DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@B_E_L_G_I_N, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Serapp ben ekleyemedim ekledim sandım
Tabloya forum kullanıcı adınızı, CN bilginizi ve DS formu gönderme tarihini yazdım.
Mülakata gireceği yer sorusuna şimdilik Ankara yazdım, taşıyınca güncelleyin.Siz de lütfen şu bilgileri ya ekleyin, ya da bana cevap yazın:
Şu an yaşadığınız şehir:
ABD'de yerleşmeyi düşündüğünüz eyalet:
Kaçıncı başvuruda kazandınız:
Ailenizde kaç kişi vize alacak: -
@Guven4627, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaşlar merhaba, Akciger den bu hafta içinde amaliyat olmak zorunda kaldım.
Sigaradan dolayı Akcigerim de hava ve su toplama durumu oldu ve amaliyat ile müdahale edilerek su toplayan kısım bir daha yapmaması için o bölge alındı.
Mülakat yerim Hong Kong, Sağlık Muayenesin de bu durum sorun oluyor mu, bu sebepten dolayı ret verirler mi?
Hiç aranızda böyle bir durumu olan birileri veya tanıdığı olan birileri oldu mu?
Çok geçmiş olsun. Sorun olmaz. Ameliyat epikrizini tercüme ettirin.
-
Tiflis için oturum izni gerekiyor mu bilen var mı dosyamı tiflise taşımayı düşünüyorum
-
"unutmayın! dosya transferi yaptığınız ülkede sağlık muayenesi olacaksınız. o ülkenin aşı kurallarını iyi inceleyin."
Bunu tam anlamadım açıkçası. Olmamız gereken aşıların listesi mülakat olduğumuz ülkeye göre değişiyor mu? Yoksa o ülkeye giriş çıkış için gerekli aşılar mı kast edilmiş?
-
@Mert-A selamlar, aslinda ayni asilar ama bazi ulkelerdeki saglik kuruluslari asi kartinizi kabul ederken bazisi etmiyor. Ornek vermek gerekirse, diyelim ki 3 tane asi olmaniz lazim, a,b,c asilari. Bir saglik kurulusunda olup ankarada mulakata girerseniz, malesef tekrardan ayni asilari ankarada bulunan saglik kurulusu yapacaktir. Fakat mulakata viyana veya hong kongta girerseniz ayni asilari olmaniza gerek kalmayacak, oldugunuz asilari ve asi kartinizi kabul ediyorlar. Umarim anlatabilmisimdir.
-
@Spectator mesajınız için çok teşekkürler sonunda ben de DS260 belgesini doldurdum gönderdim üç gün önce son araştırmalara koyuldum ve dosyamı Tayland'da taşımaya karar verdim az önce kcc ye taşıma mektubunu attım.
Bu süreçleri ilk defa gördüğüm için öyle acemice mesaj atmıştım mülakattan ekimde başladığını bile bilmiyordum zamanınızı ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
-
@onuru Anladım, teşekkür ederim.
-
@ATS16 Yardımseverliğiniz için çok teşekkür ederim.Tavsiyenize uyacağım forumdan okuyup öğrenerekten işlemlerimi gerçekleştireceğim.
-
@ugursway Çok detaylı bilgilendirici uzun uzadıya aydınlatan mesajınız için minnettarım çok teşekkür ederim Uğur bey.Schengen vizesine tekrar başvurmayacağım dosyamı Taylanda taşımak için mektubu gönderdim.Umarım olumlu sonuç alırım.
-
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
Bu ileti silindi! -
28 k case biraz yüksek olabilcekken olamayacakmış gibi geliyor fakat aklımdan şöyle bir yolda geliyor seneye yaz work and travel yapıp, Abd'de iken aos yapma şansım nedir ? Aos kısımını çok bilmiyorum böyle birşey mümkün mü?
-
@Serapp çok teşekkürler.
-
@Emirhan-1 selamlar, yapabilirsiniz fakat sizin icin birinci oncelik cn nizin cut-off a girmesi aksi takdir aos veya cp yapamazsiniz. Aos sureci cp ye gore bir nebze daha uzun surmektedir. Eylul ayi icin cut-off girseniz yaklasik 2 ay gibi bir sureniz olacaktir, aos taki en onemli nokta basvuruyu nereden yaptiginiz oluyor genelde. Ilgili konunun basligi asagiya birakiyorum. Detayli bilgileri oradan ulasabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/118/aos-adjustment-of-status-ile-green-card-almak
-
@Murat-Dündar selamlar, iranlilarin mulakat almasi ile Eyup beyin sorununa verdiginiz cevabi tam bagdastiramadim. Tam olarak neyi kastetmistiniz?
-
@vedattt selamlar,
YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532
-
@DunyaVatandasi selamlar, yesilpasaportunuz varsa hic dusunmeden viyanaya tasimanizi tavsiye ederim. Diger konsolosluklarin performansi girmek icin asagidaki linki kullanabilirsiniz. Bol sanslar.
-
@onuru Teşekkürler cevap için. Evet çok kararsız kalmıştım fakat sonradan viyana'ya taşımaya karar verdim. Benim sorum aslında madem yeşil pasaportum var vize sorunum yok o zaman neden HonkKong veya Viyana'ya taşıyayım avrupada oturum izni istemeyen başka bir ülke varsa atıyorum Romanya Bulgaristan Polonya vs oraya mı taşısam dı. Fakat anladığım kadarıyla viyana dışında diğer avrupa ülkeleri oturum vs konusunda sıkıntı çıkartıyor. Bu yüzden çok kasmadan viyana'ya taşıdım.
Verdiğiniz link güzel fakat orada hangi ülke oturum vs istiyor bilgisi yok tabiki, ve forumda da araştırmak zaman alıyor çok fazla yazı var, çok ta geç kalmak istemedim pes ettim viyana'ya taşıdım :) -
green card talihlisiyim ve sıram 9000 küsürlerde sizce dosyayı taşımalıyım ve taşırsam nasıl bir yol izlemeliyim dosya taşıyan arkadaşlar lütfen bana yazabilirmi
-
Bu ileti silindi! -
Merhaba arkadaşlar ben 2026 talihlisiyim numaram13xxx ds-260 fromunu doldururken çalıştığım işyerlerinin hepsini doldrumadım son çalıştığım 3 işyerini yazdım ama bütün çalıştığım yerleri yazmam gerekiyormuş.sizce ne yapmam gerek chat-gpt'te soruyorum şuan ds-260 formunu açtırpı düzeltmen senin için dah iyi eksik iş bilgisi sonradan sorun çıkartabilir diyor. Bi kaç arkadaşım açtrıma mülakat gelince açtırırsın diyor sizce ne yapmalıyım.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
49
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum