Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @gouryella bu konunun uzmanları gereksiz yere ds260’ı açtırmayın der. Bence biraz fazla irdeliyorsunuz bu konuyu, yapacağınız her ekstra işlem sürecinizi zora sokabilir.

Sorunuzdan anladığım şu, diyorsunuz ki ‘asıl talihli eşim, kendimi formdan sildireyim; mülakat verilince eklerim’.

Bence sakın böyle bir şey yapmayın.

Daha önceki entrylerinize baktım. Şu aşamada mülakat yerinizi de değiştirmeyin derim.

• @gouryella
    Evet, tam olarak anladiginiz gibi sizden daha erken mulakat alma ihtimali mevcut.
    Bu durum KCC’in AV listesine ilk hangi dosyanin yer aldigi ile ilgilidir. Konsolosluk ayirdiklari slot icin dosya talep ettiginde cut off siniri icerisinde olan KCC AV listesine gore dosyalari ilgili konsolosluklara gondermektedir. Ozetle bulten buyuk bir araligi kapsayacak sekilde aciklanirsa, ilgili aralikta bulunan sira numaralarinin buyuklugu/kucuklugunden ziyade dosyasi mulakat icin ilk hazir olan talihli daha erken mulakat tarihi alabilmektedir. Daha anlasilir olmasi icin, DV25 surecinizin ilk aciklanan 6k bulteninde dosyasini erken tasiyan 5.8k cn sahip arkadasimizin ilk mulakat dagitiminda HNK’den mulakat almasi gibi.

@omerko
    Merhaba, neden hayir? Bu cevabi neye dayanarak verdiginizi aciklar misiniz? Eger ben yanlis bir bilgi veriyorsam kendimi duzeltmek isterim.

• Bu ileti silindi!

• @Bozzy Ben de kotanin dolmayacagina inanan gruptayim. Dolmasi icin konsolosluklarin olagan ustu performans gostermesi lazim. Ancak, yil sonuna yaklasmisken isi erkenden bitirmekte fayda var. Dunyanin bin bir turlu hali var. Eylul 2 mulkatindan once bir aksilik cikarsa bu sefer ertelemek icin firsatiniz olmaz. O yuzden Green Card isini oncelemelisiniz ve gemiye binmemeyi bile dusunebilirsiniz imkaniniz varsa. En az riskli plan bu bence; ama dedigim gibi kota sorunu olmaz 2 Eylul'de.

• @Stoic-Turk açıkçası sürecin sonuna kadar kota sorunu olması için insan üstü performans gerekli özellikle avrupa için tatil ayı , imkan vermiyorum , kesinlikle sürecin sonuda 18k en fazla görüp duracak.

• @cdevelioglu Sizce DS-260 formunu erken göndermek mi, yoksa dosyayı erken taşımak mı daha etkili olur? Dosyamı Ocak ayında Viyana'ya taşıdığım için endişelenmeli miyim? Daha sakin bir konsolosluğa geçiş yapmam mantıklı mı? Forumdaki çoğu kişinin dosyası Viyana'da olduğundan, yüksek açılan numaralar sebebiyle özellikle Viyana'da yoğunluk ve kaos yaşanabilir gibi görünüyor. Bu konuda ne önerirsiniz?

• @omerko evet var nasıl yok

• @Mua-Sevim bence biraz random şansa kalıyor çünkü aynı hafta dosya taşıyıp aynı gün ds260 dolduran iki kişi vardı birinin cn 21 diğerinin 19 21 olan 6 gün daha erken tarih aldı

• @Erdem-Yıldız, içinde söyledi: Sayılarla DV2025

@Mua-Sevim bence biraz random şansa kalıyor çünkü aynı hafta dosya taşıyıp aynı gün ds260 dolduran iki kişi vardı birinin cn 21 diğerinin 19 21 olan 6 gün daha erken tarih aldı

Aslında önemli olan randevu alabilmek bence, ileri tarih olmasında sorun yok. Ama boş slot kalmadı diye 25xxx alırken 22xxx eylül'de hiç randevu alamayabilir mi? Sistemsel bir hatadan değil de, dosya taşıma tarihinden kaynaklı olarak.

• @omerko
    Nereye hangi verilere baktiginizi tam olarak bilmiyorum. DV24’te Agustos ayi icin Visa Bulletin 30K, Eylul ayi icin ise 50K olarak aciklanmis.
    Ben de dvchart verilerine baktigimda Viyana ozelinde, 25 Temmuz 2024 tarihinde 2NL’ler gonderilmis.
    Hem CN 2024EU23405 olan,
    84e26204-b147-433f-a0c3-a0c91fdea0bc-image.jpeg
    Hem de CN 2024EU40948 olan,
    0d6f5b13-cd35-456c-aa90-a9a174ccde47-image.jpeg
    Bu iki talihliye ayni dagitimda Eylul ayi icin 2nl gonderilmis. Verilerin excel dosyalarina baktiginizda bu iki numara arasinda bulunan bircok dosya islem gormeden mali yili bitirmis.
    Verilere nereden baktiginizin ekran goruntulerini paylasir misiniz?

• @ugursway dvchartstan baktim . Kesinlikle haklısınız farklı değerlere bakiyormusum, çok teşekkür ederim duzeltme için.

• @ugursway bu verilere nereden bakabilirim

• @gouryella Selamlar, sadece bilgi olarak paylaşmak istedim. Biz de son bültende current olarak CN 19XXX ile 26 Ağustos'a Bangkok'tan randevu aldık. Ancak Ağustos ayı başındaki tarihlere daha yüksek CN'li kişilere randevu verdiler. Biz dosyamızı Mayıs ayında KCC ile Bangkok'a taşımıştık ve bu durumun kaynağı olarak geç taşımayı düşünüyoruz. Ama tabiki emin değiliz sadece fikir olması için bilgi vermek istedim.

• @Mua-Sevim numaramız neredeyse yakın current 24 k üstü olursa ikimizden önce ben çağırırsam emsal olur bekleyelim bakalım ekimde taşımıştım

• @Murat-Dündar
    Merhaba, bu siteden ulasabilirsiniz.

• Bu ileti silindi!

• Bence son ay EU da ki tüm numaralar Current olacak. Ondan sonra son ay aksiyonu bol bir ay olacak.

• @minnesota pek sanmiyorum .

• @minnesota hocam senin tahminler tutmuyor sanki süreci sen bozdun gibi (totem) 22 bin de kalacak de bu sefer 🥹😀

• @minnesota EU'nun son ay current olma ihtimali, muhtemelen 22k'da kalma ihtimalinden bile düşüktür. Current olması biraz şey gibi oluyor, toplantıda şöyle konuşmaları lazım, "arkadaşlar, şu ana kadar süreci kontrol altında tuttuk, hiç backlog olmasına fırsat vermedik, tane tane ilerledik, yeri geldi konsolosluklara yük binmesin diye artışları minimal tuttuk, hatta hiç artırmadık backlog olma riskine karşılık. 11 ay boyunca bir an bile kaosa sebep olmadık. iyi iş çıkardınız, tebrikler. Hadi şimdi herkes cipslerini ve kolalarını çıkarsın, current yapıp her şeyi berbat ediyoruz!"

Ben hep 25k civarı dedim, çok tepki yedim. 30k görürse büyük sürpriz olur herkes için. İnternetteki popüler kişiler (Britsimon gibi) bile 30k sıra numarası olanlar için çok çok riskli diyor.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

147

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |