Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Mehmet-Fatih-Aslan bol bol veriyorum 30k gelir hocam öbür ay da komple current olur 😃

• @boredeng Verin kardeşim verin, veren el alan elden üstündür 😅

• Aslında bu yılın bülteni, geçen yılın bültenini 1 ay geriden takip ediyor. Geçen ay beklediğim sıçramayı bu ay bekliyorum. Bunun da 5k ile 7k arası bir yükselişle olacağını düşünüyorum...

Ama her şeyin ötesinde beni en çok umutlandıran şey @istalin'in optimist yorumu oldu. O 27k diyorsa, 27k olacaktır. Sırtımıza yaslanalım ve keyifle bülteni bekleyelim.

• @cdevelioglu bu senenin bülteni geçen senenin bülteni ile aynı gidiyor before cases leri kıyaslarsanız anlarsınız

• @Erdem-Yıldız before - after case'leri kıyaslamak bana mantıklı gelmiyor, arada 12 bin civarında fazla case var.

benim kıyasım bültende açıklanan sayıların aralıkları. ki bununla birlikte bu da tamamen varsayım. o kadar analiz kastık da ne oldu 🙂

• @cdevelioglu geçen sene ile bu senenin before caselerini bülten de ay ay bakarak bir karşılaştırın sonra anlarsınız 😉 bu senenin geçen senenin bültenin aynısı neredeyse söylüyorum çünkü
    mart:13000(7884 before cases)
    nisan : 16000(9694 before cases)
    mayıs:16000 (9694 before cases)
    haziran:17500 (10450 before cases)
    temmuz:19000 (11116 before cases )
    2024 de ise
    mart:16000 (8139 before cases )
    nisan:17500(8859 before cases)
    mayıs:18000 (9062 before cases)
    haziran:21000 (10207 before cases)
    temmuz:27500 (12406 before cases)
    diğer aylara da diz bakarsınız yine böyle ilerlemiş sadece sağma payı yüzde 10-15 arası bu yüzden önümüzde ki bülteni 21-24 arası eu için diyorum sapma payları yüzünden
    geçen sene bu zamanda eu için toplam total kısımda 16 bin dosya işlenmiş bu sene de 16 bin küsürlü bu da gösteriyor ki aynı sayıda dosya sayısı işlenecek gibi ve aylık biltenlerde aynı yoğunlukta insan planlamış olabilirler herkese bol şanslar🙃

• @Erdem-Yıldız bu senenin dez avantajı sürece oldukça temkinli yaklaşmaları birde 2024 de toplam 53 bin küsür vize dağıtmış bu sene olacağı max 51.350 onu da doldurma çabalarına girmezlerse sıkıntı

• @Murat-Dündar hocam benim bahsettiğim konu çok farklı sizin bahsettiğiniz konu kota benim bahsettiği bültenin bire bir neredeyse aynı olduğunu arada sadece yüzde 10-15 lik sapma yapıldığını söylüyorum

• Eski senenin bülteni yeni senenin bulteni kıyaslamalarını bir kenara bırakıp tahmin yürütmek cok daha keyifli 🙂 gönlümden gecen 25 k . Bekleyelim görelim . Oldukca guzel bir artışla hepimizi sevindir eyy sevgili bülten bizede bir bayram hediyesi olsun 🙂

• Gecen senelerle olan kiyaslamalari "before cases' sayisina bakarak yani guncel olan gercek case sayisina bakarak yapmak bana mantikli geliyor. Bu dogrultuda DV2025 DV2024le baya paralel gitti; fakat son bultende geriye dustu.

Acikcasi kotayi doldurmak istemediklerine olan inancim gunden gune artiyor. COVID donemindeki davalarda kotanin bir ust sinir oldugu, ve programda herhangi bir alt sinir olmadigi yonunde hukuki bir emsal olustu. O yuzden kazara kotanin ustune cikmak yerine asiri temkinli hareket edip kazara kotanin altinda olmak istemeleri olasi. Dolayisiyla gecen yil yasanan ani son ay artisinin bu yil yasanmasi da olasi. Zira bir sonraki bultende yine temkinli bir artis bekliyorum. Son bultende de zaten konsolosluk kapasitesinin dogal bir sinirlayici unsur olduguna inanarak akil disi bir artis yapma ihtimalleri kuvvetli. Tamamen farazi sayilar verecek olursam Agustos cut-offu 23 bin, Eylul cutoffu 30 bin.

• @Stoic-Turk hocam sabahtan beri bunu söylüyorum gerçekci veri söyleyelim düşüncelerine de katılıyorum ve yüzde 10 geride gitme sebebi ise vize onayı fazla olduğundan dolayıdır diye düşünüyorum 21-24 arası gelme olaslığı çok yüksek görünüyor önümüzde ki bülten için artı dosya işleme sayısı ile çok benzer ilerliyor ki temmuz sonunda aynı sayıları görücez gibi görünüyor eu için

• @kelebek kıyasalamaktan çok gerçekler diyebiliriz veriler ortada aynı hızda gittiği en kötü yüzde 10 sapmaların olduğu bir gerçek

• Bu ileti silindi!

• 20500-21500 arası... gönlümden geçense 30000. herkes current olsun bi rahatlayalım artık.

• @omerko totem yaptım 😰 gelki tutar

• @sdz işime gelir :d

• @istalin 23999 olması niye işine gelir kanka, bilmediğim için soruyorum, benimde no 24k.

• @Mehmet-Fatih-Aslan 24 dün bir tık altıyım

• @Mehmet-Fatih-Aslan Asyayı da Ankara'ya doldurduklarını bilmiyordum. Normal şartlarda numaram rahat mülakat alırmış.

• @m3hm3t Son birkaç senedir malesef normal şartlar yok. Keşke bu şekilde olmasaydı ama yapacak birşey yok, geçte olsa bu foruma katılmanız sizin için çok önemli. Hepimiz vizemizi alırız diye umut ediyorum.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

137

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |