Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba, dün immigrant free ödememizi yaptık fakat doğru yaptık mı yapmadık mı aklıma takıldı. Bize verilen kağıtta A numarası A06XXXXXX7/8/9 şeklinde yazıyordu. Aynı numaranın sonu 7, 8 ve 9 olarak değiştirilip ödeme yapılacaktı değil mi?

• Merhaba, ben ödeme yaptım 2 gün sonra giriş yapacağım. Ödeme yaparken current mailini adress kısmına güncel Türkiye ikametgah adresimi yazdım. Amerika’da gideceğim adresi mi yazmam gerekiyordu? Teşekkür ederim🙏🏻

• ⭐⭐⭐⭐

@selens1907

Vizeniz hayırlı olsun, en kısa zamanda mülakat deneyiminizi okumak dileğiyle telaşınızı atlattıktan sonra. Ödeme esnasında güncel Türkiye ikametgah adresinizi yazmanız doğru. İyi yolculuklar 🍀

• @ATS16 çok teşekkür ederim, sizlerin destekleri sayesinde iyi ki varsınız🌸

• Merhaba, what is your current mailing address kısmını dolduracak mıyız, çünkü başka birine postalayacaksanız gibi bir şey diyor biz de anlamadık, ara yüz değişti mi acaba çünkü abdye postalanacak yani orayı mı yazalım ama herkes türkiye demiş kafamız karıştı

• @crazycells, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

@findesiecle paranin odenememesinin birkac bariz nedeni olabilir. Sizin durumunuzdaki en bariz problem Turkiye'deki bir bankaya ait banka kartini kullanmaniz.

Kredi kartlarindan farkli olarak, kullanacaginiz banka kartinin (debit kart) ABD'deki bir bankaya ait olmasi gerekiyor. (Turkiye'deki bankalara ait kredi kartlarini kullanabilirsiniz)

Kredi karti kullanirken ise en cok karsilasilan problem kartin dolar cekimine acik olmamasi. Sistem, parayi karttan dolar olarak cekeceginden bankanizla konusup kartin buna acik olup olmadigina emin olun.

Bunun disinda enemenizi tavsiye ettigim yontemlerin ilki de , farkli bir web browser kullanarak tekrardan odemeyi denemeniz. Guncel ya da uyumlu olmayan web browser'lar odeme sirasinda hata verdirtebiliyorlar.

Merhaba, bu yazdığınız I-140 formu ödemelerinde de geçerli midir Employment Based visa başvuruları için? USCIS sayfasında Form I-140 için Credit Card ödemelerinde ABD'ye ait bir bankanın kredi kartı ile işlem yapabileceklerini yazmış. Türkiye'deki bir bankadan alınmış kredi kartı bilgilerini Form G-1450'ye yazıp dosyayı postalayabiliyor muyuz? Onlar otomatik mi çekiyorlar, nasıl oluyor?

• Merhaba, A Number ve DOS case number yazılı kağıt bana gelmedi. görüşme sırasında da verilmedi. kargodan sadece vize basılı pasaport ve iki farklı evrak çıktı. biri elektronik dokuman başlıklı, diğeri don't open your visa packet başlıklı.
    Immigrant fee ödemek için bu iki numarayı nerden bulabilirim?

• ⭐⭐⭐⭐

@alageyik pasaportunuzdaki vizenizin üzerinde bu numaralar yazıyor.

88d22f44-cadf-48c6-8c94-3d49d60fd3a8-image.jpeg

Immigrant Fee oderken kullanacaginiz A-Number (Alien Number) nerede bulunabilecegini anlatan/gosteren aciklama burada.

A-Number, "A" harfini takip eden dokuz haneli bir numara.

Belgelerinizdeki "A" harfinden sonraki numara daha az haneden olusuyorsa (ornegin sekiz haneli ise), basina "0" rakami koyarak hane sayisini dokuza tamamliyorsunuz.

A-Number yazan yere de yalnizca bu dokuz rakami giriyorsunuz ( "A" harfini girmeyin)..

Odeme yaparken dikkat edilecek bir diger nokta da "DOS Case ID"nizin dogru girilmesi.

"case number"inizin sonuna eklenmis "01" veya diger aile uyeleri icin "02, 03" gibi rakamlari odeme yaparken girmeyeceksiniz..

DOS Case ID kismina su sekilde giris yapmak gerekiyor: (ornek case numarasi) 2015EU12345

Bu konu basliginin 1.iletisini de tekrar okumanız yararınıza olacaktır.

• @ATS16 cok teşekkür. Resim cok açıklayıcı olmuş

• Merhaba, ödeme yapmaya çalışırken bu şekilde bir hata alıyorum.
    ''We could not find the A-Number or Department of State Id you entered. Contact the USCIS Contact Center for assistance''
    Nasıl ilerleyebilirim. Cevabı daha önce verildiyse kusura bakmayın .

• ⭐⭐⭐⭐

• Merhaba ben ödeme yaptım vizede ki registration numarasını a number olarak kullandım eşim vatandaş onun kartı ve onun uscis hesabıyla ödedim receipt geldi maile bşr sorun olur mu eşimin uscis hesabıyla ödediğim için

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   gucarslan gucarslan 

• Merhabalar. Ödemeyi bir türlü yapamadım... Havalimanında veya giriş yaptıktan sonra USCIS ofisine gidip ödeme yapsam olur mu?

• ⭐⭐⭐⭐

@aliaytac41

Yapamama ve/veya karşınıza çıkan hata mesajı nedir, bağlantı sorunu mu yaşıyorsunuz?

• @ATS16 Kredi kartım yok hocam. Banka kartımla da bi türlü ödeme yapamıyorum kabul etmiyor

• ⭐⭐⭐⭐

@aliaytac41

Sadece online ödeme kabul ediliyor. ABD’ye giriş yaptıktan sonra da sadece debit veya credit card ile ödeme yapabilirsiniz.

Odeme yaparken kullanacağınız kartın size ait olması gerekmiyor, TR’de iken akraba veya arkadaşınızın kartı ile ödeme yapabilirsiniz ekranda bilgileri doğru girmeniz halinde. Kullanılacak kartın yurtdışı işlemlere açık olmasına dikkat etmeniz gerekiyor. Bağlantı sorunu yaşarsanız Türkiye’den ödeme yaparken VPN veya cep telefonu internetini kullanarak çözüm saylayabilirsiniz.

Ödemenizi ilk girişinizden ne kadar önce yaparsanız faydanıza olabilir geçmiş tecrübelere istinaden, bol şans!

• @ATS16 Tamamdır hocam, teşekkürler

• Bu ileti silindi!

• @ATS16 merhaba ds 260 da ssn otomatik başvurulsun diye soruyor ona yes diye işaretledim. Amerika ya girdikten sonra tekrar ssa başvurmak gerekiyor mu yoksa ssn verdiğimiz adrese geliyor mu ? Tahmini kaç günde gelir.

• @Hasan-Ceylan hayır, ödeme yaptıktan sonra verdiğiniz adrese geliyor.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   A aysegul 

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |