Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?
-
@onuru teşekkür ederim
-
@Falcon-1 merhaba yeni randevu talebiniz oldumu süreç nasıl ilerledi son girişinizden itibaren 6 ay geçmişmiydi
-
USCIS ile usps farklı adres olursa ne olur usps den gerekli evraklar olmadığı için güncelleme yapamadım ama usciste. Yaptım Cardin basım sürecinde acaba
Yeni adrese gelir mi -
@SCD5917 randevuyu TR deyken USCIS Ankara iletisim adresi ile temasa gecip almistim. Biyometrik randevu ya gittik oglumla beraber, 62 gun olmus, henüz kartlar gonderim asamasina gecmedi. Su an ABD deyiz, bekliyoruz.
-
tesekkür ederim
-
Merhaba son günlerde greencard eline ulaşan var mı? Bana card mailed yazmışlar ama tracking number unavailable diyor. Tracking number assigned is unavailable demiş ve sonra you can use number at USPS demiş. Böyle bir şey yaşayan oldu mu.
-
@onuru Merhaba son günlerde greencard eline ulaşan var mı? Bana card mailed yazmışlar ama tracking number unavailable diyor. Tracking number assigned is unavailable demiş ve sonra you can use number at USPS demiş. Böyle bir şey yaşayan oldu mu
-
@begumm selamlar, tracking number verilmiyordu diye hatirliyorum. Eger mailed yaziyorsa yakin zaman gelecektir. Posta kutunuzu bu aralar kontrol edin derim.
-
@onuru tracking number is unavailable yazmış sonra da bu numara ile takip edebilirsiniz diye altına yazmış hatalı yazım sanırım. Buranın bürokrasisi tuhaf ssn başvurdum da olmalı ama yok ve randevu sorunu yüzünden 2 ay ssn bekleyicem.insallah greebcard gelir
-
@begumm Tracking number malesef olmuyor, benim de öyleydi. Postalandıktan 1 hafta içinde geldi adresime.
-
@nazlihande teşekkür ederim
-
herkese merhaba ailem 2024 kasım ayında Amerika'ya greencard vize statüsü ile giriş yaptı ancak sadece kardeşimin greencardı geldi babam ve eşinin hala gelmedi ne yapmamız gerekiyor
-
Green Card Yenileme ya da Degistirme (I-90 Kaybolma/Calinma veya I-751/I-829 Kosul Kaldirma)
@MomisCan’in benzer bu deneyimi de yol gösterebilir size.
-
U ugursway bu başlıktan bahsetti
-
A aysegul bu başlıktan bahsetti
-
A aysegul bu başlıktan bahsetti
-
Arkadaşlar Ocak 2025 tarihinde giriş yapmıştık bildiğiniz gibi sekiz ay oldu ve Green kartlardan hiçbir ses Seda yok. En son hüz 60 gün daha ek süre vermişti ve tam 60. günün sabahında şöyle bir mail geldi burada ne demek istemiş tam olarak anlayan var mı ?

-
@erenist selamlar, konsolosluktan size teslim edilen sari zarfi teslim etmediginizi soyluyorlar eger sizdeyse verilen adrese gondermenizi degilse verilen linkteki adimlari takip ederek randevu olusturmanizi istiyorlar.
-
@onuru bizim de aklımıza ilk olarak sarı zarflar geldi hatta havaalanına gidip soruşturmayı düşündük belki etkisi olur bir yerden çıkar diye ama öncelikle randevu alıp uscis ile görüşmeye gideceğiz durumu anlatıp yakın zamanda seyahatimiz olacağını ve aciliyet olduğunu bildirip bir çözüm bulmalarını isteyeceğiz
-
Arkadaşlar merhaba ds 260 üzerinden ssn başvurusuna yes diye işaretlemiştik amerikaya girişte tekrar başvurmaya gerek var mı yoksa giriş yaptıktan sonra direk ds 260 daki adress mi gönderiyorlar . Tahmini kaç gün de gelir ?
-
Mülakat süreciniz tamamlandıysa öncelikle imzanızı güncellemeniz ricadır sorularınıza cevap alabilmek için. Bol şans!
-
@ATS16
Güncel -
@Hasan-Ceylan bana 10günde geldi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum