Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Chatgpt ye eylül bülteni tahminini sorduğumda bu sene en yüksek 26.000-26.500 olacağını, dv office in açıklamasına göre current olmayacağını ve tüm verilere göre de 26.500 üstü açıklanmayacağını söyledi. Europe kotasının %93/%95 seviyesinde dolduğunu söyledi. Dvcharts verilerine göre geçen seneyle yakın gidiyor aslında. Bunu görünce korktum açıkcası çünkü baya umutluydum son ay açıklanacak bülten için. Daha önceki chatgpt tahminleri doğru çıktı mı bilmiyorum.

• @tolgabetul çıkmadı rahat olun ,

• @tolgabetul chat gpt ye kendiniz csv dosyası yükleyip vs. sormuyorsanız doğru bilgi vermiyor gerekli dataları yukleyip analiz etmesi istendiğinde belki asagı yukarı yakın bir tahmın çıkarabilir o da kesin değil

• @Yusuf-Uzak teşekkür ederim bilgi için. Kafa karışıklığı yaratmak yada kimseyi umutsuzluğa düşürmek istemem. Sadece çok bilgim olmadığı için sormak istedim.

• @omerko teşekkür ederim.

• @tolgabetul trash in -> trash out. Korkulacak bir şey yok

• @omerko @iibrahimd
    Merhabalar, HNK Ve BNK konsolosluklari current olan dosyalar icin tasima islemlerini “fiziksel olarak ilgili ulkelerde bulunarak talep eden talihliler” disinda yillardir kabul etmiyorlar zaten. Bu yeni bir olay degil, sadece kisiler current olduktan sonra ilgili konsolosluklara dosya tasima girisimlerini su siralar yaptiklari icin fark ediyor olabilirler.
    Yesiltkartforum’un sizin DV yiliniza ozel herhnagi bir telegram grubu bulunmuyor, lutfen baska kanallardan aldiginiz bilgilerin dogruluklarindan emin olmadan paylasmamaya ozen gosterelim.
    Bu iletim de dahil, bu konu basligi altinda cok fazla bahlam disi gonderi bulunmakta, sayin @gucarslan firsat buldugunda ilgili basliklara tasimasini saglayacaktir.

• @tolgabetul Tabiki anlıyorum, hiç öyle düşünmedim. Son zamanlarda herkes gergin böyle düşünmeye gerek yok. Ben de aylar önce baya uğraştım ai ile tahmin yapmaya neredeyse 10 tane farklı model denedim düzgün bir done almayı beceremedim. Makine öğrenmesi vs. kullananlar var nasıl sonuç aldılar çok bilmiyorum. Tahmin yapmayı buna mesai harcamayı bıraktım en sonunda kara verenler kcc de ki görevliler ,bekleyip göreceğiz hep beraber, cn ler imizde yakın hakkımızda hayırlısı olsun diyelim ben umutsuz değilim güzel bir sonuç alacağız.

• @Yusuf-Uzak çok haklısınız. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Umarım umutla bekleyen herkes eylül ayında vizelerine kavuşmuş olur.

• @tolgabetul chant gbt son 10 aydır hiç tutturamadı

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@omerko, içinde söyledi: Sayılarla DV2025

@istalin hongkok ve bangkok artık kabul etmiyor, telegram grubunda dün 2 kişinin dosya tasiima isteği reddedildi. Artık tasima yapılmaz.

hangi telegram grubudur bu acaba?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@omerko, içinde söyledi: Sayılarla DV2025

@istalin hongkok ve bangkok artık kabul etmiyor, telegram grubunda dün 2 kişinin dosya tasiima isteği reddedildi. Artık tasima yapılmaz.

halen sizden bu telegram grubunun detaylarını bekliyorum, teşekkürler.

• @mks tam tersi brimson minumum 30 bin yapıcaklar diyor videosuna

• Haziran ayı bitmemek üzere yemin etmiş, çok ısrarcı. Bitmiyorr 😶

• @Egemen-Eren-Gümüş hangi videosu, eski mi yeni mi

• @Egemen-Eren-Gümüş Hangi videosunda? 3-4 ay önce bile en az 30 olmalı demiyordu kesin bir dille ama son videosunda çok net hatırlıyorum, biraz zıplama olsa 27 binlere gelir ki daha önceki videolarımda riskli olduğunu söylüyordum dedi. Hatta umarım 30 bin olur falan dedi. Emin olmak için açtım baktım, aynen öyle diyor. 14 Haziran videosu, 6. dakikalar civarı.

Başka bir kesit varsa paylaşın tabii, dinleyelim ama en az 30 bin olacak gibi bir söz duymadım ben şahsen. 27'ler olası, keşke 30 olsa diyor. Matematiksel olarak 35 olması mümkün değil, anca hail mary olursa 35'leri görürüz diyor.

• @mks bence hiç bir tahmini tutmamış birini konuşmak yersiz . @istalin ondan daha fazla tutturdu . Ona sormak daha mantıklı 🙂

• @omerko aynen hocam boş muhabbet dönmüş oluyor sanki adam kcc de çalışıyor 😂

• @Erdem-Yıldız bahsi geçen kişinin videolarına kanıp hazırlık yapsaydım 4 aydır evim arabam yoktu . Ona göre 24 k mayısta cut off olacaktı .

• @ipekc

6.30-6.50 arası ize yeni

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

154

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |