Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@nsercan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp eklediğim ss arkadaşımın bugün sorduğu mail. Sıra numarası 3000lerde ve hong kong mülakat yeri. O yüzden haftaya sorayım dedim 🙂 onun bile planmamışsa benim tarihime vardır daha diye düşündüm 🙂

Ben bu cevaptan sorulan sorunun yanlış olabileceğini düşündüm de. Neyse nasıl isterseniz, tabi ki.

• @Serapp mail atmaktan ne zarar gelir diyorum ve gönderiyorum o halde 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@nsercan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp mail atmaktan ne zarar gelir diyorum ve gönderiyorum o halde 🙂

Hadi hayırlısı. KCC'nin mesaisinin bitmesine 1 saat 40 dakika var, cevap gelirse bizimle paylaşın.

• @nsercan Bana da aynı yanıt gelmişti, ben de @Serapp dediği şekilde deniyorum şimdi...

• Ben de mail gönderdim, yanıt geldiği an buraya ileteceğim

• Ayyy bende mail gönderdim bakalım cevap gelirse buraya yazacağım

• ⭐⭐⭐⭐

@gokhangunduz

Mülakata katılacağınız konsolosluğun yetkilendirdiği sağlık kurumu ile (Hong Kong - HKN’da iki farklı kurum var) yazılı teyit etmeniz yararınıza olacaktır. Öncesinde DV2025 Mülakat Deneyimleri konu başlığında HKN’da sürecini yöneten talihlilerin sağlık muayenesi deneyimlerini okumanız size ayrı fikir verecek, TR’de iseniz kontrolünüz öncesinde antikor testi/aşılarınızı olarak maliyetinizi dusurebilirsiniz.

• @nsercan ay evet, her ikiside bana geldiği için karıştırmışım :):)))

• @sln-grgl Excellde isminizi bulamadım, giriş yapmış mıydınız? Dosya hangi bölgeden çekildiyse o bölgenin cut-off’una tabi oluyor. Yani dosyan EU bölgesindeyse, mülakatı başka bir ülkede yapsan da cut-off hesabı EU’ya göre yapılıyor. Bölge de doğum ülkesine göre belirleniyor diye biliyorum...

• @sln-grgl Dosyanın current olması, taşıdığınız vatandaşlık veya mülakata gireceğiniz yere göre değil, doğduğunuz ülkeye göre belirlenir. Örnek olarak Australia'da doğmuş bir Türk vatandaşı OC'ya bağlıdır. Mısır'da doğmuş ise AF, Arabistan'da ise AS.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@bestonway, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba arkadaslar biz DV23 talihlisi olarak dosyamizi Hong Kong'a ilk tasiyan gruptaydik. Bu konu hakkinda konustugumuz bir youtube bolumu cektik. dileyenler icin link

merhaba,
    videoda bahsettiğiniz forumun bu artıları eksileri nedir biraz buradan da bahseder misiniz?

• Merhaba, Dosya taşıma işlemi için [email protected] mail attık ve bugün bize bir mail attılar ama ne demek istediklerini anlayamadım açıkçası, bu konuda yardımcı olabilecek olan var mı? Dosya taşındı mı yoksa zaten dedikleri adrese mail attım aslında.
    Atmış olduğum mail de kalmayı planladığım otele kadar yazdım.
    Gelen Mail;

**Thank you for your inquiry.

Once the DS-260 for the Principal Applicant has been submitted, the interview location can only be updated by the Kentucky Consular Center (KCC). Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview. Unless the applicants are in the U.S. and adjusting status, all applicants on the case will be scheduled for interview with the Principal Applicant. You should contact the U.S. Embassy or Consulate directly to arrange separate interviews, if needed.
    If your interview has already been scheduled, you must contact the U.S. embassy or consulate to request a transfer of your case. The U.S. embassy or consulate will determine if it accepts your case for transfer.**

• @mustafa-berat-taşcı Taşınmak istediğiniz yere ilişkin olarak, prosedür gereği oradan bir adres belirtmeniz gerekiyor. Orada konaklayabileceğiniz ya da konaklamayı düşündüğünüz herhangi bir otelin adresini, otelin ismini belirtmeden yazabilirsiniz.

• Aslında Otel adını yazdım Otelin açık adresini istiyorlar o zaman doğru mu anlıyorum

• @mustafa-berat-taşcı otel adını yazmadan sadece adresini yazmanızı tavsiye ederim. Benim attığımı ve onay aldığım mail formatı aşağıdaki gibidir.

Mail başlığı:
    2026EU0000xxxx / Case Transfer Request

Mail içeriği;
    Name-surname: xxxx xxxxx
    Case Number: 2026EU0000xxxx
    Date Of Birth: aa/gg/yyy
    Mail address: [email protected]

Dear KCC Officer,

I kindly request to transfer my DV case from the Ankara Embassy / Turkey to the Hong Kong Embassy / Hong Kong.

You can see the details of the address where i will stay during this period below:

Stay Address: 4 Robinson Rd, Mid-Levels, Hong Kong
    Country: Hong Kong

Please accept my transfer request and let me know after the transfer process.

Thank you,
    Best Regards.

• @nsercan Bu şekilde Otel adının yanı sıra adresinide ekledim gönderdim, özelliklede belirtim kalacağım adres diye bakalım. Teşekkür ederim.

• @ATS16 Mali yıl başlamadan mülakat yerimizi doğrulamak için mail atmak sakıncalı mıdır? Bir sorun varsa düzeltmek açısından bugün atacaktım da size de bir sorayım dedim. Bir sorun varsa ve dosya numaram cut off olursa taşıması zorlaşacak diye en azından bir sonraki bülten açıklanmadan mail atma gibi bir düşüncem vardı.

• @MetMete Ben taşıma yaptıktan 10-15gün sonra aşağıdaki mail atıp onay almıştım. Siz bunu sadece yer bilgisi olarak revize edebilirsiniz ya da aynısını gönderebilirsiniz. KCC taşındı cevap maili döndüğünde %95 sorun çıkmıyor ama teyit etmek her zaman iyidir 🙂

KCC'den gelen cevap
    Thank you for your inquiry.

Your interview location is Hong Kong and will be used by KCC for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification. At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post. If for any reason it is not, you may contact KCC again at [email protected].

Mail başlığı:
    2026EUxxxx // Interview Location

Atılan mail içeriği:
    Name-surname: xxxx
    Case Number: 2026EU0000xxxxx
    Date Of Birth: AA/GG/YYY
    Mail address: [email protected]

Dear KCC Officer,

Could you please inform me about the location of my interview post and whether an interview has been scheduled in my name?

Best regards,

• @sesicesei @mhmtkz Cevap alabildiniz mi? Benim mailime halen dönmediler.

• ⭐⭐⭐⭐

@mustafa-berat-taşcı, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@nsercan Bu şekilde Otel adının yanı sıra adresinide ekledim gönderdim, özelliklede belirtim kalacağım adres diye bakalım. Teşekkür ederim.

Otel adını yazmadan derken otel adını “yazmayın” diyorlar. Sadece açık adres. Sanki bir evde kalıyormuşsunuz gibi.

Benzer Başlıklar

• 153
  • 642
  • 2655
  • 316
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

139

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |