Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba, öncelikle emek veren herkes umarım vizelerine kavuşur. Benim sorum, mülakat tarihi belli olduktan sonra sağlık randevusunu en erken ne kadar süre öncesine alabiliriz? Bir de bu konu mülakat esnasında olumsuz bir durum oluşturur mu? Cevap alamadım sanırım gözden kaçtı. Şimdiden teşekkürler

• @atibaba teşekkürler bakalım bekleyeceğiz

• @Ferhatyılmaz Hocam dosyanı ready olarak görünüyormuş zaten, mülakatınız verilmiş demektir. Hayırlı olsun 🙂 Aşağıdaki şablonu düzeltip mail atarsanız 1-3 gün içinde mülakat tarihinizi öğrenirsiniz.

MAİL KONUSU: SADECE DOSYA NUMARANIZI GİZLEMEDEN AÇIK BİR ŞEKİLDE YAZAN

Dear Sir/Madam,

I would like to ask whether my DV case is ready to be scheduled for an interview.

Full Name: soyismi, isim
Case Number: 2025EU gerisini buraya 
Date of Birth:

Thank you for your time and assistance.

Best regards,
BURAYA İSİM SOYİSİM

YUKARDAKİ MESAJI KENDİ BİLGİLERİNİZE GÖRE DOLDURARAK [email protected] adresine mail atarak öğrenebilirsiniz.

• Merhabalar Herkese, Ben hong kong a dosya tasima maili atmistim boyle bir cevap geldi bu olumlu bir geri donus mu? cunki daha once yazdiklarimda net bir sekilde red cevabi vardi. Yardimci olursaniz sevinirim.

Dear Applicant:

Thank you for writing to the US Visa Services Desk.

We understand that you need assistance in regards to your query.

In regard to your query, your case has already been escalated and is still in process. Please check with us at a later date or wait for our response once there is an update on the case.
    For further information, visit www.ustraveldocs.com/hk.

Yours sincerely,
    US Visa service desk

• ⭐⭐⭐⭐

@ollqher

Dosya taşıma talebinizi hangi email adresine göndermiştiniz de bu cevabı aldınız? Geçmiş deneyimlere istinaden cut off olduktan sonraki HNK dosya taşıma taleplerinde talebin gönderilmesi gereken email adresi [email protected]

Taslak metin bu iletide mevcut, subject kısmına “M77 - CN numaranız (tam hali) - Transfer Request” yazmayı düşünebilirsiniz, @harvestor1 boyle yazmıştı zannederim.

• @ATS16 [email protected]
    Bu mail adresine Mail atmistim ama geri donus aldim.

• Merhaba arkadaşlar. Bugün greencardlarımızı teslim aldık. Bir yıldır uğraştığımız her şeyin sonucunu almışız gibi hissediyorum.
    Foruma, yöneticilere, kullanıcılara herkese çok teşekkür ederim. Hepinizin sayesinde ❤

• @ATS16 teşekkür ediyorum hocam. Aklıma takılan bir soru var sadece pazartesi resmî nikah kıyıp evleneceğiz soyadı değişikliği yeni pasaport dosya açtırılması derken belirli bir süre geçecek dosyamı ne zaman açtırabilirim ve eşimin pasaportu mülakat tarihine kadar gelmemiş olursa red mi alırız direkt

• @ok-26 merhaba, baktığınız site doğrudur. Case numaranızı girerken 0 ı silerek girmeniz gerekiyor örneğin 2025EU23654 gibi

• @EzgiEce teşekkür ederim. ben de hemen düzenleyip atacağım.

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@leecon2003, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba, öncelikle emek veren herkes umarım vizelerine kavuşur. Benim sorum, mülakat tarihi belli olduktan sonra sağlık randevusunu en erken ne kadar süre öncesine alabiliriz? Bir de bu konu mülakat esnasında olumsuz bir durum oluşturur mu? Cevap alamadım sanırım gözden kaçtı. Şimdiden teşekkürler

Viyana'ya iki kere gidip gelmeyi düşünüyorsanız en erken 1 ay öncesine verebilirler. Sanırım akciğer röntgeninde leke görürler endişesi ile bunu düşündünüz.
    Mülakat aldıktan sonra sağlık kuruluşu ile hemen irtibata geçip en erken hangi tarihi verebileceklerini sorarsınız.
    Excele bilgilerinizi girin lütfen!

• Merhabalar,
    Ben vizemi 05.02.2025 tarihinde aldım(Sağlık raporum ise 31.01.2025). Amerikaya girişim ise 14.07.2025 olacak. Vizemin üstünde son geçerlilik tarihi 31.07.2025 görünüyor. 6 aylık vize süremin bitmesinden 17 gün önce giriş yapacağım. Bu durum herhangi bir porblem çıkartır mı ? Girişte sarı zarfları teslim ederken ekstra soru sorma durumları vs olur mu?

• @Serapp ben de akciğerde leke çıkması riskinden dolayı endişeliyim. Tüberküloz değilim, daha önce böyle bir sağlık sorunum olmadı ama insan her ihtimali düşünüyor. Bir sorun yaşamamak adına nasıl bir hamle yapmak mantıklı olur acaba? Randevu tarihini mümkün olan en erken zamana almak mı yoksa öncesinde Türkiye'de akciğer filmi çektirip kapsamlı tetkik yaptırarak ona göre hareket etmek mi?

• @omerko Pimpirikliler çıkarmadı aslında Ömer Bey, sahtekarlar çıkardı. Adamın teki sahte diploma götürdüğü için onlarda dolayısıyla arkadan gelen herkese sahtekar gözüyle bakıyor ve olabildiğince fazla delil isteyebiliyor. Kesinkes diye bir durum yok ama tedbirli olmakta fayda var. İstenmeyen hiçbir şeyi sunmayın diye elli defa söylendi ama kimse dinlemiyor. Kolektif empati, anlayış, arkadan gelenleri düşünme diye bir şey maalesef biizm insanımızda yok.

İşini bitiren banane diğerlerinden dedikçe böyle uğraşmaya devam..

• @gouryella daha önce ciddi bir sağlık sorunu yaşamadıysanız bu kadar karamsar olmayın. ama derseniz ki ben pimpirikliyim, eşeğimi sağlam kazığa bağlayacağım; o zaman bir göğüs uzmanından randevu alarak film çektirip kontrol ettirin. sonrasında da buna göre hareket edin. ve lütfen modunuzu yüksek tutun. siz de daha önceki şanslı insanlar gibi vizenizi alarak yeni bir hayata başlangıç yapacaksınız 😉

• Merhaba herkese, az önce viyana konsolosluğundan görüşme tarihini onaylamamı istedikleri ve yanımda getirmem gereken belgeleri içeren bir mail aldım. Şöyle bir sorum olacak ds-260 formumu bekarken doldurmuştum, bu atılan maile cevap verirken hem tarihi onayladığımı hem de evlendiğim için ds-260 formumu açıp bilgileri güncellemek istediğimi belirterek bir mail mi atmalıyım yoksa sadece tarihi onaylayıp sonrasında ds-260'ta düzeltilecek kısımlar için ayrı bir mail mi atmalıyım ? Destek olabilirseniz çok sevinirim

• @atibaba Merhaba,
    öncelikle hayırlı olsun,
    2 sorum olacaktı:

1. mülakat tarihi mail ile size bildirildikten sonra, dvprogram CheckStatus linkine baktığınızda güncelleme oldu mu?
    2. Sağlık Muayenesi araştırdığım kadarıyla sadece İstanbul Amerikan hastahaneinde oluyormuş.
      Yoksa Viyana da da yapılabilir mi?
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@Burakhan-Bircan hiçbir sorun olmaz ama acele edin..
    çünkü trump'ın çıkartacağı bir seyahat yasağına bakar aldığınız hakkı kaybetmeniz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

113

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |