Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@yusuf-beyazkaya bülten açıklandıktan sonra 7-10 gün içinde mülakat maili gelebilir ancak bu daha uzun da sürebilir. Geçen seneki talihliler bülten açıklandıktan (8ağustos bülten —> 14-15 ağustos mülakat tarihi öğrenme) 6 gün sonra bireysel çabalarıyla öğrenmeye başladılar, 28 ağustosta ancak mailler gönderilmeye başlandı. Yani süreç içinde biz de göreceğiz ne zaman nasıl öğreneceğimizi. Bi 1 hafta kadar bekleyip görebiliriz önümüzü.

• @nsercan bu zaten her maile gelen otomatik mail değil mi, yani daha sonrasında cevap grliyor zaten diye biliyorum:/

• @melisbasdurmus Otomatik gelen mail sistem tarafından gönderiliyor. bu KCC yetkilisi tarafından gelen bir mail. Sizin dediğiniz otomatik mail bu olabilir mi?

a4d18a6a-047b-4dc8-ae36-54de256d71cc-image.png

• Merhaba, muhtemelen daha önce bilgisi vardır, açıkcası yoğun iş temposundan pek bakmaya fırsatım olmadı, kusura bakmayın.

Malum, ilk bülten açıklandı. Biz de içindeyiz. Şu an mail gelene kadar yapmamız gerekenler nedir? Antikor testi vs yapılmalı mı?
    Mail geldikten sonra belgeleri toplamak için ne kadar süremiz oluyor?
    Unganlardan randevu bulamama durumu oluyormuş. Mail geldikten sonra bunu yaşarsam ne yapmam gerekiyor?
    Hesapta 15k dolar göstermek gerekiyormuş. Fakat biz malımızı satmadan bu para çıkmıyor. Ruhsat, tapu vs. Geçerli mi?

Teşekkürler.

• @ugur077 Patron sen dosyanı taşımadan 2026 haziran-temmuzu bulursun Ankara'da...

• @Fer-0 3000lerdeyim, o kadar uzun sürmez diye düşünüyorum

• @ugur077 Aklımda 7750 kalmıs pardon 😞 Haklısınız çok uzun sürmez.

• @Fer-0 usta aklımı aldın ya 😂

• @ugur077 SormaUğur yedimhabu işlerle kafayı.

• merhaba arkadaşlar,

bu sayfadan bir giriş yapayım dedim ancak elektronik confirmation number invalid diyor ? anlamadım ? neden böyle olmuş olabilir ?

• ⭐⭐⭐⭐

@ugur077, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba, muhtemelen daha önce bilgisi vardır, açıkcası yoğun iş temposundan pek bakmaya fırsatım olmadı, kusura bakmayın.

Malum, ilk bülten açıklandı. Biz de içindeyiz. Şu an mail gelene kadar yapmamız gerekenler nedir? Antikor testi vs yapılmalı mı?
    Mail geldikten sonra belgeleri toplamak için ne kadar süremiz oluyor?
    Unganlardan randevu bulamama durumu oluyormuş. Mail geldikten sonra bunu yaşarsam ne yapmam gerekiyor?
    Hesapta 15k dolar göstermek gerekiyormuş. Fakat biz malımızı satmadan bu para çıkmıyor. Ruhsat, tapu vs. Geçerli mi?

Teşekkürler.

Merhaba
    Mülakat öncesinde aşı olmayın ve antikor testi yaptırmayın, Unganlar bunlar kabul etmiyor. Gerekli tüm aşılar doktor tarafından yapılıyor.
    Mülakat e-postası genellikle 1,5–2 ay önce geliyor. Belgelerinizi hazırlamak için yeterli zamanınız olacak.
    Unganlar’dan randevunuzu kolayca alabilirsiniz, endişe etmeyin.
    Malınızı satmayın. Mülakata yakın bir tarihte borç alıp hesabınıza yatırabilir, mülakat sonrasında iade edebilirsiniz.
    Eviniz veya aracınız varsa, değerlerini gösteren belgeleri destekleyici olarak götürün.
    Her yıl süreç farklı işliyor ancak örnek olarak 2025 talihlilerinden, dosya numarası 3000’lerde olanlar mülakatlarını Şubat–Mart aylarında aldılar.

• ⭐⭐⭐⭐

@kucurizm, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

merhaba arkadaşlar,

bu sayfadan bir giriş yapayım dedim ancak elektronik confirmation number invalid diyor ? anlamadım ? neden böyle olmuş olabilir ?

O sayfadan confirmation number ile değil, case number ile ilerlemeniz gerekiyor.

https://dvprogram.state.gov/ESC/CheckStatus.aspx
    sitesinden kontrol etmek isterseniz Confirmation Number girerek ilerleyebilirsiniz.

• @Serapp, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@kucurizm, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

merhaba arkadaşlar,

O sayfadan confirmation number ile değil, case number ile ilerlemeniz gerekiyor.

https://dvprogram.state.gov/ESC/CheckStatus.aspx
    sitesinden kontrol etmek isterseniz Confirmation Number girerek ilerleyebilirsiniz.

@Serapp sanırım ikinci sayfadaki conf. Number kısmı için soruyor orada bugün saçma bir hata var. Sanırım sistem güncellemesi yapılıyor.

@kucurizm
    Yarın tekrar denemenizi tavsiye ederim. Bugün bana da böyle bir kayıt yok diyordu. Şuan denedim normale döndü.

• @nsercan evet sanırım bende de normale döndü.

• @Serapp teşekkür ederim site normale döndü. Sanırım o an güncelleme yapılıyormuş.

• ⭐⭐⭐⭐

@yunustg, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@serapp merhaba, biri 10 diğeri 4 yaşında olan 2 kızım var. onlar için hangi belgeleri hazırlamam gerekiyor ? geçmiş deneyimleri okudum ama bununla ilgili bir bilgiye ulaşamadım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Dosyanız henüz aktif olmadı. Belge hazırlama süreci mülakat aldıktan sonra olmalı. Çünkü e-devletten alacağınız belgelerde 30 günlük geçerlilik süresi oluyor.

Arama yerine Hong Kong çocuk yazarsanız bir çok deneyime ulaşabilirsiniz, ben birini vereyim:
    https://yesilkartforum.com/forum/post/453310

• ⭐⭐⭐⭐

@nsercan Merhaba
    Nasıl bir e-posta yazdınız bilmiyorum ama mülakat tarihinizi öğrenmek için şu şekilde yazmalısınız:

[email protected]
    Subject: CN bilginiz

Dear Sir/Madam,
    I would like to ask whether my interview appointment has been scheduled.
    Thank you for your time and assistance.
    Best regards,
    Adınız Soyadınız

Full Name: Adınız Soyadınız
    Case Number: xxxxxxx
    Date of Birth: Ay / Gün / Yıl

• @Serapp bilgi için teşekkürler. Ancak ss’i soran arkadaş için ekledim. Ben haftaya sormayı planlıyorum. Yine de soracak arkadaşlar için taslak olmuş oldu. Teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐

@nsercan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp bilgi için teşekkürler. Ancak ss’i soran arkadaş için ekledim. Ben haftaya sormayı planlıyorum. Yine de soracak arkadaşlar için taslak olmuş oldu. Teşekkürler

Beklemenize gerek yok. 2023 senesinde bülten açıklandığı günün akşamı mülakatlar dağıtılıyordu. Eğer değişmediyse bellidir. Ben olsam hemen sorardım🤗

• @Serapp eklediğim ss arkadaşımın bugün sorduğu mail. Sıra numarası 3000lerde ve hong kong mülakat yeri. O yüzden haftaya sorayım dedim 🙂 onun bile planmamışsa benim tarihime vardır daha diye düşündüm 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

175

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |