Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Merhabalar ben 9 ve 10.sınıfın ilk dönemini örgünde okudum fakat sonrasında açıköğretim lisesine geçtim bu bir sorun yaratır mı acaba? ds260 formunda da ministry of national education open high school diye belirttim adrese de ankaradaki açıköğretim lise ana binasının adını verdim. Sizce bu sıkıntı yaratır mı

  • ⭐⭐⭐⭐

    @FROG-FROG

    Sıkıntı yaratmaz, Ankara’da gireceğiniz mülakata giderken orijinal lise diplomanız ve bir adet fotokopisi yanınızda olmalı. ANK konsolosluk mülakattan önce talihli bazında email gönderiyor götürülmesi gereken evrakları. Buna ilave olarak DV2026 Mülakat Deneyimleri konu başlığının 1.iletisinde götürmeniz gereken evraklar ile ilgili bilgi veya DV2025 Mülakat Deneyimleri başlığında ANK’da mülakat girmiş geçmiş talihlilerin mülakat deneyimlerinden evraklar konusunda bilgi edinebilirsiniz. Bol şans!

  • ⭐⭐⭐⭐

    @B_E_L_G_I_N @Mert-A @elinae

    Unutmayın, hayatta verdikçe alırsınız, bu hiç şaşmaz.
    2026 Excel tablosuna bilgilerinizi girmeniz gerekmektedir.
    Bugün siz katkı sunmazsanız, yarın başkası da size destek olmayabilir, üzgünüm.


  • @Emre-Kurtulmuş Aynen, ben de yazdıktan sonra biraz araştırdım, avukatlar bile iki ayrı görüşteler henüz bir case olmadığı için sanırım. Sizin de dediğiniz gibi ben her türlü eşimi vize için götüreceğim orada ben de netim.


  • @B_E_L_G_I_N, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

    https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY25.html sitesindeen son hangi case numarasına kadar mülakat verildiğini anlayamıyorum. Rica etsem yardımcı olur musunuz? Ankara Konsolosluğu için en son hangi numara mülakata çağrıldı? Lütfen bunu açıklayabilir misiniz tesekkurler

    Buradaki videoda tabloyu nasıl okumanız gerektiği anlatılıyor. Bu video size yardımcı olacaktır. 2025 deneyimlerini okuduğumda Onur bey'in case number'ı 58xx iken ekim ayında mülakat alıp vizesine kavuşmuştu. 5xxx numara ile forumdaki deneyimlerinden yola çıkarak Ankarayı beklerseniz seneye Ağustos - Eylül ayına kadar bekleyeceksiniz demek oluyor. Tabi her sene bu süreç değişiyor kesin bir şey demek doğru değil. Ancak eski deneyimlerden çıkarılan sonuç bu gibi. Finansal olarak müsaitliğiniz varsa dosya taşımak süreci kısaltmak demek oluyor.

    ,


  • Benim case number 8xxlerde sizce ekim veya kasım gibi mülakat alabilir miyim?


  • @Aslan-3 Aslan bey kolay gelsin,askerliğinizi paralı da yapmış olsanız,askerliğinizi yapmış sayılıyorsunuz,aksi takdirde askerliğinizi yapmadım olarak işaretlerseniz,gelecekte askerlik göreviniz saklı kalıyor,ileri de yapıcak gibi algılanmazmısınız ?


  • Cevap: DV2026 Mülakat Deneyimleri

    Herkese Merhabalar,
    Bangkok'a dosyamı taşımayı düşünüyorum , Eşim ,15 Yaşında Oğlum ve Benim için Antikor testini ne zaman yaptıralım CN numara göre eski deneyimleri okuduğumda Ekim,Kasım ,Arlık , Ocak gibi Mülakat sırası gelecek gibi gözüküyor, bir aksilik olmazsa tabi, 6 ay önceden yapılması gereken aşılar var mı, Bangkok'ta ki Hastane'nin istediği tüm aşıları nasıl öğreniriz şuanda mesela Covid aşılarını istiyorlar mı, halihazırda DV2025 şanslılarından Bangkok ta mülakat alıp sağlık muayenesine giren arkadaşlardan yardım istesek cevaplayan olur mu , herkesin gönlünden geçenler olur umarım saygılar...


  • @elinae, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhaba. Ben ds260 formunu doldururken 16 yaşımdan itibaren bulunduğum adresler kısmına sadece e-devlet üzerindeki ikamet değişikliklerimi yazdım. Ancak erasmus için 9 ay almanya’da yurtta kalmıştım. 2 ay da staj için yurtdışında kaldım. Bunları da belirtmem gerekir miydi? Şuanda ne yapmam gerekiyor formumu mu açtırmalıyım?

    Bunu bende merak ediyorum, yazılması mı gerekiyordu


  • @ugursway tesekkur ederim bilgilendirme icin


  • @Serapp Zaten girili benimki?


  • @Serapp ben ekleyemedim ekledim sandım


  • Arkadaşlar merhaba, Akciger den bu hafta içinde amaliyat olmak zorunda kaldım.

    Sigaradan dolayı Akcigerim de hava ve su toplama durumu oldu ve amaliyat ile müdahale edilerek su toplayan kısım bir daha yapmaması için o bölge alındı.

    Mülakat yerim Hong Kong, Sağlık Muayenesin de bu durum sorun oluyor mu, bu sebepten dolayı ret verirler mi?

    Hiç aranızda böyle bir durumu olan birileri veya tanıdığı olan birileri oldu mu?


  • @FROG-FROG, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Benim case number 8xxlerde sizce ekim veya kasım gibi mülakat alabilir miyim?

    Ankara’da girecekseniz alamazsınız diyebilirim ancak başka bir postta girecekseniz almanız çok mümkün.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @B_E_L_G_I_N, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Serapp ben ekleyemedim ekledim sandım

    Tabloya forum kullanıcı adınızı, CN bilginizi ve DS formu gönderme tarihini yazdım.
    Mülakata gireceği yer sorusuna şimdilik Ankara yazdım, taşıyınca güncelleyin.

    Siz de lütfen şu bilgileri ya ekleyin, ya da bana cevap yazın:

    Şu an yaşadığınız şehir:
    ABD'de yerleşmeyi düşündüğünüz eyalet:
    Kaçıncı başvuruda kazandınız:
    Ailenizde kaç kişi vize alacak:

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Guven4627, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Arkadaşlar merhaba, Akciger den bu hafta içinde amaliyat olmak zorunda kaldım.

    Sigaradan dolayı Akcigerim de hava ve su toplama durumu oldu ve amaliyat ile müdahale edilerek su toplayan kısım bir daha yapmaması için o bölge alındı.

    Mülakat yerim Hong Kong, Sağlık Muayenesin de bu durum sorun oluyor mu, bu sebepten dolayı ret verirler mi?

    Hiç aranızda böyle bir durumu olan birileri veya tanıdığı olan birileri oldu mu?

    Çok geçmiş olsun. Sorun olmaz. Ameliyat epikrizini tercüme ettirin.


  • Tiflis için oturum izni gerekiyor mu bilen var mı dosyamı tiflise taşımayı düşünüyorum


  • "unutmayın! dosya transferi yaptığınız ülkede sağlık muayenesi olacaksınız. o ülkenin aşı kurallarını iyi inceleyin."

    Bunu tam anlamadım açıkçası. Olmamız gereken aşıların listesi mülakat olduğumuz ülkeye göre değişiyor mu? Yoksa o ülkeye giriş çıkış için gerekli aşılar mı kast edilmiş?

  • ⭐⭐

    @Mert-A selamlar, aslinda ayni asilar ama bazi ulkelerdeki saglik kuruluslari asi kartinizi kabul ederken bazisi etmiyor. Ornek vermek gerekirse, diyelim ki 3 tane asi olmaniz lazim, a,b,c asilari. Bir saglik kurulusunda olup ankarada mulakata girerseniz, malesef tekrardan ayni asilari ankarada bulunan saglik kurulusu yapacaktir. Fakat mulakata viyana veya hong kongta girerseniz ayni asilari olmaniza gerek kalmayacak, oldugunuz asilari ve asi kartinizi kabul ediyorlar. Umarim anlatabilmisimdir.


  • @Spectator mesajınız için çok teşekkürler sonunda ben de DS260 belgesini doldurdum gönderdim üç gün önce son araştırmalara koyuldum ve dosyamı Tayland'da taşımaya karar verdim az önce kcc ye taşıma mektubunu attım.

    Bu süreçleri ilk defa gördüğüm için öyle acemice mesaj atmıştım mülakattan ekimde başladığını bile bilmiyordum zamanınızı ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim


Benzer Başlıklar

  • 180
  • 8486
  • 16399
  • 221
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

144
Çevrimiçi

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum