Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

• @ATS16 gönderebilecek durumda değil kendisi o yüzden değiştirmek zorundayım. Bir şey olmuyor yani değiştirirken teşekkür ederim.

İmza konusunda : değiştiremiyorum sürekli error alıyorum

• @alparslan34 girişte memura yeni adresi beyan ederek istediğiniz adrese değişikliğini yapabilirsiniz. Bazı memurlar giriş esnasındaki yoğunluk nedeniyle değişiklik işlemini yapmayarak sizin kendinizin USCİS hesabından adres değişikliğini yapmanızı da isteyebiliyor.

• Selamlar, USCIS green card DV ödemesi yaparken önce "create account" diyip onun üzerinden mi ödemek gerekiyor? Çünkü sitenin yönlendirmesine bakarsak direkt hesap açmadan ödeme ekranına yönlendiriyor.

Hesap aç diyince ise her bir hesap bir kişiye aittir diyor. Ben o açtığım hesaptan eşim için de USCIS ödersem sorun olur mu ?

• @Aylin-Artu mülakatınız gerçekleşti mi ve göçmen vizelerinizin basılı olduğu pasaportları teslim aldınız mı?

• Arkadaslar green cardim sonunda ulasti. 14 Subat tarihinde LAX' ten giris yapmistim ve tekrar USCIS'e cagirmislardi, San Diego'da 10 Mart tarihinde USCIS'e giderek fotograf cektirdim ve green cardim 2 gun once 4 Haziran'da tarafima ulasti. Bu arada green cardi ilk defa goruyorum bayagi bir guvenlik onlemli ve havali da bir tipi var :)

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@hDundar being produced bildiriminden sonra 12.gunde (8 is gününde) gelmiş, hayırlı olsun. Güle güle kullanın 😉

• Merhaba, dün immigrant free ödememizi yaptık fakat doğru yaptık mı yapmadık mı aklıma takıldı. Bize verilen kağıtta A numarası A06XXXXXX7/8/9 şeklinde yazıyordu. Aynı numaranın sonu 7, 8 ve 9 olarak değiştirilip ödeme yapılacaktı değil mi?

• Merhaba, ben ödeme yaptım 2 gün sonra giriş yapacağım. Ödeme yaparken current mailini adress kısmına güncel Türkiye ikametgah adresimi yazdım. Amerika’da gideceğim adresi mi yazmam gerekiyordu? Teşekkür ederim🙏🏻

• @selens1907

Vizeniz hayırlı olsun, en kısa zamanda mülakat deneyiminizi okumak dileğiyle telaşınızı atlattıktan sonra. Ödeme esnasında güncel Türkiye ikametgah adresinizi yazmanız doğru. İyi yolculuklar 🍀

• @ATS16 çok teşekkür ederim, sizlerin destekleri sayesinde iyi ki varsınız🌸

• Merhaba, what is your current mailing address kısmını dolduracak mıyız, çünkü başka birine postalayacaksanız gibi bir şey diyor biz de anlamadık, ara yüz değişti mi acaba çünkü abdye postalanacak yani orayı mı yazalım ama herkes türkiye demiş kafamız karıştı

• @crazycells, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

@findesiecle paranin odenememesinin birkac bariz nedeni olabilir. Sizin durumunuzdaki en bariz problem Turkiye'deki bir bankaya ait banka kartini kullanmaniz.

Kredi kartlarindan farkli olarak, kullanacaginiz banka kartinin (debit kart) ABD'deki bir bankaya ait olmasi gerekiyor. (Turkiye'deki bankalara ait kredi kartlarini kullanabilirsiniz)

Kredi karti kullanirken ise en cok karsilasilan problem kartin dolar cekimine acik olmamasi. Sistem, parayi karttan dolar olarak cekeceginden bankanizla konusup kartin buna acik olup olmadigina emin olun.

Bunun disinda enemenizi tavsiye ettigim yontemlerin ilki de , farkli bir web browser kullanarak tekrardan odemeyi denemeniz. Guncel ya da uyumlu olmayan web browser'lar odeme sirasinda hata verdirtebiliyorlar.

Merhaba, bu yazdığınız I-140 formu ödemelerinde de geçerli midir Employment Based visa başvuruları için? USCIS sayfasında Form I-140 için Credit Card ödemelerinde ABD'ye ait bir bankanın kredi kartı ile işlem yapabileceklerini yazmış. Türkiye'deki bir bankadan alınmış kredi kartı bilgilerini Form G-1450'ye yazıp dosyayı postalayabiliyor muyuz? Onlar otomatik mi çekiyorlar, nasıl oluyor?

• Merhaba, A Number ve DOS case number yazılı kağıt bana gelmedi. görüşme sırasında da verilmedi. kargodan sadece vize basılı pasaport ve iki farklı evrak çıktı. biri elektronik dokuman başlıklı, diğeri don't open your visa packet başlıklı.
    Immigrant fee ödemek için bu iki numarayı nerden bulabilirim?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@alageyik pasaportunuzdaki vizenizin üzerinde bu numaralar yazıyor.

88d22f44-cadf-48c6-8c94-3d49d60fd3a8-image.jpeg

Immigrant Fee oderken kullanacaginiz A-Number (Alien Number) nerede bulunabilecegini anlatan/gosteren aciklama burada.

A-Number, "A" harfini takip eden dokuz haneli bir numara.

Belgelerinizdeki "A" harfinden sonraki numara daha az haneden olusuyorsa (ornegin sekiz haneli ise), basina "0" rakami koyarak hane sayisini dokuza tamamliyorsunuz.

A-Number yazan yere de yalnizca bu dokuz rakami giriyorsunuz ( "A" harfini girmeyin)..

Odeme yaparken dikkat edilecek bir diger nokta da "DOS Case ID"nizin dogru girilmesi.

"case number"inizin sonuna eklenmis "01" veya diger aile uyeleri icin "02, 03" gibi rakamlari odeme yaparken girmeyeceksiniz..

DOS Case ID kismina su sekilde giris yapmak gerekiyor: (ornek case numarasi) 2015EU12345

Bu konu basliginin 1.iletisini de tekrar okumanız yararınıza olacaktır.

• @ATS16 cok teşekkür. Resim cok açıklayıcı olmuş

• Merhaba, ödeme yapmaya çalışırken bu şekilde bir hata alıyorum.
    ''We could not find the A-Number or Department of State Id you entered. Contact the USCIS Contact Center for assistance''
    Nasıl ilerleyebilirim. Cevabı daha önce verildiyse kusura bakmayın .

• ⭐⭐⭐⭐⭐

• Merhaba ben ödeme yaptım vizede ki registration numarasını a number olarak kullandım eşim vatandaş onun kartı ve onun uscis hesabıyla ödedim receipt geldi maile bşr sorun olur mu eşimin uscis hesabıyla ödediğim için

• ATS16A ATS16 bu başlıktan bahsetti
  • gucarslanG gucarslan bu başlıktan bahsetti

• Merhabalar. Ödemeyi bir türlü yapamadım... Havalimanında veya giriş yaptıktan sonra USCIS ofisine gidip ödeme yapsam olur mu?

• @aliaytac41

Yapamama ve/veya karşınıza çıkan hata mesajı nedir, bağlantı sorunu mu yaşıyorsunuz?

Benzer Başlıklar

• USCIS I-765 yanıt süresi

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler
    3
    1 Oy
    3 İleti
    534 Bakış
    T
    @TUNCAHM, içinde söyledi: USCIS I-765 yanıt süresi @TUNCAHM, içinde söyledi: USCIS I-765 yanıt süresi Merhabalar, Yakın zamanda USCIS'e I-765 formu gönderen var mı acaba? Ben 17 Ocakta gönderdim, geçen hafta belgelerin ulaştığı ile ilgili yazı geldi, baktım parayıda çekmişler. Sisteme giriyorum process time için 11 ay yazıyor. Bu süre gerçekçimi J1/J2 için, bilen var mı arkadaşlaar? Ben zaten 11 ay sonra dönüyorum Türkiye'ye. Genelde de 90 gün yazıyor internet de bazı sitelerde ama yine de sizlere sormak istedim. Kendi soruma kendim yanıt veriyorum :) Yanıt süresi bizde 27 gün oldu..
  • DACA statusunde biri ile evlenip Green Card almak

Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler gocmen vize green card vize
    2
    0 Oy
    2 İleti
    463 Bakış
    crazycellsC
    @numan011, içinde söyledi: DACA statusunde biri ile evlenip Green Card almak Merhabalar,Amerikada yaşayan kızarkadaşımın DACA vizesi mevcut(bu sene vizesini sorunsuz yeniledi tekrardan)eğer kızarkadaşımla evlenirsem aile dayanaklı green card veya benzeri bir oturum izni alabilir miyim ve ne tür bir statüye sahip olurum? Bu konuda bana cevap verip bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. Maalesef DACA statusundeki kisiler ne ABD vatandasi, ne de Green Card sahibi olarak sayilmiyor. O nedenle tahminimce DACA statusune sahip biriyle evlenmek size gocmenlik icin hicbir fayda saglamayacak. Ama emin olmak adina, sorunuzu bir de Muslu Hukuk Burosu'na sormanizi tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/category/120/muslu-hukuk-bürosu-sorularınızı-cevaplıyor
  • Green card kazandıktan sonrası

Greencard Loto Başvurusu Soruları green card gocmen vize gocmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @greencardburak, içinde söyledi: Green card kazandıktan sonrası Arkadaslar merhabalar 19 yaşındayım bu yil gc e basvuracam hatta pasaportumu bile çıkardım sorum şu ben ogrenciyim eğer çıkarsa bu greencard masrafları ne kadar çıkar mesela turkiyedeki masraf lar ardından abd deki masrafalf kimim kimsem yok bilgim var fakat neyse kısaca 2 bin dolar ile abd ye gidebilirmiyim Su basligi inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/440/dv-surecinde-tr-den-abd-ye-gitmeden-once-ve-gittikten-sonra-yapilan-masraflar Bu da ABD'deki aylik masraflar icin: https://yesilkartforum.com/forum/topic/393/amerika-da-yaşayanlardan-yaşam-maliyeti-örnekleri Maalesef 2000 dolar cok az bir miktar, yukaridaki basligi harcamalar icin inceleyebilirsiniz. Tavsiyem en az 3-4 ay sizi idare edecek bir parayla gelmeniz yonunde... Tum planlarinizin beklediginiz gibi olacaginin ya da hemen iyi bir is bulacaginizin garantisi yok.
  • 1 Oy
    504 İleti
    44k Bakış
    E
    @apexcruel evet ayri hesap acip tamamladik. Ekleme kismi yoktu :(
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k