Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Sayılarla DV2025

Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
1.9k 168 104.8k 206

• @Stoic-Turk hocam sabahtan beri bunu söylüyorum gerçekci veri söyleyelim düşüncelerine de katılıyorum ve yüzde 10 geride gitme sebebi ise vize onayı fazla olduğundan dolayıdır diye düşünüyorum 21-24 arası gelme olaslığı çok yüksek görünüyor önümüzde ki bülten için artı dosya işleme sayısı ile çok benzer ilerliyor ki temmuz sonunda aynı sayıları görücez gibi görünüyor eu için

• @kelebek kıyasalamaktan çok gerçekler diyebiliriz veriler ortada aynı hızda gittiği en kötü yüzde 10 sapmaların olduğu bir gerçek

• Bu ileti silindi!

• 20500-21500 arası... gönlümden geçense 30000. herkes current olsun bi rahatlayalım artık.

• @omerko totem yaptım 😰 gelki tutar

• @sdz işime gelir :d

• @istalin 23999 olması niye işine gelir kanka, bilmediğim için soruyorum, benimde no 24k.

• @Mehmet-Fatih-Aslan 24 dün bir tık altıyım

• @Mehmet-Fatih-Aslan Asyayı da Ankara'ya doldurduklarını bilmiyordum. Normal şartlarda numaram rahat mülakat alırmış.

• @m3hm3t Son birkaç senedir malesef normal şartlar yok. Keşke bu şekilde olmasaydı ama yapacak birşey yok, geçte olsa bu foruma katılmanız sizin için çok önemli. Hepimiz vizemizi alırız diye umut ediyorum.

• @m3hm3t Olay Ankara'nın Asya mülakatlarını almasından ziyade Asya'yı gayet de backlog yaşatmadan takip etmesine rağmen EU mülakatlarına köpek çekmesi.

• Uzun süredir beklenen travel ban geldi. Bakalım vize bültenine etkisi olacak mı

• @ruzgaroglu Olması için bir sebep yok gibi sanki. Ban yiyen ilk listedeki ülkelerin çoğu zaten çok zor vize alıyordu ya da lotteryde yoktu. İkinci liste de büyük ihtimalle pek etkilenmeyecek. Vize vermeye devam edebilir konsolosluklar - tabii ne kadar istekli olurlar tartışılır. Ağustos sayıları için zaten karar verilmiştir çoktan, sadece bültenin işlenmesini bekliyoruz. Olsa olsa eylüle belki ufak bir yukarı yönlü etki olur belki. Çok da önemli değil sanki, bilemiyorum.

• @mks Bir ihtimal Iranlilara mulakat verilmezse Ankara ve Erivan'da EU dosyalarina daha fazla mulakat verilebilir; ama ben de fazla bir degisim olmayacagini tahmin ediyorum zira yasak ulkeye girisle ilgili, vize mulakati ve basimiyla ilgili degil.

• @Stoic-Turk Tam olarak ben de böyle düşünüyorum, öyle olsa bile 1-2 konsolosluktan devasa bir artış çıkmaz.

Afrika'dan EU'ya kota aktarımı olur mu diye düşündüm sene sonu ama Afrika ülkeleri zaten en baştan beri harici ülkeler arasında zaten. Oradan da ekmek çıkmaz.

• Yasaklı ülkeler genel kotanın %20 si ama bunu hesaba katarlar mı kotayı doldurma niyetleri varmı bilemeyiz.

• Trump yönetiminin yeni seyahat yasağı ile birlikte İranlıların ABD'ye girişi yasaklanmıştır. Bu durum Ankara'daki ABD konsolosluğunun Türk vatandaşlarına mülakat verme sürecinde önem arz edecektir. ABD'ye girişi yasaklı olan ülke vatandaşlarının Green Card mülakatına çağrılması ya da yeni mülakat verilmesi anlamlı olmayacaktır. Ankara'daki ABD konsolosluğunun Türk vatandaşlarıyla bir sorunu olup olmadığını, şayet yasak devam ederse, son iki vize bülteniyle dağıtacakları mülakat sayılarından anlamış olacağız.

• @ruzgaroglu chat gpt den arattığımda ban yiyen ülkelerin 26 bin dv 2025 talihlisi varmış

• @arzemo Yorumunuza katilmiyorum. DV2025 ozelinde Iranlilarin Ankara'dan mulakat alamamsi soz konusu olmayacak. Zira Trump'in ilk donemindeki travel bani takip eden davalarda netlesmis durum su:

Ulkeye giris yonetim erkinin yetki alanindayken, vize mulakati ve basimi yasama erkinin belirledigi dogrultuda islemek zorunda. Yani Konsolosluklairn "siz zaten ulkeye giremeyeceksiniz, size mulakat vermeye gerek yok" diyemeyecegini dusunuyorum. Dolayisiyla meselenin ANK'nin Turk vatandaslarini sevmemesiyle uzaktan yakindan alakasi olmayacaktir.

• @Stoic-Turk Tamam da Iran lı biri giremeyeceği ülkenin mülakatına evrak hazırlar mı? Mülakata katılır mı? Konsolosluk slot ayırsa ne olur? Ayırmasa ne olur?

Benzer Başlıklar

• DV2025 Mülakat Deneyimleri

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    3k
    2
    15 Oy
    3k İleti
    202k Bakış
    Peyk74P
    @caner1245, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri @EzgiLera Merhaba aslında yazılım linkli şekilde veriyor sayfa sayısı fazla olduğu için linksiz halini hazırlatmıştım. Linkli versiyon ile update edebiliriz Bu şekilde geri dönüşlerle daha işlesel hale getirebiliriz. Eline sağlık teşekkürler benim de aklıma mülakat yerine göre bir düzenleme olabilir mi diye gelmişti ama :)
  • [Arşiv] Sayılarla DV2023

Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    297
    4
    17 Oy
    297 İleti
    36k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
  • [Arşiv] Sayılarla DV2022

389
    4
    25 Oy
    389 İleti
    42k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
  • [Arşiv] Sayılarla DV2021

482
    9 Oy
    482 İleti
    33k Bakış
    Yeşilkart ForumY
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

24

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k