Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @koray2831 500e kadar olanlardan 1 kişi yazdı acaba diğerleri görmedi mi

• @Serapp Serap Hanım selam,
    Sizin Melis Hanımla olan yazışmanızı ben anlamadım.
    bizlerin de bir yerlere mail atması vs lazım mı ?
    Şimdiden teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐⭐

@betülkya 2 kişi var şuana kadar biri 100ün altında, biri 4xxlerde.

• @aysegul daha mesai bitmesine var belki bir şans bir ihtimal bize de mail gelir. (Umutsuz olsamda) 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@betülkya en azından 500-1000 arasına da gönderselerdi iyiydi ☺

• @aysegul doğruu bekleyelim bakalım 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@doguyilma Hayır, CN 7750 ye kadar olup dosyasını taşıyanlar veya taşımayıp Ankara'da bekleyen çok küçük CN sahibi kişiler için geçerli.
    Sizin dosya numaranız aktif oldu ancak Ankara çok yavaş ilerlediği için şu an beklemeniz gerekiyor. Her yıl farklı ama Ankara, geçen yıl 3000’li numaralara Nisan–Mayıs aylarında mülakat dağıtmıştı.

• Ekran görüntüsü 2025-08-15 170623.jpg

Dostlar zaman yaklaştıkca heyecan gitgide arttı.
    Ben acabalar eşliğinde kontrol amaçlı tekrardan form ekranına girdiğimde Mouseu başvurunun üzerine getirdiğimde ekteki uyarıyı alıyorum.
    Herşey normal mi ?
    Ekran Alıntısı.PNG

• @betülkya Bence 500'e kadar CN lere randevu dagitildi....Gecen sene de 650 idi mesela....

• @Serapp
    O zaman bizim bir yere mail atmamız gerekmiyor sadece beklemelemek yeterli olacak. değil mi ?

• @koray2831 bakalım artık gelecek mailleri bekleyeceğiz

• 2026 dosyasına göre hong kong da 11 kişi var şuan. Bunlar da randevularını ekim de alsa ne güzel olur 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@nsercan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

2026 dosyasına göre hong kong da 11 kişi var şuan. Bunlar da randevularını ekim de alsa ne güzel olur 🙂

Excel tablosu, DV sürecinde ilerlemeyi takip için çok önemli. Ancak forum üyesi olmayıp sadece dışarıdan takip eden, forumdan yardım alarak dosyasını taşıyan ve tabloda olmayan kişiler var. Hatta forum üyesi olup excele girmeyenler bile var. Gördüğümüzü uyardık ama herkes sorumluluk hissetmiyor maalesef. Bir de CN bilgisini 7XXX yazanlar var, bunlardan bir kısmı 7750 altı mı üzeri mi belli değil.
    Excelde Hong Kong’a taşınan case sayısı gerçeği yansıtmıyor ve ne yazık ki bu yüzden tam resmi göremiyoruz.

• @doguyilma
    @Serapp bu konu hakkında yorum yapabilecek misiniz ?
    Çok tedirgin oldum.
    Benim bir yere evrak vs göndermem / yüklemem mi lazım ?

• ⭐⭐⭐⭐

@doguyilma Ekran görüntünüzü gördüm, her şey normal. Evrak gönderilmiyor. Mülakat alana kadar hiç bir işiniz yok.

• @doguyilma ben de başka birşey için dün Ceac e giriş yaptığımda formumun içerisine girdim. Sanki her şeyi hala dolduruyormuş gibi tüm satırlar düzenlemeye açık gibi duruyordu. bir an "laayynnn" diye içimden çığlık attım. sonradan öğrendim ki site yapısı sebebi ile bu şekilde ama herhangi bir işlem yapılamıyormuş. dolayısı ile site yapısı sebebi ile bazı görseller ve uyarılar çıkabilir. tamamlandı göründüğüne göre bir sıkıntı yok. Muhtemelen eski sayfa yapısı sebebi ile bu uyarıyı alıyorsunuz. daha önceden evrak yükleme süreci varmış eski yıllarda. şimdi bu şekilde bir süreç yok

• @betülkya betül hn bir de mail gelecek dimi randevu icin bişey yapmama gerek yok sanıyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@doguyilma eskiden mülakata götürdüğümüz belgeleri, mülakattan önce bir de mail atıyorduk onlara, muhtemelen o zamanlardan kalmış birşey. Önemli değil merak etmeyin.

• Yurt dışına dosya taşımış olanlardan tarih alabilen var mı? Önemli bir gelişme olacak lütfen bizimle paylaşın.

• @Serapp evet evet o yüzden dosyadaki datadakiler için konuştum 🙂

Benzer Başlıklar

• 83
  • 153
  • 11427
  • 7344
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

131

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |