DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Serapp teşekkür ederim site normale döndü. Sanırım o an güncelleme yapılıyormuş.
-
@yunustg, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@serapp merhaba, biri 10 diğeri 4 yaşında olan 2 kızım var. onlar için hangi belgeleri hazırlamam gerekiyor ? geçmiş deneyimleri okudum ama bununla ilgili bir bilgiye ulaşamadım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Dosyanız henüz aktif olmadı. Belge hazırlama süreci mülakat aldıktan sonra olmalı. Çünkü e-devletten alacağınız belgelerde 30 günlük geçerlilik süresi oluyor.
Arama yerine Hong Kong çocuk yazarsanız bir çok deneyime ulaşabilirsiniz, ben birini vereyim:
https://yesilkartforum.com/forum/post/453310 -
@nsercan Merhaba
Nasıl bir e-posta yazdınız bilmiyorum ama mülakat tarihinizi öğrenmek için şu şekilde yazmalısınız:[email protected]
Subject: CN bilginizDear Sir/Madam,
I would like to ask whether my interview appointment has been scheduled.
Thank you for your time and assistance.
Best regards,
Adınız SoyadınızFull Name: Adınız Soyadınız
Case Number: xxxxxxx
Date of Birth: Ay / Gün / Yıl -
@Serapp bilgi için teşekkürler. Ancak ss’i soran arkadaş için ekledim. Ben haftaya sormayı planlıyorum. Yine de soracak arkadaşlar için taslak olmuş oldu. Teşekkürler
-
@nsercan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Serapp bilgi için teşekkürler. Ancak ss’i soran arkadaş için ekledim. Ben haftaya sormayı planlıyorum. Yine de soracak arkadaşlar için taslak olmuş oldu. Teşekkürler
Beklemenize gerek yok. 2023 senesinde bülten açıklandığı günün akşamı mülakatlar dağıtılıyordu. Eğer değişmediyse bellidir. Ben olsam hemen sorardım🤗
-
@Serapp eklediğim ss arkadaşımın bugün sorduğu mail. Sıra numarası 3000lerde ve hong kong mülakat yeri. O yüzden haftaya sorayım dedim :) onun bile planmamışsa benim tarihime vardır daha diye düşündüm :)
-
@Serapp eklediğim ss arkadaşımın bugün sorduğu mail. Sıra numarası 3000lerde ve hong kong mülakat yeri. O yüzden haftaya sorayım dedim :) onun bile planmamışsa benim tarihime vardır daha diye düşündüm :)
Ben bu cevaptan sorulan sorunun yanlış olabileceğini düşündüm de. Neyse nasıl isterseniz, tabi ki.
-
@Serapp mail atmaktan ne zarar gelir diyorum ve gönderiyorum o halde :)
-
@Serapp mail atmaktan ne zarar gelir diyorum ve gönderiyorum o halde :)
Hadi hayırlısı. KCC'nin mesaisinin bitmesine 1 saat 40 dakika var, cevap gelirse bizimle paylaşın.
-
-
Ben de mail gönderdim, yanıt geldiği an buraya ileteceğim
-
Ayyy bende mail gönderdim bakalım cevap gelirse buraya yazacağım
-
Mülakata katılacağınız konsolosluğun yetkilendirdiği sağlık kurumu ile (Hong Kong - HKN’da iki farklı kurum var) yazılı teyit etmeniz yararınıza olacaktır. Öncesinde DV2025 Mülakat Deneyimleri konu başlığında HKN’da sürecini yöneten talihlilerin sağlık muayenesi deneyimlerini okumanız size ayrı fikir verecek, TR’de iseniz kontrolünüz öncesinde antikor testi/aşılarınızı olarak maliyetinizi dusurebilirsiniz.
-
@nsercan ay evet, her ikiside bana geldiği için karıştırmışım :):)))
-
@sln-grgl Excellde isminizi bulamadım, giriş yapmış mıydınız? Dosya hangi bölgeden çekildiyse o bölgenin cut-off’una tabi oluyor. Yani dosyan EU bölgesindeyse, mülakatı başka bir ülkede yapsan da cut-off hesabı EU’ya göre yapılıyor. Bölge de doğum ülkesine göre belirleniyor diye biliyorum...
-
@sln-grgl Dosyanın current olması, taşıdığınız vatandaşlık veya mülakata gireceğiniz yere göre değil, doğduğunuz ülkeye göre belirlenir. Örnek olarak Australia'da doğmuş bir Türk vatandaşı OC'ya bağlıdır. Mısır'da doğmuş ise AF, Arabistan'da ise AS.
-
@bestonway, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba arkadaslar biz DV23 talihlisi olarak dosyamizi Hong Kong'a ilk tasiyan gruptaydik. Bu konu hakkinda konustugumuz bir youtube bolumu cektik. dileyenler icin link https://youtu.be/CHYnaneCIrA
merhaba,
videoda bahsettiğiniz forumun bu artıları eksileri nedir biraz buradan da bahseder misiniz? -
Merhaba, Dosya taşıma işlemi için [email protected] mail attık ve bugün bize bir mail attılar ama ne demek istediklerini anlayamadım açıkçası, bu konuda yardımcı olabilecek olan var mı? Dosya taşındı mı yoksa zaten dedikleri adrese mail attım aslında.
Atmış olduğum mail de kalmayı planladığım otele kadar yazdım.
Gelen Mail;**Thank you for your inquiry.
Once the DS-260 for the Principal Applicant has been submitted, the interview location can only be updated by the Kentucky Consular Center (KCC). Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview. Unless the applicants are in the U.S. and adjusting status, all applicants on the case will be scheduled for interview with the Principal Applicant. You should contact the U.S. Embassy or Consulate directly to arrange separate interviews, if needed.
If your interview has already been scheduled, you must contact the U.S. embassy or consulate to request a transfer of your case. The U.S. embassy or consulate will determine if it accepts your case for transfer.** -
@mustafa-berat-taşcı Taşınmak istediğiniz yere ilişkin olarak, prosedür gereği oradan bir adres belirtmeniz gerekiyor. Orada konaklayabileceğiniz ya da konaklamayı düşündüğünüz herhangi bir otelin adresini, otelin ismini belirtmeden yazabilirsiniz.
-
Aslında Otel adını yazdım Otelin açık adresini istiyorlar o zaman doğru mu anlıyorum
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum