Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

abd'ye giderken hangi havayolu tercih edilmeli neden?

Yolculuk
85 44 11.3k 37

• @hockeyumpire2 evet şuan en ucuza taşıyan şirket $30 olarak gördüm ben
    iç hatlarda direk bilete bagaj hakkı dahil eden bitek southwest var, o da toplamda daha pahalıya geliyor..

• Fransa veya Amsterdam aktarmalı(2-3saat bekleme) New York’a gidişlerde Transit Vize istiyorlarmı yada gerek var mı?

• @likable Abd vizeniz olmak şartıyla Fransa İngiltere Almanya Hollanda transit vize istemiyor.

• Sayın @roccorocco Amsterdam ve/veya Paris aktarması yapacağım 2 saat yada 3 saat bekleme var o yüzden sordum bileti alacağım birazdan. Teşekkürler

• @likable havaalanı değiştirmeyecekseniz gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

İyi yolculuklar..

• @volkanu yok değiştirmeyeceğim aynı AirPort aynı firma 2520₺ buldum Mayıs son haftası.

• @volkanu @roccorocco @crazycells Gidiş-Dönüş arasında 24 Gün olsa dikkat çekermi New York Gümrüğünde ? Mesela 23 Mayıs - 16 Haziran gibi

• @likable ne demek istediğinizi anlamadım, neden dolayı dikkat çekeceğinizi düşünüyorsunuz?

• @volkanu 24 Gün kalmak istiyorum gümrük herhangi bir problem çıkarır mı?

• @likable tamamen ne amaçla gittiğinize bağlı. Kalış süresi 2 gun bile olsa ülkeye giriş izni ve kalış süreniz pasaport kontrol polisi insiyatifine kalmış birşey. Olurda sorguya alınırsanız 24 gun kalacak maddi gucunuzu ispatlarsanız dönüş yapacağınıza inandırırsanız bir sorun olmaz. Ve vize mülakatında söylediğiniz gidiş ve kalış amacı ile ülkeye girişte söyleyeceğiniz süre ve amaçla aynı olmasına dikkat edin

• @roccorocco Vize mülakatında Yeni yıl kutlaması için gidiyordum bilet inanılmaz pahalıydı yaz tatiline bıraktım. 16 Gün kalmam makul ozaman 24 gün dikkat çekebilir?

• @likable hayır böyle birşey yok, planınız değişmiş olabilir, bunda bir sıkıntı yok. Tek konu sizin vize türünüzden farklı bir amaçla oraya gitmediğinizi ispatlamak.

• @likable program değişebilir onda sorun yok. Amaç ve viZe türü (turistik) aynı olduğu sürece problem yok.

• @likable NY de 24 gun nerde kalacaksınız?

• @likable abd'ye giderken hangi havayolu tercih edilmeli neden? içinde söyledi:

Fransa veya Amsterdam aktarmalı(2-3saat bekleme) New York’a gidişlerde Transit Vize istiyorlarmı yada gerek var mı?

Su basligi incelemelisiniz:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/335/abd-ye-uçak-bileti-hangi-ulkeler-transit-vize-gerektiriyor

Lutfen sorulari sadece ilgili basliklarda sorun.

• Paris aktarmalı Air France'tan aldım şimdi sırada Kanada Vizesi var onuda alırsam kafa rahatlar :D 7-8 günde Kanada’yı gezme imkanın olur toplamda 21 günlük sürem var.. Kanada’yı görmeden gelmek olmaz 😉

• Ben ilk giriste British Airways ile Londra aktarmali gittim ve dondum. Bekleme suresi hem gidiste hem donuste 3'er saatti. Ucak buyuk, koltuklar rahat, kabin gorevlileri cana yakindi ancak Londra aktarmasi tavsiye etmiyorum. Heathrow'da ABD ucusuna gecerken guvenlikten geciyorsunuz ve ustunuzde basinizda ne varsa didik didik ariyorlar. Bir de vizenizi kendi sistemlerine giris yapip kontrol ediyorlar ki, asil merasim o. DV'lerin sisteme turistik vizeden daha farkli sekilde girilip aratilmasi gerekiyormus ve benim vizemi kontrol eden kiz bunu bilmiyordu. Yarim saat kadar ugrasip sistemde vizeyi goremeyince bana sanki kacak giriyormusum gibi laflar etmeye basladi. En son amirinizi cagirin dedim de kurtuldum elinden. Ingiltere aktarmali biletler digerlerine gore daha uygun fiyatli oluyor ama o ilk girisimde yasadigim strese gercekten degmezdi.

• @roccorocco abd'ye giderken hangi havayolu tercih edilmeli neden? içinde söyledi:

@likable NY de 24 gun nerde kalacaksınız?

10-12 gün hostel veya uygun bir otel bulurum geri kalan zamanda da alabilirsem vizeyi Kanada da geçirip gelecem. Gitmişken orayı da göreyim 😉

• @likable kanada'ya gidip gelmek maliyetli olabilir. hesabını iyi yap. kanada'da nereye gitmeyi düşünüyorsun?

• Ukrayna havayollarıyla 3 saatlik Kiev aktarmasıyla geldim. Boarding kapısında uçağa gitmeden hemen önce ekstra bir güvenlik kontrolü eklemişler. ABD'de havaalanından çıkarken de yine bagajı x-ray'den geçirdiler. Kiev'de kabin bagajını da santim santim ölçüyorlardı. Göremedim ama şartı sağlamıyorsa muhtemelen ekstra ücret alıyorlardır.

Benzer Başlıklar

• ABD’den Türkiye’ye eşya kargolamak

Yolculuk
    2
    0 Oy
    2 İleti
    378 Bakış
    ?
    oncelikle gecmis olsun. Turkiye'ye kargolatmaniz durumunda, esyalariniz diger butun yurt disindan gelen kargolarla ayni maumeleyi gorecek. yani gumruge girip orada kontrol edilecekler. belki ucret cikar cikmaz onu ilgili birimden ogrenebilirsiniz. Size tavsiyem bavullarinizi, Turkiye'ye giden es-dost araciligiyla getirtmeniz. bavul hakki yoksa bile odeyeceginiz bavul basina meblagi hava yolu sirketlerinin internet sayfalarindan bulabilirsiniz. Diger bir alternatif de, ismini hatirlayamadigim bir uygulama var. oraya uye olup ilaninizi ve butcenizi yaziyorsunuz. Uygulamayi kullanan ve Turkiye'ye gelen birisi ilaninizi gorurse ve butceniz ona uygun gelirse, sizin icin Turkiye'ye getirebiliyor. detayli bilgi icin uygulamanin internet sitesine bakabilirsiniz.
  • ABD'ye giriş yaparken pasaporta vurulan damga problemi

Yolculuk greencard pasaport
    3
    1
    1 Oy
    3 İleti
    3k Bakış
    S
    Teşekkür ederim.
  • ABD'ye İlk Giriş

Kilitli Yolculuk
    3
    6 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @mhepekiz su konuyu ilk giris icin: Gocmen Vize ile ABD'ye ilk giris Su konuyu da sonrasi icin kullanabilirsiniz: Amerika'da Green Cardla Yaşayanların Tecrübeleri Yorumu oraya aktarin isterseniz, sadece orada konusulsun diye ben burayi kilitliyorum.
  • Abd'ye DV ile ilk giris/valize konulmaması gerekenler

Kilitli Taşındı Yolculuk
    14
    1 Oy
    14 İleti
    6k Bakış
    crazycellsC
    basligi duzelttim arkadaslar, uyari icin tesekkurler. ama bu konudaki bilgiler sadece tek bir baslikta biriksin diye konuyu kilitliyorum: https://yesilkartforum.com/forum/topic/128/bavul-hazırlama-yeni-hayat-yeni-bir-başlangıç
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k