DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@ATS16 teşekkür ediyorum hocam. Aklıma takılan bir soru var sadece pazartesi resmî nikah kıyıp evleneceğiz soyadı değişikliği yeni pasaport dosya açtırılması derken belirli bir süre geçecek dosyamı ne zaman açtırabilirim ve eşimin pasaportu mülakat tarihine kadar gelmemiş olursa red mi alırız direkt
-
@ok-26 merhaba, baktığınız site doğrudur. Case numaranızı girerken 0 ı silerek girmeniz gerekiyor örneğin 2025EU23654 gibi
-
@EzgiEce teşekkür ederim. ben de hemen düzenleyip atacağım.
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@leecon2003, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba, öncelikle emek veren herkes umarım vizelerine kavuşur. Benim sorum, mülakat tarihi belli olduktan sonra sağlık randevusunu en erken ne kadar süre öncesine alabiliriz? Bir de bu konu mülakat esnasında olumsuz bir durum oluşturur mu? Cevap alamadım sanırım gözden kaçtı. Şimdiden teşekkürler
Viyana'ya iki kere gidip gelmeyi düşünüyorsanız en erken 1 ay öncesine verebilirler. Sanırım akciğer röntgeninde leke görürler endişesi ile bunu düşündünüz.
Mülakat aldıktan sonra sağlık kuruluşu ile hemen irtibata geçip en erken hangi tarihi verebileceklerini sorarsınız.
Excele bilgilerinizi girin lütfen! -
Merhabalar,
Ben vizemi 05.02.2025 tarihinde aldım(Sağlık raporum ise 31.01.2025). Amerikaya girişim ise 14.07.2025 olacak. Vizemin üstünde son geçerlilik tarihi 31.07.2025 görünüyor. 6 aylık vize süremin bitmesinden 17 gün önce giriş yapacağım. Bu durum herhangi bir porblem çıkartır mı ? Girişte sarı zarfları teslim ederken ekstra soru sorma durumları vs olur mu? -
@Serapp ben de akciğerde leke çıkması riskinden dolayı endişeliyim. Tüberküloz değilim, daha önce böyle bir sağlık sorunum olmadı ama insan her ihtimali düşünüyor. Bir sorun yaşamamak adına nasıl bir hamle yapmak mantıklı olur acaba? Randevu tarihini mümkün olan en erken zamana almak mı yoksa öncesinde Türkiye'de akciğer filmi çektirip kapsamlı tetkik yaptırarak ona göre hareket etmek mi?
-
@omerko Pimpirikliler çıkarmadı aslında Ömer Bey, sahtekarlar çıkardı. Adamın teki sahte diploma götürdüğü için onlarda dolayısıyla arkadan gelen herkese sahtekar gözüyle bakıyor ve olabildiğince fazla delil isteyebiliyor. Kesinkes diye bir durum yok ama tedbirli olmakta fayda var. İstenmeyen hiçbir şeyi sunmayın diye elli defa söylendi ama kimse dinlemiyor. Kolektif empati, anlayış, arkadan gelenleri düşünme diye bir şey maalesef biizm insanımızda yok.
İşini bitiren banane diğerlerinden dedikçe böyle uğraşmaya devam..
-
@gouryella daha önce ciddi bir sağlık sorunu yaşamadıysanız bu kadar karamsar olmayın. ama derseniz ki ben pimpirikliyim, eşeğimi sağlam kazığa bağlayacağım; o zaman bir göğüs uzmanından randevu alarak film çektirip kontrol ettirin. sonrasında da buna göre hareket edin. ve lütfen modunuzu yüksek tutun. siz de daha önceki şanslı insanlar gibi vizenizi alarak yeni bir hayata başlangıç yapacaksınız ;)
-
Merhaba herkese, az önce viyana konsolosluğundan görüşme tarihini onaylamamı istedikleri ve yanımda getirmem gereken belgeleri içeren bir mail aldım. Şöyle bir sorum olacak ds-260 formumu bekarken doldurmuştum, bu atılan maile cevap verirken hem tarihi onayladığımı hem de evlendiğim için ds-260 formumu açıp bilgileri güncellemek istediğimi belirterek bir mail mi atmalıyım yoksa sadece tarihi onaylayıp sonrasında ds-260'ta düzeltilecek kısımlar için ayrı bir mail mi atmalıyım ? Destek olabilirseniz çok sevinirim
-
@atibaba Merhaba,
öncelikle hayırlı olsun,
2 sorum olacaktı:- mülakat tarihi mail ile size bildirildikten sonra, dvprogram CheckStatus linkine baktığınızda güncelleme oldu mu?
- Sağlık Muayenesi araştırdığım kadarıyla sadece İstanbul Amerikan hastahaneinde oluyormuş.
Yoksa Viyana da da yapılabilir mi?
-
@Burakhan-Bircan hiçbir sorun olmaz ama acele edin..
çünkü trump'ın çıkartacağı bir seyahat yasağına bakar aldığınız hakkı kaybetmeniz. -
:flashlight:
arkadaşlar,
forumdaki yoğunluk yanında devam eden diğer sorumlulukların getirdiği yoğunluk sebebiyle;
kalan sürede sadece DV2025'de AP'ye kalan arkadaşlarımızın süreçlerine odaklanmak zorundayım.bu sebeple;
- halen AP'si devam eden
- yakın zamanda AP'ye kalmış
- AP süresince konsolosluktan hiçbir cevap alamamış
- cevap almış ama süreci tıkanan
viyana'ya dosya taşıyıp, halen mülakat alamamış dosyaların yapacağı tek şey konsolosluk ile iletişime geçmeleri
bütün arkadaşlarımız bana özel mesaj yoluyla ulaşsın lütfen.
mesajlarında şu ana kadar ki süreç hakkında kısa bir bilgi verip özetlerse elimden gelen desteği kalan bu kısa sürede kendilerine vermeye çalışacağım.kalan sürede herkese sorunsuz, bol mülakatlı bir süreç diliyorum.
-
@Serapp çok teşekkürler🙏👍
-
@gouryella Hocam ben de aynı meseleden tedirgin olduğum için hem özelden akciğer filmi çektirdim hem de sağlık randevumu mülakattan 30 gün önce aldım. Tabi ben Ankara'da gireceğim daha esnek davranabiliyorum ama siz böyle 30 günlük ara koyarsanız mali yükü de maalesef olacaktır. Bence ilk hedef özelden bir film çektirmenizi öneririm. Çift taraflı 800 liraya çektirdim ve filmin yanında raporunu da yazıp veriyorlar. Sonra o filmi bi göğüs hastalıkları doktoruna da götürebilirsiniz. En azından içinizi rahatlatır
-
@gouryella, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Serapp ben de akciğerde leke çıkması riskinden dolayı endişeliyim. Tüberküloz değilim, daha önce böyle bir sağlık sorunum olmadı ama insan her ihtimali düşünüyor. Bir sorun yaşamamak adına nasıl bir hamle yapmak mantıklı olur acaba? Randevu tarihini mümkün olan en erken zamana almak mı yoksa öncesinde Türkiye'de akciğer filmi çektirip kapsamlı tetkik yaptırarak ona göre hareket etmek mi?
Böyle bir endişeniz varsa TR'de akciğer filmi çektirin ve leke olup olmadığını öğrenin.
Eğer leke varsa, yapılabilecek tek hamle mülakat alınca olabilecek en erken sağlık randevusunu almak olur.
İyi haberler almanız dileğiyle... -
Bu ileti silindi! -
@Serapp Serap hanım selamlar. Ben iki ayrı hasatenede akciğer filmi çektirdim ve ciğerimde herhangi bir iz bulunamadı. Raporda yazdı doktor. Bunun üzerine Marmara Hastanesinin arşivlerinden 2000 yılında olduğum bir ameliyata dair rapor aldım. Muayenede direkt bu belgeyi göstermeyi düşünmüyorum fakat ameliyat oldun mu sorusuna ne yazmalıyım direkt kağıttakini mi yazayım ?

-
DS-260 formunda " Is your mother's address the same as your father's? " sorusuna cevap vermeyip bos bırakmısım. Formu illaki actırmam gerekir mi yoksa mülakat esnasında soylesem/belirtsem olur mu ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum