Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @bellebella, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp Teşekkür ederim. KCC tarafından dosyam açılmadığı gibi Ankara tarafından da Emaillere dönüş yapılmıyor. Mülakatımıza da çok az zaman kaldı. Gerçekten sıkışmış durumdayız. Tekrar email göndereceğim olmadı arayacağım. Ds formu göndermemesine rağmen mülakata alınası gibi durum oluyor mu?

Interview listte ismi olmayan katilamaz. Nasil mail attiniz bilmiyorum ama DS260'da gorunmeyenler konsolosluktan iceri giremez ve de green card alamaz. Bu nedenle tekrar mail atarak ilk doldurdugunuz DS260 da bekar gorundugunuzu ama evlendiginizi belirterek mulakata benimle katilabilmesi icin dosyanizin acilarak esinizi eklemek istediginiz net bir dil ile belirtmelisiniz. Aksi durumda Amerika'ya yerlestikten sonra surece baslarsaniz sanirim esinizi almaniz yillar suruyor.

• @nazlihande teşekkürler ben de öyle yaptım ama üç gün boyunca pasaport olmadan sakat bir durum olmaz mı başka bir ülkede?

• Arkadaşlar merhaba formül A doğum belgesi e devletten ingilizce çıkmıyor almanca fransızca çevirilmiş sadece sizde de öylemi mecbur onuda çevireceğiz

• Bence bir yanlış var tekrar kontrol edin biz aldık

• @dogukan-altn bir de önlü arkalı alınmaz ise resmi olmuyormuş filan gibi bir uyarı vardı öyle mi alacağız?

• ⭐⭐⭐

@dogukan-altn Formül A belgesini dikkatli incelerseniz ilk sayfanın alt kısmında üstteki terimlerim diğer dillerde ne anlama geldiği belirtilmiş şekilde olduğunu göreceksiniz.
    Bu yüzden Formül A belgesi çok dillidir diyebiliriz.

• ⭐⭐⭐

@vitruvius E devletten aldığınız bazı belgelerde QR kodu 2. sayfasında kalmaktadır. Böyle bir durumda belgeyi arkalı önlü çıkarınız.

• @Flight101 Evet öyle ancak Bangkok bu bilgileri tek tek kontrol etmenin çok zor olacağını söyleyip kabul etmedi ve tercümesini görmek istedi.
    Hong Kong’da nasıl ilerlendiğini bilmiyorum.

• Bu ileti silindi!

• @dogukan-altn formul a 2 sayfa cikiyor
    ilk sayfada bilgiler turkce hemen altlarinda parantez icinde latince uluslararasi kabul goren belge formatinda yapilir. 1.sayfanin altinda karekod vardir.
    2.sayfada kelimelerin cevirileri vardir .tercumeye gerek yoktur

• @vitruvius Pasaport ve vizenizin fotokopisini alın, mülakattan sonra kalırken bir sorun olmaması adına bana ufak bir yazı verebilir misiniz, bunlar da örnekleri diyip verin. O fotokopilerin üstüne bilgi yazıp kaşeliyorlar, bende öyle yardımcı olmuşlardı. Herhangi bir sorun yaşamadım ben. Ama tabi siz bilirsiniz.

• ⭐⭐⭐

@vitruvius Arkalı önlü olması iyi olmuş...Ben 1 asıl 1 de fotokopisi şeklinde hazırlamıştım.

• Selamlar arkadaslar guzel bir gun olmasi dilegiyle .
    Hong Kong nezlinde 2nl maili konsolosluktan tahmini mulakattan 10-15 gun oncemi geliyor ?

• ⭐⭐⭐⭐

@Cansu-mer, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selamlar arkadaslar guzel bir gun olmasi dilegiyle .
    Hong Kong nezlinde 2nl maili konsolosluktan tahmini mulakattan 10-15 gun oncemi geliyor ?

2NL (Second Notification Letter) KCC’den gelen ikinci mektuptur.
    İlk mektup, çekilişi kazandığınızı gösteren “you have been randomly selected” yazan mektuptur.
    İkinci mektup ise mülakat tarihinizi ve yerinizi bildirir.
    KCC hesabınızda bir güncelleme olduğunu bildiren bir e-posta yollar.
    Sisteme girince, şu cümleyle başlayan mektubu görürsünüz:
    “This is the official notice for you to pursue your application for a DV…”
    Bu mektup, resmi mülakat davetinizdir.

Eğer sizin sorduğunuz, konsolosluktan hangi belgeleri getirmeniz gerektiği konusunda bir e-posta ise, bu hiç gelmeyebilir de. Önemli değil.

• @Serapp 2nl den bahsetmistim bilgilendirmenizve yardimlariniz icin tesekkur ederim .o sayfayida cikardip dosyama ekliyorum 🙏

• Aynı durum bendede var Ankara ya hangi adresi mail atıyorsunuz dönerseniz çok sevinirim

• Merhabalar. 20 yıl önce gerçekleşen boşanma için sertifika nasıl nereden alınır acaba. Bilgi verebilecek arkadaşımız varsa çok mutlu olurum.

• @serro, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Bizim de interview tarihimiz dün KCC tarafından 18 Eylül de Viyana da şeklinde bildirildi. Viyana konsolosluğuna eğitim kurumunda çalışıyor olmamızdan dolayı ve 8 Eylül tarihinde eğitim öğretim döneminin başlayacak olmasını bahane göstererek, eğer mümkünse mülakatımızın Eylül ayı başı gibi daha erken bir tarihe alınmasını rica ettim. Sonuç hakkında bilgilendirme yapacağım. Herkese sürecinde kolaylıklar dilerim.

Güncelleme: 18 Eylül tarihli interview randevumuzun, talebim üzerine 3 Eylül olarak değiştirilmesi teklif edildi ve değişikliği onayladım. Sağlık Muayenesi randevusunu da 29 Ağustos olarak güncelledim. Bilginize...

• @Zuhuratbaba Çok sevindim, umarım her şey gönlünüzce olur 🙂 yeni hayatınızda başarılar.

• @srkansimsek elinizde boşanma kararınız yoksa, ilamı aldığınız mahkeme kalemine gidip isteyeceksiniz. Hatırlıyamıyorum, o zamanlar uyap aktif miydi? Değildi sanırım ama uyap vatandaş portala edevlet aracılığı ile girip sorgulayın belki ilama ulaşabilirsiniz.

Benzer Başlıklar

• 2688
  • 180
  • 153
  • 15676
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

159

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |