Sayılarla DV2025
-
@ugursway dvchartstan baktim . Kesinlikle haklısınız farklı değerlere bakiyormusum, çok teşekkür ederim duzeltme için.
-
@ugursway bu verilere nereden bakabilirim
-
@gouryella Selamlar, sadece bilgi olarak paylaşmak istedim. Biz de son bültende current olarak CN 19XXX ile 26 Ağustos'a Bangkok'tan randevu aldık. Ancak Ağustos ayı başındaki tarihlere daha yüksek CN'li kişilere randevu verdiler. Biz dosyamızı Mayıs ayında KCC ile Bangkok'a taşımıştık ve bu durumun kaynağı olarak geç taşımayı düşünüyoruz. Ama tabiki emin değiliz sadece fikir olması için bilgi vermek istedim.
-
@Mua-Sevim numaramız neredeyse yakın current 24 k üstü olursa ikimizden önce ben çağırırsam emsal olur bekleyelim bakalım ekimde taşımıştım
-
@Murat-Dündar
Merhaba, bu siteden ulasabilirsiniz. -
Bu ileti silindi! -
Bence son ay EU da ki tüm numaralar Current olacak. Ondan sonra son ay aksiyonu bol bir ay olacak.
-
@minnesota pek sanmiyorum .
-
@minnesota hocam senin tahminler tutmuyor sanki süreci sen bozdun gibi (totem) 22 bin de kalacak de bu sefer 🥹

-
@minnesota EU'nun son ay current olma ihtimali, muhtemelen 22k'da kalma ihtimalinden bile düşüktür. Current olması biraz şey gibi oluyor, toplantıda şöyle konuşmaları lazım, "arkadaşlar, şu ana kadar süreci kontrol altında tuttuk, hiç backlog olmasına fırsat vermedik, tane tane ilerledik, yeri geldi konsolosluklara yük binmesin diye artışları minimal tuttuk, hatta hiç artırmadık backlog olma riskine karşılık. 11 ay boyunca bir an bile kaosa sebep olmadık. iyi iş çıkardınız, tebrikler. Hadi şimdi herkes cipslerini ve kolalarını çıkarsın, current yapıp her şeyi berbat ediyoruz!"
Ben hep 25k civarı dedim, çok tepki yedim. 30k görürse büyük sürpriz olur herkes için. İnternetteki popüler kişiler (Britsimon gibi) bile 30k sıra numarası olanlar için çok çok riskli diyor.
-
26500 gibi tahmin ediyorum. Yüksek ilerletecek olan bu ay ilerletirdi zaten, 2k- 3k ilerletip, sırf son ay diye 8k 10k ilerletmezler diye düşünüyorum. Arzum ise forumdaki herkesin vizesini almasından yana.
-
@mks düzeltmek gerekirse 30k'lı CN'lerin current olma ihtimali %50 %50 dedi brit
-
@mks bahsettiğiniz kişi geçen sene final cut off 32 bin dedi 32 k üstü riskli falan diyordun50 k da kapattılar , bu sene tahmin ettiği bültenlere söylediği rakama yaklaşamadı bile

-
@Erdem-Yıldız bence de tamamen sallıyor bu sene başlarında 24k için mayısta cut off olur diyordu .
-
kıymetli arkadaşlarım 25. hafta verileri yayınlandı , Ve 2024 yılı ile yine paralel gidiyor , Kısa ve öz olarak yorumumu yapacağım , Kota sorunu kesinlikle olmayacak ve min 27.5k açıklanması gerekli fakat 30 k açıklayacaklar , All current çılgınlığı yaşanmayacak .Veriler aşağıda yorumlamak isteyenler için sunulmuştur.

-
@omerko Peki 30k açıklanması, biz 24-25k numaralar için mülakat almada sıkıntı yaratabilir mi. Yoksa 22-30k arası herkes mülakat alırmi sizce.
-
@Mehmet-Fatih-Aslan tamamen hongkokun kapasitesi ve verdiği sıraya bağlı olacak durumlar , bir yorum yapamıyorum , ama şu bir gerçek son ay hongkok bayağa kalabalık olacak ,
-
@omerko ayrıca şu bilgiye de ekleyeyim 2024 ve 2025 11 aydır bültende aynı gidiyor sadece yüzde 10 daha az geçen seneye göre son 2 ay
-
@omerko Benim mi atladığım bir şey var NDAA’ın açıklaması 55k değil 51.350 olmuştu. Ama bu tabloda hala 55k gözüküyor?
-
@Erdem-Yıldız Evet doğru ama 50k zaten ekstremdi, yani kimse çıkıp "son ay 50k olur" diyemezdi, öyle bir artıştı. Sayılarla DV2024 başlığında acaba "son ay 50k olur" diyen var mıydı bakmak lazım

@omerko bu veriye nasıl ulaştınız? github mı? Bulamadım da ben.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.