Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @onuru Anladım, teşekkür ederim.

• @ATS16 Yardımseverliğiniz için çok teşekkür ederim.Tavsiyenize uyacağım forumdan okuyup öğrenerekten işlemlerimi gerçekleştireceğim.

• @ugursway Çok detaylı bilgilendirici uzun uzadıya aydınlatan mesajınız için minnettarım çok teşekkür ederim Uğur bey.Schengen vizesine tekrar başvurmayacağım dosyamı Taylanda taşımak için mektubu gönderdim.Umarım olumlu sonuç alırım.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 
  • ⭐⭐⭐⭐

Bu ileti silindi!

• 28 k case biraz yüksek olabilcekken olamayacakmış gibi geliyor fakat aklımdan şöyle bir yolda geliyor seneye yaz work and travel yapıp, Abd'de iken aos yapma şansım nedir ? Aos kısımını çok bilmiyorum böyle birşey mümkün mü?

• @Serapp çok teşekkürler.

• ⭐⭐

@Emirhan-1 selamlar, yapabilirsiniz fakat sizin icin birinci oncelik cn nizin cut-off a girmesi aksi takdir aos veya cp yapamazsiniz. Aos sureci cp ye gore bir nebze daha uzun surmektedir. Eylul ayi icin cut-off girseniz yaklasik 2 ay gibi bir sureniz olacaktir, aos taki en onemli nokta basvuruyu nereden yaptiginiz oluyor genelde. Ilgili konunun basligi asagiya birakiyorum. Detayli bilgileri oradan ulasabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/118/aos-adjustment-of-status-ile-green-card-almak

• ⭐⭐

@Murat-Dündar selamlar, iranlilarin mulakat almasi ile Eyup beyin sorununa verdiginiz cevabi tam bagdastiramadim. Tam olarak neyi kastetmistiniz?

• ⭐⭐

@vedattt selamlar,

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

• ⭐⭐

@DunyaVatandasi selamlar, yesilpasaportunuz varsa hic dusunmeden viyanaya tasimanizi tavsiye ederim. Diger konsolosluklarin performansi girmek icin asagidaki linki kullanabilirsiniz. Bol sanslar.

• @onuru Teşekkürler cevap için. Evet çok kararsız kalmıştım fakat sonradan viyana'ya taşımaya karar verdim. Benim sorum aslında madem yeşil pasaportum var vize sorunum yok o zaman neden HonkKong veya Viyana'ya taşıyayım avrupada oturum izni istemeyen başka bir ülke varsa atıyorum Romanya Bulgaristan Polonya vs oraya mı taşısam dı. Fakat anladığım kadarıyla viyana dışında diğer avrupa ülkeleri oturum vs konusunda sıkıntı çıkartıyor. Bu yüzden çok kasmadan viyana'ya taşıdım.
    Verdiğiniz link güzel fakat orada hangi ülke oturum vs istiyor bilgisi yok tabiki, ve forumda da araştırmak zaman alıyor çok fazla yazı var, çok ta geç kalmak istemedim pes ettim viyana'ya taşıdım 🙂

• green card talihlisiyim ve sıram 9000 küsürlerde sizce dosyayı taşımalıyım ve taşırsam nasıl bir yol izlemeliyim dosya taşıyan arkadaşlar lütfen bana yazabilirmi

• Bu ileti silindi!

• Merhaba arkadaşlar ben 2026 talihlisiyim numaram13xxx ds-260 fromunu doldururken çalıştığım işyerlerinin hepsini doldrumadım son çalıştığım 3 işyerini yazdım ama bütün çalıştığım yerleri yazmam gerekiyormuş.sizce ne yapmam gerek chat-gpt'te soruyorum şuan ds-260 formunu açtırpı düzeltmen senin için dah iyi eksik iş bilgisi sonradan sorun çıkartabilir diyor. Bi kaç arkadaşım açtrıma mülakat gelince açtırırsın diyor sizce ne yapmalıyım.

• @Gokhan-Gec
    Teşekkür ederim size de kolay gelsin.
    E-devlet askerlik durum belgesi çıktısında askerlikten muaf olduğum belirtiliyor o açıdan bir sorun olmaz

• @elinae
    Merhabalar, e-devletteki kayitlarinizda bulunan gecmis adreslerinizden ziyade sizin gercekten yasadiginiz adreslerinizi hatirladiginiz kadariyla ilgili soruya cevap verilmesi bekleniyor. Yine de bu tarz eksik ve hatali oldugunu dusundugunuz bilgiler mulakat ya da vize almanizda bir engel olusturmuyor. Surecinizde mulakatiniza kadar gececek surede bu tarz hatalariinizi duzenleme sansiniz olmaktadir. Burada en onemli nokta, mulakatinizi aldiktan sonra formunuzu ilgili konsolosluga bildirerek actirip gereken duzenlemeleri yapmanizdir. Formuzu mulakat almadan actirmaniz ise formunuzun yeniden islenmesini gerektirecegi icin mulakat almanizi geciktirme ihtimali olusturmaktadir.
    Sizin durumunuza ozel, 9 aylik Almanya’da gecirdiginiz sure icin, polis rapuru(adli sicil kaydi) almaniz gerekebilir. Bu sebeple siz ilk once Almanya’dan bu belgenin nasil temin edilecegini arastirmalisiniz ve ardindan mulakatiniz planlandiktan sonra dosyanizi actirip eksik olan bilgilerinizi duzeltmeniz gerekecektir. Simdilik bulteninizi takip ederek siranin size gelmesini beklemelisiniz, bol sanslar.

• ⭐⭐⭐⭐

@vedattt, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba, Greencard doldururken evli değildim. DS260 formunu doldurken ilk ekrandan

APPLICANT INFORMATION

Add Applicant

add applicant 'dan eşimi eklemem gerekiyor mu?

Sorularınıza cevap alabilmek için önce imzanızı tamamlamanız ve excele bilgilerinizi girmeniz gerekiyor.

İmzanızı buradaki örneğe bakarak düzenleyin.

Sonra 2026 Excel tablosununun alt tarafındaki beyaz alana bilgilerinizi girin lütfen.
    Lütfen başka yerlere yazmayın, tablodaki ayar ve bilgileri değiştirmeyin.
    Kolay gelsin.

• Merhaba benim bir sorum olacak dosyamı viyanaya taşıdır ve sıra numaramda 28 bin viyanada konsolsluklar hızlıbilerliyorumu olurda cut off olursam alma ihtimalim varmı ?

• Merhaba,
    Dosyamı taşıyacağım. Eşim ve 5 yaşında ki kızım ile seyahat edeceğim. Ancak Bangkok mu yoksa Hong kong mu karar veremiyorum. Süre 2-3 hafta süreceği için özellikle sağlık işlemleri konusunda hangisi daha avantajlı olur ?

• Merhaba 2 sorum olcak size 1-Greencard formunda eşim ve oğlum bulunuyor ama 2si de gelmeyecek Abd'ye ve Türkiye'de yaşamaya devam edecekler,gene de benimle mülakata gelmeleri zorunlu mu, pasaport ve sağlık raporu almaları şart mı? 2- İlerde oldu ki gelmek istediler ,benim vatandaş olmamdan sonra mı gelebilirler sadece?Şimdiden çok teşekkür ederim.

Benzer Başlıklar

• 642
  • 729
  • 57
  • 153
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

130

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |