F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
-
@hakanu bizim uscis başvuru tarihi 27.12.2022. 26 Temmuz 2023 tarihinden beri aktif olarak inceleniyor durumunda. Ne kadar bekleriz ne zaman onaylanır bende heyecanla bekliyorum.
-
@kuzeymelissa merhaba banada aynı mail geldi umarım kısa zamanda randevularımızı alırız
-
@kuzeymelissa Yaklaşık bu ay sonuna doğru belli olur, eğer çok yoğunluk yoksa. Ayrıca, ileride buraya bakan kişilere referans olması için: NVC 60 gün içerisinde bildireceğiz diye bir cümle kullanmamıştır gelen yazıda. Kovid zamanı insanları rahatlatmak amacıyla mail göndermeye başlamışlardı. Her 60 günde bir bu tip mail alanları biliyorum
NVC kesin bir zamanlama yerine hep muğlak/sonu belli olmayan açıklamaları sever. Bahsettiğiniz yazı şu olmalı. "... The next communication you receive from NVC will be either a notice that your appointment is scheduled, or if an appointment is not scheduled within the next 60 days, we will send a notice stating that your case is still in line for an interview..." -
@ruyasmr insallah randevularımızı daha fazla bekletmeden verirler

-
@Neo-0 teşekkür ederim detaylı bilgilendirdiğiniz için 2 yıldan sonra böyle bi mail alınca artık randevuyuda söyledikleri zaman dilimini geçmeden verirler diye düşündüm ister istemez
umarım dediğiniz sürede randevularımızı verirler 
-
merhaba herkese , bir sorum olacaktı eyalet senatoru ile iletişime geöip dosyasının durumuna bakılmasını isteyen oldumu faydası var mı dosyamızın basvuru tarihi current olmasına ragmen hala i130 onaylanmadı 3 yıl oldu, benzer durum yaşayan var mı
-
@Guvanch-Hudaygulyyev tabiki yardım talep edebilirsiniz bu forumda görmedim ama yabancı forumlarda bu konuda yardım talep edip dosyasını ilerleten çok kişi var.
-
@patron3535 teşekkür ederim, evet dün yazdım bakalım ne yazacaklar
-
@Guvanch-Hudaygulyyev merhaba bizimde başvuru yapalı 2 bçk yıl oldu. 2 yıldırda dosyamız aktif olarak inceleniyor olarak görünüyor
-
@beso Allah sabır versin hepimize çok zor, umarım yakın zamanda alırız onaylandı maili
-
İyi akşamlar arkadaşlar bizim randevu mailimiz çok şükür bugün geldi

22 Ağustos olarak geldi 
insallaıh sizlere de gelmiştir

-
@kuzeymelissa Hayırlı olsun, Gözünüz aydın çok şükür bitti sonunda bekleyişiniz, inşallah bize de nasip olur şu mail daha yüzünü göremedik :)))))
-
@Guvanch-Hudaygulyyev teşekkür ederim insallah sizinde en kısa sürece onayınız gelir

-
@kuzeymelissa hayırlı olsun banada mail geldi avukatımıza ulaşamıyoruz bu süreçten sonra ne yapmamız gerekiyor ve hangi evrakları toplamam gerekiyor nasıl öğrenebilirim bilginiz var mıdır?
-
@hakanu merhaba banada randevu tarihim geldi sanırım suanda sağlık kontrolu ve aşılarımız için randevu almamız gerekiyor.
-
@hakanu inanın bende şu anda net olarak bilmiyorum bizim avukatımız ABD de ve eşim Türkiye’ye geldi 5 gün sonra ABD ye dönecek o zaman detaylı bilgi alacağız insallah.bende şu anda ilk olarak ne yapacağımı hangi adımları atacağımı bilmiyorum
-
@ruyasmr size de hayırlı olsun insallah bu süreci de hayırlısı ile tamamlar ve consolosluga eksiksiz gideriz

-
@kuzeymelissa ilk aşamada sanırım ABD dışişleri bakanlığına kayıt olmamız ve göçmen vizesini seçmemiz gerekiyor ama bunu da ABD de avukatımız yapıcak eşim gidince yanlış bişey yapmayalım diyoruz bu kadar beklemişken tekrar bi sorun yaşamayalım diye

-
@ruyasmr merhaba hangi hastaneden alacağız
-
@hakanu merhaba ben ankara konsolosluğunda mükalata gireceğim için ankarada tek bi yer var unganlar diye oradan randevu alacağım ama nasıl bi süreç tam olarak bilmiyorum araştırıyorum
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum