, siz odeme bekleniyor dediginzde pasaport teslimi icin gerekli PTT servisi ile VFS ye gecisi ilgilendiren bir durum oldugunu dusunmustum.
    Sizin sorununuz vize odemesi ile ilgili oldugunu anliyorum.
    Bu durumda size onerim UID ve Barkod ciktigina gore vize gorusmesinin gerceklesecegini teyit etmek olacaktir. Ucreti odenmesine ragmen yeni sisteme yansimamis olabilir.

• @meke yeni sisteme claim olmadı önceki başvurum

fakat eşim ve oğlumunki claim oldu sorunsuz gözüküyor yeni sistemde. Konsoloslukla iletişime geçiyorum dönüş alamıyorum, nasıl teyit edeceğimi bilemiyorum

• @meke yeni sisteme claim olmadı önceki başvurum

fakat eşim ve oğlumunki claim oldu sorunsuz gözüküyor yeni sistemde. Konsoloslukla iletişime geçiyorum dönüş alamıyorum, nasıl teyit edeceğimi bilemiyorum

• @Reverie, içinde söyledi: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

bu url'e gittiğimde DS 160 ve UID barkodlarımı görebiliyorum, bunları görebiliyor olmak randevum geçerli demek midir?

Bunu arastirin diye oneriyorum. DV sureclerinde nasil bilmiyorum ama EB2-NIW surecinde UID barkodu mulakata giris icin yeterli olmustu. @Megadeth bu sekilde mulakati tamamladi ve vizesi basildi.

DV forumlarina, gecmis yillardaki gocmenlere soru iletebilirsiniz.

• @Reverie konsolosluğun 08503901950 numarasını arayın, randevunuzu ve diğer Aile üyelerinin randevularını kontrol ettirin. Onların randevusunda problem yoksa sizinki iptal görünüyorsa (benim başıma geldiği gibi) sizin kendinize yeni randevu almanız gerekecek.

• Ödeme yaptığımıza dair belgeyi nerden alıyoruz? Kartla ödendiği için dekont yok.

Benzer Başlıklar

• 84
  • 29
  • 8
  • 93
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

117

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |