F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
-
@Procedure çok teşekkür ederim. Avukatımız aslında Amerikalı idi, Türk değildi fakat böyle oldu maalesef. Bugün ödediğimiz miktarın bir kısmını iade aldık ve ellerindeki tüm dökümanları geri aide ettiler. Şimdi iş başa düştü. İngilizcemiz advance düzeyde yapabileceğimize inanıyorum. Son 1 haftadır bununla yatıp bununla kalkıyorum. Videolar izliyorum, araştırıyorum, forumdaki deneyimleri inceliyorum. Çokça bilgi edindik ve şu an yapabilecekmişiz gibi düşünüyoruz. Burada size bir şey danışabilirim aslında, bizim priority date imiz current oldu ama herhangi bir approval notice gelmedi henüz. Elimde sadece I-130 un receipti var, bunu forma ekleyerek basvurumu göndersem yeterli olur mu acaba yoksa baska bir belge beklemek gerekir mi? Tekrar çok teşekkür ederim.
-
@bernat I130 receipt notice yeterli. Onu da dosyalari posta ile gonderirken en one koyabilirsiniz.
-
@Sinan-Dayi çok teşekkürler Sinan Bey. Umarım hepimizin süreci sorunsuz sonuçlanır.
-
E Emre Kurtulmuş bu başlıktan bahsetti
-
C crazycells bu başlıktan bahsetti
-
U ugursway bu başlıktan bahsetti
-
Bizimle dalga geçiyorlar , hala ilerleme yok neredeyse 9 ay oldu..
-
F2B vize bültende A tablosu 2 ay ilerleyip Eylül 2016ya geldi. Bekleyenlere hayırlı olsun. 😇
-
@Procedure Ben artık umudu kestim galiba. Bence bizi unuttular. Bir vize grubu bu kadar mağdur edilemez. Hala mı erimiyor o tarihlerdeki dosyalar da aylardır hiç bir ilerleme yok. F2A’dan umudu kestim, seneye eşim vatandaş olsbilecek gibi. Süreç bu aralar olan olumsuz gelişmelerden etkilenmezse umudum seneye 😂
-
Her bülteni merakla beklemek gerekiyor umudunuzu yitirmeyin. Bazen beklenenden hızlı ilerliyor bazen hiç ilerlemiyor bazende uzun yıllardır olmayan geri giden tarihler de oluyor buda bizde denk gelmişti amma velakin hepsi geride kalıyor sistem bir şeklinde sona ulaşıyor.
-
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
-
@Procedure merhaba, greencartimi bu yil aldim. kız arkadaşım ile evlenmeyi düşünüyoruz. Okumalarımızda anladığım kadarıyla Ankara ya current olmak ve mülakat almak f2a için 4 seneyi geçiyor. Hatta belki 5-6 yıl. Doğru mu anladım. O yüzden mutlaka AOS ile öneriyorsunuz. Bu kadar olabileceğini düşünmemiştim o yüzden şaşırdım
-
-
arkadaslar gozumuz aydın vise bulteninde ilerleme var 01.09.2022 olduuu bizim dosyamız 08.06.2022 ne kadar bekleriz nvc ve mülakatı, ben almanyadayım ve bence buradadeki konsolosluklarda sıra yok
-
Gözümüz aydın, darısı önümüzdeki ayın bültenlerine…
-
Merhaba dün 60 gün içinde randevu geleceğine dair mail geldi randevu ortalama ne kadar sürede geliyor ve yapmam gereken neler var
-
Arkadaş merhaba biz 1 Mayıs 2023 ten beri randevumuzu bekliyorduk biraz önce nvc den mail geldi bize bu kadar beklediğimiz için teşekkür ederiz randevu tarihiniz 60 gün içerisinde size bildireceğiz diye. Ve F2a vize randevusu 6 ay daha ileri attı diye eşim kendi sayfasından görmüş sizlere gelen bi mail vs var mı ? bana böyle bi mail gelince sizlerl de bilgilendirmek istedim muhtemelen bekleyen arkadaşlar varsa eğer onlara da böyle bi mail heran gelebilir hepinize güzel haberler almanız dileğiyle iyi akşamlar diliyorum 🙏
-
@kuzeymelissa banada böyle bir mail geldi
-
@hakanu merhaba sizin başvuru tarihiniz hangi yıldı, biz uscis aşamasına 3 yıl oldu hala onaylanmadı, şimdi vise bullteninde sıramız geldi umarım onaylanır daha nvc aşamasına geçmedik birinci aşamayı ne kadar beklediniz
-
@Guvanch-Hudaygulyyev birinci aşamayı tam hatırlamıyorum kusura bakmayın 21 şubat 2022 den beri uğraşıyorum
-
@hakanu bizim uscis başvuru tarihi 27.12.2022. 26 Temmuz 2023 tarihinden beri aktif olarak inceleniyor durumunda. Ne kadar bekleriz ne zaman onaylanır bende heyecanla bekliyorum.
-
@kuzeymelissa merhaba banada aynı mail geldi umarım kısa zamanda randevularımızı alırız
-
@kuzeymelissa Yaklaşık bu ay sonuna doğru belli olur, eğer çok yoğunluk yoksa. Ayrıca, ileride buraya bakan kişilere referans olması için: NVC 60 gün içerisinde bildireceğiz diye bir cümle kullanmamıştır gelen yazıda. Kovid zamanı insanları rahatlatmak amacıyla mail göndermeye başlamışlardı. Her 60 günde bir bu tip mail alanları biliyorum :-) NVC kesin bir zamanlama yerine hep muğlak/sonu belli olmayan açıklamaları sever. Bahsettiğiniz yazı şu olmalı. "... The next communication you receive from NVC will be either a notice that your appointment is scheduled, or if an appointment is not scheduled within the next 60 days, we will send a notice stating that your case is still in line for an interview..."
-
@ruyasmr insallah randevularımızı daha fazla bekletmeden verirler 🙏
-
@Neo-0 teşekkür ederim detaylı bilgilendirdiğiniz için 2 yıldan sonra böyle bi mail alınca artık randevuyuda söyledikleri zaman dilimini geçmeden verirler diye düşündüm ister istemez🤭 umarım dediğiniz sürede randevularımızı verirler 🙏
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum