Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• image.png
    Yeni bulten yayinlandi bekleyen arkadaslara hayirli olsun.

• ⭐⭐⭐⭐

@alparslan34

Online olarak nereden yaptınız bilmiyorum ancak Uscis hesabınızdan adres değişikliği yapmanız yeterli.

Buna ilave olarak Greencard ve SSN şu an yaşadığınız adrese bekliyorsanız USPS Informed Delivery tanımlamasını yapabilirsiniz, GC ve SSN başka bir adrese gelecekse kartlarınız elinize geçtikten sonra kesin yaşayacağınız adres için informed delivery tanımlamasını yapabilirsiniz.

• @SEYMENOGLU Acaba eylül için 30k olur mu yoksa 25k civarinda mi kalir ya

• @bthn 32 bin olur bence

• @3rdcaptain Evet maalesef haberler kötü. Bangkok ve Hong Kong dosya taşımayı kabul etmedi şuan için. Galiba schengen sonucu bekleyerek hata ettim. Artık yolun sonundaki ışık kaybolmaya başladı bende..

• ⭐⭐⭐⭐

@yalcin61, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selamlar. Antikor testi sonuçlarını ingilizce bir şekilde e-nabız dan pdf olarak indirmemiz yeterli mi sağlık muayenesi için yoksa onu da mı tercüme ettirmemiz gerekiyor? TR de olacağım 3 aşı daha var onları da mı aynı şekil çıkartacağım? Bir sorum da Dr. Andersonun istediği Us adress, Hong kong adress ve Email adress belgelerini ne şekilde çıkartmalıyım? Yardımlarınız için teşekkürler 🙂

E-nabızdan ingilizce olarak çıkartmanız yeterli. Sadece antikor testi yaptırdığınız doktordan imza ve kaşe alın.

• @Serapp E NABIZDAKI antıkor testınemı doktorun kaşe ve imzası olucak

• ⭐⭐⭐⭐

@ALİ-GÖKTAŞ, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Mekselina-Kazan istanbulda yaşıyoruz sıra numaramız bizimde 15xxx lerde ankarayı beklemek istemiyoruz bizde dosyamızı belgrad a taşımak istiyoruz mail atarsak kabul görürmüyüz oturum izni vs isteniyormu bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim

Size daha önce de belirtildiği gibi önce imzanızı düzenleyin, sonra excele bilgilerinizi girin. Bu aşamadan sonra sorularınıza cevap alabilirsiniz.

• Herkese merhaba değerli arkadaşlar kıl payı ile bu bültende de cut off sürecine giremedik gerçekten beklemekten artık çok sıkıldık vardır bunda da bir hayır diyerek beklemeye devam diyoruz.Temmuz ayında artık kesin gözüyle bakıyorum da sormak istediğim bir soru var haziran bülteniyle ağustosa mülakat alan arkadaşlar ağustosun sonuna kadar mülakat alıp ağustos kotasını dolduruyor mu yoksa temmuz artık son bülten olduğu için temmuz bülteninde ağustosta current olup ağustosun sonunda bir mülakat alma olasılığı olabilir mi umarım açıklayabilmişimdir.

• ⭐⭐⭐⭐

@dogukan-altn, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhaba değerli arkadaşlar kıl payı ile bu bültende de cut off sürecine giremedik gerçekten beklemekten artık çok sıkıldık vardır bunda da bir hayır diyerek beklemeye devam diyoruz.Temmuz ayında artık kesin gözüyle bakıyorum da sormak istediğim bir soru var haziran bülteniyle ağustosa mülakat alan arkadaşlar ağustosun sonuna kadar mülakat alıp ağustos kotasını dolduruyor mu yoksa temmuz artık son bülten olduğu için temmuz bülteninde ağustosta cut off olup ağustosun sonunda bir mülakat alma olasılığı olabilir mi umarım açıklayabilmişimdir.

Bir sonraki bültende aktif olursanız ve (Ağustos kotası değil) genel kota dolmazsa Ağustos sonuna değil, Eylül ayına mülakat alabilirsiniz. Eylül ayına mülakat aldıktan sonra da kota dolabilir ve mülakat aldığınız halde vizenizi alamayabilirsiniz.
    Eğer kısmetinizde varsa size de sıra gelir diye düşünüyorum.

• Temmuzda açıklanacak bültende Eylül ayında mülakata girecek cn aralığı belirlenecek. Yani sorunuza gelirsek, temmuzda açıklanacak bültende 22001 ve üzeri numaralar 1 eylül itibariyle mülakat alabilir. Ağustosta mülakat alamaz.
    Yani başka bir deyişle, 22001 ve üzeri numaralar için ağustosta mülakat alma ihtimali kalmadı.

Herkese merhaba değerli arkadaşlar kıl payı ile bu bültende de cut off sürecine giremedik gerçekten beklemekten artık çok sıkıldık vardır bunda da bir hayır diyerek beklemeye devam diyoruz.Temmuz ayında artık kesin gözüyle bakıyorum da sormak istediğim bir soru var haziran bülteniyle ağustosa mülakat alan arkadaşlar ağustosun sonuna kadar mülakat alıp ağustos kotasını dolduruyor mu yoksa temmuz artık son bülten olduğu için temmuz bülteninde ağustosta cut off olup ağustosun sonunda bir mülakat alma olasılığı olabilir mi umarım açıklayabilmişimdir.

• @3rdcaptain İmkanınız varsa Kualalumpur ve Bangkok için pasaporta mühür bastırıp o şekilde mail atın konsolosluklara, birde aynı şekilde Tiflis için deneyebilirsiniz

• @dogukan-altn Manilayı dene , geçen senelerde giden arkadaşlar vardı .

• @Serapp Böyle bir şey mümkün mü çünkü benim tahminimce ağustosta ilk current olacak kişilerden biri de ben olacağım o zamana kadar kota dolması pek olası görünmüyor bence

• ⭐⭐⭐⭐

@Serapp Böyle bir şey mümkün mü çünkü benim tahminimce ağustosta ilk current olacak kişilerden biri de ben olacağım o zamana kadar kota dolması pek olası görünmüyor bence

Umarım olmaz ama mümkün. Şöyle ki, sonraki bültende aktif olduğunuzda kota henüz dolmamış olabilir ve diyelim ki 5 Eylül'e mülakat aldınız. Mülakat tarihinde kota dolmuş olursa vizenizi alamazsınız. 2023 talihlilerinde bu durum yaşandı. 7 Eylül günü mülakata gidenler kota dolduğu için konsolosluğun kapısından geri çevrildiler.

• Arkadaşlar merhaba, şimdi Tiflis mülakatından çıktım. Önce ummana taşımıştım. Ancak umman sıkıntı çıkarınca risk alıp oturumsuz Tiflis'e taşıdım. Bir iki hafta önce bir aile burada oturumsuz onay almışlar haberini de alınca umutlandım. Bana sadece ankara daha büyük neden Tiflis'i tercih ettin sorusunu sordu. Şuan biraz canım sıkkın sabıka durumu nedeniyle AP sürecine kaldım maalesef. @crazycells , @gucarslan yardımcı olursanız sevinirim. Diğer konular ile ilgili sorusu olan arkadaşlara yardımcı olurum.

• Selamlar. Mülakata götürülecek belgeler arasında sgk hizmet dökümü ve sosyal güvenlik kaydı belgelerini götürmem gerekiyor mu? Çünkü üniversite son sınıfım ve sigortalı olarak göstereceğim uzun süreli bir iş yok. 2018 de babam sigorta girişimi yapmıştı bir o var bir de kısa süreli 15 gün civarı bir yakınımın iş yerinde çalışmıştım. Genel olarak yıllardır freelancer çalışıyorum ingilizce cv vermeme gerek var mı? Yoksa sadece öğrenciyim demem yeterli mi?

• @Talha-Furkan Geçmiş olsun , neden adli sicile takıldınız , sicil mi vardı ? bir de oturumsuz kabul ediyorlar mı ?

• @omerko evet KHK ile ihraç edilmiştim ve soruşturmam vardı. Dediğim gibi oturum istemedi. Sadece neden Ankara değilde Tiflis diye sordu

• @yalcin61 Hocam merhabalar, ben de üniversite son sınıfım bugün ankarada mülakata girdim. Üniversite öğrenci belgemi götürdüm. ne iş yapmayı düşünüyorsun dediğinde de mezun olmama 1 sene var orada mühendislik yapmayı planlıyorum ama bu yaz gidip harçlık çıkarmak için herhangi bir iş yapacağım dedim (mcdonalds, otel restoran vs.). O da çok iyi tamam dedi. Ama Hong Kong da sistem nasıl işliyor bilmiyorum. Yine de öğrenci belgenizi götürmenizi tavsiye ederim. Şimdiden bol şans diliyorum inşallah vizenizi alırsınız.

Benzer Başlıklar

• 15676
  • 83
  • 180
  • 16399
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

149

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |