Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @erenist Eger karti basip gonderdiler ama senin eline ulasmadiysa, cogu zaman tek secenek "kayip basvurusu" oluyor ve maalesef odemek zorunda kaliyorsun. Zira karsinda musterisini memnun etmeye calisan bir Amazon yok.

Ama henuz basmadilarsa ki bazen unutuyorlar midir nedir bilmiyorum, o zaman tekrar basvuru ucreti yapmana gerek kalmadan gonderirler.

• @Karagoz Ben de öyle düşünüyordum ve uygulamalardan takip ettiğim kadarıyla henüz basıma bile geçmemiş yani bir gönderme durumu yok farklı bir sıkıntı var gibi

• Merhaba,
    Dün itibariyle arkadaşımızın adresine kartlarımızın ulaştığının haberini aldık. Sürecimizi diğer arkadaşlara fikir vermesi açısından paylaşmak istedim. 29 Mayıs 2025 tarihinde Boston üzerinden ilk girişimizi yapmış ve Türkiye’ye dönmüştük. 7 Haziran 2025’te SSNlerimiz yine bu adrese ulaştı. Aşağıya sürecin görselini de bırakıyorum. Süreci devam eden arkadaşlara bol şanslar diliyorum.

image.jpeg

• @kemalayldz bu görsele nereden ulaşıyorsunuz

• ⭐⭐⭐⭐

@erenist

App Store’dan veya Google Store’dan (kullandığınız mobil cihaza göre) indireceğiniz Case Tracker for USCIS & NVC uygulamasından size ve ailenize ait uscis fee’yi ödedikten sonra sizinle paylaşılan her bir aile üyesi için ayrı olan IOE ile başlayan numaralarınızı girdikten sonra her bir kartın basım sürecini takip edebiliyorsunuz.

• @ATS16 Evet o tarz iki uygulama kullanıyorum ama görsel biraz farklı gelince farklı bir uygulama sandım. Ben de 5 aydır ‘ucsis visa fee payment received’ yazıyor

• @onuru bu bilgi postaya verildiği bilgisi email ile mi geldi size

• ⭐⭐

@begumm selamlar, web sitesi uzerinden kontrol ediyordum. Sizde o sekilde veya uygulama uzerinden takip edebilirsiniz.

• @onuru teşekkür ederim

• @Falcon-1 merhaba yeni randevu talebiniz oldumu süreç nasıl ilerledi son girişinizden itibaren 6 ay geçmişmiydi

• USCIS ile usps farklı adres olursa ne olur usps den gerekli evraklar olmadığı için güncelleme yapamadım ama usciste. Yaptım Cardin basım sürecinde acaba
    Yeni adrese gelir mi

• @SCD5917 randevuyu TR deyken USCIS Ankara iletisim adresi ile temasa gecip almistim. Biyometrik randevu ya gittik oglumla beraber, 62 gun olmus, henüz kartlar gonderim asamasina gecmedi. Su an ABD deyiz, bekliyoruz.

• tesekkür ederim

• Merhaba son günlerde greencard eline ulaşan var mı? Bana card mailed yazmışlar ama tracking number unavailable diyor. Tracking number assigned is unavailable demiş ve sonra you can use number at USPS demiş. Böyle bir şey yaşayan oldu mu.

• @onuru Merhaba son günlerde greencard eline ulaşan var mı? Bana card mailed yazmışlar ama tracking number unavailable diyor. Tracking number assigned is unavailable demiş ve sonra you can use number at USPS demiş. Böyle bir şey yaşayan oldu mu

• ⭐⭐

@begumm selamlar, tracking number verilmiyordu diye hatirliyorum. Eger mailed yaziyorsa yakin zaman gelecektir. Posta kutunuzu bu aralar kontrol edin derim.

• @onuru tracking number is unavailable yazmış sonra da bu numara ile takip edebilirsiniz diye altına yazmış hatalı yazım sanırım. Buranın bürokrasisi tuhaf ssn başvurdum da olmalı ama yok ve randevu sorunu yüzünden 2 ay ssn bekleyicem.insallah greebcard gelir

• @begumm Tracking number malesef olmuyor, benim de öyleydi. Postalandıktan 1 hafta içinde geldi adresime.

• @nazlihande teşekkür ederim

• herkese merhaba ailem 2024 kasım ayında Amerika'ya greencard vize statüsü ile giriş yaptı ancak sadece kardeşimin greencardı geldi babam ve eşinin hala gelmedi ne yapmamız gerekiyor

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

138

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |