Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @rasitcenngiz Teşekkür ederim. Manila,seul,kuala lumpur, tiflis ve tiran dan cevap bekliyorum. Tiran'a mülakat aldığımı söylememiştim belki ilettikten sonra dönüş sağlarlar. Gelişme olursa aktaracağım..

• ⭐⭐⭐⭐

@yalcin61, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Mehmet-ynd 2nl mail gelmediği için istediği zorunlu belgeleri göremiyorum. Zorunlu belgeleri paylaşabilir misiniz?

Benim bu iletimde mevcut:

https://yesilkartforum.com/forum/post/467884

• ⭐⭐⭐⭐

@aliaytac41, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@yalcin61 Hocam bence sizin baştan okumanız lazım. Onuru arkadaşın mülakatını okudum ve SGK dökümünü alınmayan belgeler listesine yazmış zaten. Söylediğim gibi istemedikleri halde tedbir amaçlı götürdü muhtemelen onlar da ne alaka diye düşünüp almadılar yoksa getir dedikleri belgeyi niye almasınlar.

CV ve SGK belgeleri istenmeyen ama bulundurulması faydalı olacak olan belgelerden idi. Ancak bu değişti.
    Sayın @10urdmn ın mülakat deneyimini okursanız eğer, konsolosluk tarafından SGK belgelerinin alındığını görebilirsiniz.
    Ayrıca getir demeseler bile mülakat esnasında gelecek her hangi bir soruya istinaden bu belgenin bulundurulması ve isterlerse çıkarıp vermek çok faydalı olacaktır.

• Ağustosa ankara için mülakat verildi mi acaba,
    5653 cn numarası en son mülakat verilmiş, temmuz ayı için mi ağustos ayı için mi acaba?

• Viyana için mülakatlar oluşturulmuş. Soranlara iletiyor kcc. Mülakat alan herkese hayırlı olsun şimdiden.

• ⭐⭐

@erenkaykisiz selamlar, bulten dun aciklandi. Agustosa mulakat verildigini henuz sanmiyorum. Bir kav gun icinde agustos icin mulakat verilmeye baslanir. Buyuk ihtimalle sizin attiniz cn temmuz ayi icin mulakat planlandi.

• Herkese merhaba, dün bülten açıklandıktan sonra sabah KCC’ye mail atmıştım ağustos için randevu oluşturulduğunu az önce ilettiler. Mülakat alan herkese şimdiden hayırlı olsun 🙂

• @atibaba schengeni son anda halledip viyana dönmüstünüz, mülakatta almissiniz hayirli olsun 🙂

• @rezanclz aynen biraz uğraştırmıştı ama halloldu neyseki 🙂 teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻

• @atibaba durum kontrolü yaptıgınızda In Transit görüyormusunuz?https://ceac.state.gov/ceacstattracker/status.aspx

• @Serapp Teşekkürler Serap hanım 🙂

• @aliaytac41 Diğer mülakat deneyimlerinde alındığını görebilirsiniz:)

• Merhabalar bende dün aktif oldum, mülakat öğrenmek için aşağıdaki şekilde mail atsam doğru mu acaba?
    “I am writing to kindly ask if you could provide me with the information regarding the date of my interview for DV2025.”

• @Serapp Ben ne yapmalıyım gerek var mı?

• @emr19 yok daha gözükmüyor

• ⭐⭐⭐⭐

@yalcin61, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp Ben ne yapmalıyım gerek var mı?

Son sınıf öğrencisi olduğunuza göre SGK belgesi ve CV olması mümkün değil. İstenen belgelerde formül B de var ama evli değilsiniz, böyle bir belge veremezsiniz, anlatabiliyor muyum 😉

• ⭐⭐⭐⭐

@Mikail-0, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar bende dün aktif oldum, mülakat öğrenmek için aşağıdaki şekilde mail atsam doğru mu acaba?
    “I am writing to kindly ask if you could provide me with the information regarding the date of my interview for DV2025.”

KCC'ye mülakat durumu sorma e-postası
    KCC mülakat durumu sorma
    Mülakat tarihini öğrenme kcc mail

E-posta adresi: [email protected]
    Konu satırı (Subject): CN bilginizi yazın

Dear Sir/Madam,
    I would like to ask whether my DV case is ready to be scheduled for an interview.
    Thank you for your time and assistance.
    Best regards,
    Adınız Soyadınız

Full Name: Adınızı Soyadınız
    Case Number: xxxxxxx
    Date of Birth: Ay / Gün / Yıl

• @Serapp çok teşekkürlerr

• @Serapp Anladımm teşekkürler Serap hanım 🙂

• @Mikail-0 mail attınız mı ? Cevap verdiler mı

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

145

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |