USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)
-
@Serapp kayıt sırasında adres isteniyor. Türkiye’deki ikamet adresini mi yazmalıyım Uscis
-
@brkkrmz27 TR adresinizi yazacaksınız
-
@oturan adres kısmına abd mi TR mi adresi yazdınız acaba
-
@ATS16 çok teşekkür ederim. Kafam karıştı kartı bu adrese mi gönderecekler acaba diye
-
@brkkrmz27 hayır, kart DS260’da beyan ettiğiniz veya mülakat öncesi konsoloslukta adres değiştirdiyseniz o adrese teslim edilecek
-
@ATS16 çok teşekkür ederim dediğiniz gibi yaptım Türkiye’deki adresi yazdım verdiğiniz bilgiler çok değerliydi
-
E Eigerstand bu başlıktan bahsetti
-
Merhaba herkese
Vizem onaylandıktan sonra ABD deki adresimi değiştirmem gerekiyordu USCIS sisteminden adres değişikliğini 27 şubatta yaptım
Bugün ödeme yapmaya çalıştığımda "We could not find the A-Number or Department of State Id you entered" bu şekilde bir hata alıyorum sebebi ne olabilir yardımcı olabilirseniz çok sevinirim -
Aynı hatayı alıyorum. Benzer sorun yasayan kimse oldu mu ?
-
@serkanbuk Ödeme yapmak isterken ben de aynı hatayı alıyorum. Sizde bir gelişme var mı çözebildiniz mi problemi ? @darthclone
-
@harvestor1 telefonun interneti ile bağlanın tarayıcı değişin böylece çözmüştük.bu başlığa yazmıştık eski gönderilerde
-
Merhabalar. Evdeki internet üzerinden işlem yapılmıyor. Mobil internet ile işlem sorunsuz oluyor. Ücret olarak kişi başı 235 dolar olarak güncellenmiş ücret. Forumun ilk sayfadaki genel bilgilerde 220 dolar olarak görünüyor ama biz iki kişi için 470 dolar ödedik. Sisteme kayıt süreci biraz meşakkatli. Ancak ödeme ve kayıt esnasında herhangi bir hata almadık. Türk bir bankaya ait kredi kartı ile ödeme gerçekleştirdik.
-
Bir önceki sayfada @falcon-1 USCIS fee güncel ücretin USD 235 olduğunu paylaşmisti, bu yeni ücret 01.04.24 itibariyle güncellenmişti. Sürecinizde bol şans

-
Bu konu başlığında istenilen adres kısmına türkiye adresi yazılacağı söylenmiş fakat uscis sitesinde boş bırakılabilceği de yazıyordu ben de boş bırakıp devam ettim. Sizce geri dönüp tr adresimi yazmalı mıyım?
-
Bu ileti silindi! -
Merhaba, eğer bu konu konusuldu ise kusura bakmayın inanın okumak için ne zamanım ne de enerjım var.. uscis fee oderken kredı kartından komısyon kesıyor mu bankalar bu durumu yasayan bılen var mıdır? konsoloslukta kredı kartından garantı bankası 2000 tl fazladan para cekmıstı tekrar aynı durumu yasamak ıstemıyoruz ona gore debıtten yapacagım.
-
İşlemi yapmadan önce bankanız çağrı merkezi ile görüşerek kredi kartınızın dövizli işlemlere açık olmasını talep ederek en az kur farkından etkilenebilirsiniz. Siz söyledikten sonra kontrol ettim, USCIS fee ödediğim tarihte TCMB döviz satış kuru 30.26 iken USCİS fee’yi ödediğim işlem günü kredi kartımdan 31.90 ile işlem yapılmış. Kredi kartı ile ilerlemenizi tavsiye ederim, tercih sizin.
-
220 dolara zam mı geledi benim sistemde 235 yazıyor
-
-
@finalhope teşekkür ederim sağolun
-
Bir sorum daha olacak güncel adres olacak Türkiye'deki adresimizi mi yazıcaz yoksa ABD deki gideceğimiz adresimizin adresini mi yazcaz ve Türkiye kredi kartıyla ödeme yapılıyor mu
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum