Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• 26500 gibi tahmin ediyorum. Yüksek ilerletecek olan bu ay ilerletirdi zaten, 2k- 3k ilerletip, sırf son ay diye 8k 10k ilerletmezler diye düşünüyorum. Arzum ise forumdaki herkesin vizesini almasından yana.

• @mks düzeltmek gerekirse 30k'lı CN'lerin current olma ihtimali %50 %50 dedi brit

• @mks bahsettiğiniz kişi geçen sene final cut off 32 bin dedi 32 k üstü riskli falan diyordun50 k da kapattılar , bu sene tahmin ettiği bültenlere söylediği rakama yaklaşamadı bile 😅

• @Erdem-Yıldız bence de tamamen sallıyor bu sene başlarında 24k için mayısta cut off olur diyordu .

• kıymetli arkadaşlarım 25. hafta verileri yayınlandı , Ve 2024 yılı ile yine paralel gidiyor , Kısa ve öz olarak yorumumu yapacağım , Kota sorunu kesinlikle olmayacak ve min 27.5k açıklanması gerekli fakat 30 k açıklayacaklar , All current çılgınlığı yaşanmayacak .Veriler aşağıda yorumlamak isteyenler için sunulmuştur.

Ekran görüntüsü 2025-06-20 155022.png

• @omerko Peki 30k açıklanması, biz 24-25k numaralar için mülakat almada sıkıntı yaratabilir mi. Yoksa 22-30k arası herkes mülakat alırmi sizce.

• @Mehmet-Fatih-Aslan tamamen hongkokun kapasitesi ve verdiği sıraya bağlı olacak durumlar , bir yorum yapamıyorum , ama şu bir gerçek son ay hongkok bayağa kalabalık olacak ,

• @omerko ayrıca şu bilgiye de ekleyeyim 2024 ve 2025 11 aydır bültende aynı gidiyor sadece yüzde 10 daha az geçen seneye göre son 2 ay

• @omerko Benim mi atladığım bir şey var NDAA’ın açıklaması 55k değil 51.350 olmuştu. Ama bu tabloda hala 55k gözüküyor?

• @Erdem-Yıldız Evet doğru ama 50k zaten ekstremdi, yani kimse çıkıp "son ay 50k olur" diyemezdi, öyle bir artıştı. Sayılarla DV2024 başlığında acaba "son ay 50k olur" diyen var mıydı bakmak lazım 😅

@omerko bu veriye nasıl ulaştınız? github mı? Bulamadım da ben.

• @mks ekstrem yaşanmış bir çok yıl var hocam sadece dv2024 e özel bir durum değildi ayrı olarakta o kadar yüksek açılmasına rağmen kotanın üstüne çıkılmamış

• @mks evet flipgithub , ayrıca kaos yaratmak niyetinde değiller 30k'da bırakacaklar diye inanıyorum .

Link : https://gist.github.com/filipac/6882d5f6595524bc373c62db68ad781a

• @Bozzy açıklama görseli veya linki paylaşır mısınız ?

• Exel de 30k ya kadar olanları 4 ile çarparsak ( excel e kayıt bırakmayan dışarıdan takip eden oranı buydu yanlış hatırlamıyorsam), % 75 Hong Kong olarak planlamış olsa mecburen taşımalar falan da dahil ettiğimizde. Sayı çok oluyor..

• @omerko d2317e4b-e56a-4ffa-b11d-f7857ae8becf-image.png

2024 Eylülde yayınlanmış. Sonrasında bu konu hakkında bir açıklama oldu mu bilmiyorum.

• @Mua-Sevim açıklanacak bir şey yok aslında kota ayrilmis özel bir program var NACARA adinda, analiz yaparken zaten bunu göz önünde bulundurdum . Ayrıca gecen sene yokken bile yine EU için kotanin altında kalinmis . Bu sene her türlü kotanin altında kalinacak . Zaman sıkıntılı ve mulakat almak sorun olacak .

• @Erdem-Yıldız yüksek açıklamak kota aşımı anlamına gelmiyor. Kota dolunca zaten 2023 7 eylül’deki gibi bitti derler olur biter. Bi de yüksek açıklanınca konsolosluklarda kaos olur ifadesi de yanlış. Kaos dışarda mail başında bekleyen bizler için olur. Konsolosluklarda en fazla mail kutuları dolar onları cevaplarlar. Mülakat saat mesai kapasiteleri belli zaten. Yani yüksek açıklamaları kota aşım ve kaos anlamına gelmez. Ben de sizin analizlerini takip ediyorum. Doğru buluyorum. Geçen sene 30k’dan 37k’ya kadar bir artış ihtiyacı karşılıyordu. Ama 50k’ya çıkardılar. Bu sene de 30-33k arası olur diye tahmin ediyorum.

• Show başlasın. Herkes Current olacak. Tahmin tutar, tutmaz o ayrı konu.

• @minnesota hocam sorun senin vizeyi alıp alamamanla ilgili zannediyordum ama yok şu an emin oldum Kaos seviyorsun . Istiyorsun ki insanlar acı ceksin ve kenara geçip izleyeyim .

• @omerko İlgisi yok. Numarası 41.000 olan AOS cunun da şansı olsun derim. TR den her kim kazandıysa mülakat alsın. Vizeyi alır almaz o artık onun şansı. Kaos sevsem 4000 ile dosyamı Hong Kong a taşımazdım.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

137

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |