Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@GRKM

Kendi kişi profilinize, maddi ve manevi imkanlarınıza göre sizin konuyu kendi özelinizde değerlendirmeniz ve karar vermeniz en doğrusu. Bunun için DV2025 Mülakat Deneyimleri ve DV2024 Mülakat Deneyimleri başlıklarından Hong Kong ve Bangkok’ta mülakata katılmış ailelerin deneyimlerini okumanız faydalı olacaktır.

Kısa bir bilgi sadece, sağlık kontrolü ile mülakat tarihi arasında geçen zaman kıyaslanırsa her iki konsolosluk arasında, Bangkok’da ki süre daha kısa. Diğer kriterleri (maliyet, seyahat süresi, çocukla o şehirde yapılabilecekler) sizin değerlendirmeniz daha doğru olur. Bol şans 🍀

• @emirkaanrecberr Aylarca Ankara yi bekleyip stres yapmamak icin tasimanizi öneririm. Vizeniz varsa Viyana, yoksa Hong Kong, Bangkok gibi yerleri arastirabilirsiniz.

• @onuru onlara te de mülakat verilmezse türklerin mülakat alma şansı bakımından

• ⭐⭐⭐⭐

@emirkaanrecberr

YesilkartForum'da sorularınıza yanıt ve dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi bu başlıktaki adımları takip ederek olusturabilirsiniz.

Bilgilerininizi Excel dosyaya da eklemeniz süreciniz ve forum işleyişi için önemli, eklemeniz ricadır.

Akabinde sorunuza detaylı cevabı ve dosya taşımanın nasıl yapıldığına dair kullanıcılar cevaplayacaktır.

• @onuru Bangkok ta Türkiye de yapılan aşılar kabul ediliyor mu, istenen tüm aşıları nereden öğrenebiliriz.

• @mhmtkz Reddit Üzerinde Travel Ban Yüzünden K1 Gibi Göçmen Olmayan vizelerden red yiyen bir çok insan görüyoruz fakat aynı şekilde Travel Ban Bölgesindeki Göçmenler Eğer Evlilik Vizesi CR1 Gibi kotalardan faydalanıyorlarsa vizeleri veriyorlar reddit'de bunu da gördüm bence sürecin içinde tutun green card esas talihlisi olduğunuz için eş kontejanından vize alma ihtimali var çünkü Reddit'de gördüğüm üzere bu sadece Nonimmigrant vizeleri ve halihazırda vizesi olup seyahat edenleri kapsıyor

• ⭐⭐⭐⭐

@05kartal16

https://th.usembassy.gov/visas/immigrant-visas/packets asilar ile ilgli resmi bilgilendirme Vaccination Requirements basligi altinda mevcut.

Saglik kontrolune girmeyi planladiginiz yetkili kuruluslar olan Bangkok Nursing Home (BNH) veya Bumrungrad Hospital ile yazili iletisime gecerseniz yas durumunuza gore talep edilen asilar ile ilgili detayli bilgi alabilirsiniz. DV2025 mulakat deneyimleri basliginda Bangkok'da mulakata giren talihlilerin tecrubeleri de size fikir verebilir.

• Merhabalar, öncelilke biraz uzun yazacağım kusura bakmayon. dv2026 talihlisiyim. Dosya numaram 82XX. Kız arkadaşımla üç buçuk senelik bir ilişkimiz var. Greencard sonuçları açıklanmadan önce yakın tarihte bir evlilik planımız yoktu bu sebeple kız arkadaşımın ailesine okulundan mezun olana kadar ilişkimizden bahsetmemeyi planlamıştık. Fakat bana green card çıktığı için evlenip beraber gitmek istiyoruz ama daha ailesinin ilişkimizden bile haberi olmadığı için yakın tarihte hemen evlenmek gibi bir olanağımız yok gibi duruyor. Forumdan edindiğim bilgilere göre Ankara'dan, dosya numarası 8 binlerde olan birisi için mülakat tarihi verilmesi çok düşük bir ihtimal. Dosyamı Hong Kong'a taşıyacağım. Green card kazandığını öğrendikten sonra evlenip Hong Kong'da mülakata girerek vizesini alan bir tanıdığım geciktirmeden Temmuzda nikah yapmamızı yoksa mülakata yakın tarihte evlenmemizin sorun oluşturabileceğini söyledi. Bizim bu bütün sürecin en geç hangi aşamasında bir evlilik gerçekleştirmemiz beraber vize alarak sorunsuz şekilde Amerikaya gitmemizi sağlar? Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

• Selamlar arkadaşlar, 2026 talihlisiyim numaramız malum 25XXX, dosyamızı tabiki taşıma düşüncemiz mevcut. Şimdi şöyle bir durum gelişti eşim hamile ve tahminen Şubat gibi doğum görünüyor. Sormak istediğim dosyayı Hong Kong a taşıdığımız da ve oraya giderken de DS formunda doldurduğunuz gibi 2 kişi değil 3 olacağız bu durumda nasıl bir yol izlemek lazım. Dosya açılacak mı yada oraya gittiğimizde 3 kişi olunca işler nasıl ilerleyecek bu durum hakkında bilgisi ve deneyimi olanlardan bilgi rica edebilir miyim. Dosya numaramızda yüksek olunca aklımızda çok soru işareti var.

• ⭐⭐⭐⭐

@mustafa-berat-taşcı, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selamlar arkadaşlar, 2026 talihlisiyim numaramız malum 25XXX, dosyamızı tabiki taşıma düşüncemiz mevcut. Şimdi şöyle bir durum gelişti eşim hamile ve tahminen Şubat gibi doğum görünüyor. Sormak istediğim dosyayı Hong Kong a taşıdığımız da ve oraya giderken de DS formunda doldurduğunuz gibi 2 kişi değil 3 olacağız bu durumda nasıl bir yol izlemek lazım. Dosya açılacak mı yada oraya gittiğimizde 3 kişi olunca işler nasıl ilerleyecek bu durum hakkında bilgisi ve deneyimi olanlardan bilgi rica edebilir miyim. Dosya numaramızda yüksek olunca aklımızda çok soru işareti var.

Öncelikle sizden ricam buradaki 2026 Excel tablosuna girip alt tarafındaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin.
    Lütfen başka yerlere yazmayın, tablodaki ayar ve bilgileri değiştirmeyin.

Bültenlerde bu yıl gibi bir ilerleme gibi olursa sıranız gelecek yıl yaz aylarında ancak gelebilir.
    Bebeğiniz Şubat gibi sağlıkla 🙏dünyaya geldikten sonra add aplicant yaparak dosyaya ekleyeceksiniz. Mülakat aldıktan sonra formunuzu açtıracak ve bilgileri güncelleyeceksiniz. İşlemler gayet kolay merak etmeyin.

• @mustafa-berat-taşcı Benim durumum ile aynı durumdasınız. Mayıs ayında ds260 doldurduk. Haziran'da çocuğumuz oldu. Dosyamızı hongkonga taşıdık . Dosyamızı actirmadan çocuğumuzu ekledik. Submit ettik. Şimdi mülakat tarihi almayı bekliyoruz. Mülakat tarihi belli olunca kendi dosyamızı açtırıp güncellemeleri yapacağız. İlk önce çocuğumuz yok diye doldurmuştuk, o satırları çocuğumuz var olarak değiştirip bilgilerini gireceğiz. Bütün işlemlerimiz bitince, detaylı mülakat deneyimi yazacağız, oradan okursunuz yine.

• @Mehmet-Fatih-Aslan teşekkür ederim heyecanla bekliyorum, evet aynı sizin durumları yaşayacağız sanırım bizde. Eğer aktarmak isterseniz işlemleriniz tamamlandığında da özelden görüşmek isteriz bizde bizim için de çok büyük bir yol gösterici olacaktır eminim. Çok teşekkür ederim.

• @Serapp teşekkür ediyorum değerli yorumlarınız için

• ⭐⭐

@Murat-Dündar selamlar, 2017 tarihinden bugune kadar olan surede aciklanan ilk ay icin en yuksek bulten 6000 oldu. Benim tahminim yine bu civarda olacagidir. Aciklanacak bultenin iranlilarla herhangi bir dururmu yok.

• ⭐⭐

@Egemen-Eren-Gümüş selamlar, sorunuza burada kimse net bir cevap malesef veremez. Siz suanda yapmaniz gerekenlerin tamamini neredeyse yapmissinkz. Bu saatten sonra yapacaginiz, dv26 surecini yakindan takip etmek olacaktir. Bol sanslar.

• @onuru teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐

@Egemen-Eren-Gümüş

Bilgilerininizi excel dosyaya da eklemeniz süreciniz ve forum işleyişi için önemli, kontrolünüz ve eklemeniz ricadır.

• @ATS16 aynı sebeplerden bende iki yeri de iptal kararı aldım
    MUSKAT düşünüyorum.daha ucuz.arastiriyorym KCK dan. nasıl taşınacak currunt den sonra nasıl olacak araştırıyorum,

• Merhaba ben ds 260 formunu 22.05.2025 de yolladım mülakat yeri olarak Ankara yazdım.formda edindiğim tecrübelere göre 13XXX CS Ankara için çok yüksek.Simdi ben ne zaman dosyamı tasimaliyim daha önce hiç yurt disina cikmisligim yok.honkong ve bagledesh hiç düşünmüyorum 6 kişilik bir ailem olduğundan maliyetler çok yüksek.Bir sebepten formda pek tercih edilmeyen(nedenini anlamadigim) MUSKAT i tercih edeceğim
    Sorum şu ne zaman ve nasıl yapmam gerekiyor tecrübeli arkadaşlar yardimici olabilirmi rica etsem . currunt den önce i sonra mı yapmalıyım eksisi artısı ne olur

• Daha önce 1 yıldan uzun süre yaşadığımız ülkelerden adli sicil kaydı alırken, ibraz edilecek kurum için daha sonra başvuru yerinin değişme ihtimali olduğundan Tayland da veya Hongkong ta bulunan olarak değil de sadece Amerikan Konsolosluğuna yazdırsak olur mu ?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

135

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |