Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

• Merhabalar
    ustraveldocs.com a yeni sisteme kayıt yaptım eski mail adresim ile ancak basvuru kısmında cocuklarım gozukmuyor sadece benim basvurum ds 160 numaram gozukuyor, ne yapacagimizi bilemez olduk yeni sistem cok karisik,

• ⭐⭐⭐⭐⭐

YENİ MÜLAKAT SISTEMINDEKİ RADİKAL DEĞİŞİKLİKLER!

arkadaşlar,
    bugün açılan sistemdeki radikal değişiklikleri sizlerle paylaşmak istiyorum;

• kredi kartı ile ödeme sadece ABD'den alınan kredi kartları ile mümkün olabiliyor.
    • onun dışında vize ücreti ödemeleri sadece Garanti Bankası şubelerinde, başvuru sonrası alınan belge ile yapılabilmekte.
    • EFT ya da ATM'den ödeme kesinlikle kabul edilmiyor, ödeme yapılsa bile iadesi kesinlikle olmayacak.
    • ilgili başvuru evrağının 1 gün süresi var, sonra başka bir evrak basımı gerekiyor.
    • pasaport teslimi sadece VFS Global ofislerinde ya da premium hizmet ile evinize yapılabilmekte.

BAŞVURU SAHİPLERİ İÇİN TALİMATLAR:

1. Bu depozito fişi, Türkiye'deki herhangi bir Garanti BBVA Bankasında Vize Ücreti ödemenizi yalnızca NAKİT olarak yapmak için kullanılmalıdır. Elektronik Fon Transferi (EFT) kabul edilebilir bir ödeme şekli değildir. EFT yoluyla yapılan herhangi bir ödeme kabul edilemez ve iade edilemez.
    2. Lütfen ödemenin Son Kullanma Tarihi içinde yapıldığından emin olun. Depozito fişi süresi dolmuşsa, hesabınıza tekrar giriş yaparak yeniden oluşturun.
    3. Vize Ücreti tutarı yalnızca Lira olarak ödenecektir. Başvuru sahipleri, Kalan Bakiyede belirtildiği gibi Depozito Fişi başına yalnızca bir ödeme yapmalıdır. 4. Bu depozito fişinin bir kopyasını yazdırın ve ödemeyi tamamlamak için herhangi bir Garanti BBVA banka şubesinin görevlisine sunun.
      a. Gişe görevlisine depozitonuzdaki Ödeme Referans Numarasını girmesini söyleyin.
      b. Kalan Bakiyede belirtilen tam tutarı ödeyin.
    4. Vize ücretini ödemek için BANKA MAKİNESİNİ KULLANMAYIN. Ödeme şahsen bir Görevli ile yapılmalıdır.
    5. Vize Ücreti, başvurduğunuz vize türüne bağlıdır.
    6. Ödeme yapıldıktan ve onaylandıktan sonra https://www.ustraveldocs.com/tr/en/ adresine geri dönebilir ve banka dekontunuzda belirtilen ödeme referans numarasını girebilirsiniz.
    7. Herhangi bir sorun olması durumunda lütfen https://www.ustraveldocs.com/tr/en/ adresini ziyaret edin ve bir soruşturma göndermek için bizimle iletişime geçin'e tıklayın.
    8. Tam olarak 7400,00 TL/Kalan Bakiye tutarını ödeyin. Vize ücreti ödemeleri iade edilmez ve Lira olarak ödenmelidir. 10. Vize ücreti makbuzu devredilemez ve başka bir kişi ve diğer vize başvurusu için kullanılamaz.
    9. Başvuru sahibi vize başvuru ücretini ödedikten sonraki iş günü görüşmeyi planlayabilir. Makbuzun etkinleştirilmesi ödeme anından itibaren 1 iş günü sürebilir.

BANKA GİDER MEMURLARINA TALİMATLAR:
    Banka Ayrıntıları
    Hesap Adı: VF VİZE DANISMANLIK HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
    Hesap No: 1320 - XXXX556

1. Lütfen yukarıdaki banka hesabına XXXXXXXXX tutarındaki mevduatı kabul edin.
    2. Lütfen Ödeme Referans Numarasını girin.
    3. Lütfen mevduat sahibine bir mevduat makbuzu verin.
    4. Mevduat makbuzu Ödeme Referans Numarasını içermelidir.
    5. Başvuru sahibinden ABD Vize Ücretini tahsil ederken lütfen ödeme son kullanma tarihini doğrulayın. Ödeme, mevduat fişinin geçerlilik süresi içinde yapılmalıdır.

• @gucarslan gayet zorlayıcı olmuş . Değişiklik olacağı zaman Ustraveldocs geçeceklerini tahmin ediyorduk ama inşallah vfs ile ilgili bir şey olmaz temennisinde bulunmuştum . Vfs yi görünce schengen randevu ,otp ve bir çok hata mesajı aklıma geliyor. Güzelim ais i inşallah özlettirmezler. Biz 3.dünya ülkesimiyiz ki bize sadece nakit seçeneği bırakıyorlar anlamıyorum. Birde eft atm ödemeside kabul etmiyorlar. Randevu için iki tüp kanda isteselermiş bari. İnşallah ilerde en azından kredi kartı sistemini getirirler. Birde lütfen şu Vfs çekilsin aradan. Adamların problemsiz oldukları tek kısım Kanada biometric kısmı. Benim hatırladığım Gürcistan , Kuveyt gibi ülkelerde Abd randevu sistemi nakit istiyordu. Şu nakit isteme olayını hiç bir zaman anlamadım.Neyse hayırlı olsun,inşallah randevu için bu yenilik iyi olur. Ama işin içinde vfs varsa 2 yıl sonraya alınan randevular bile hayal olabilir. Türkiye'de turist vizesi almaya çalışanlara Allah bolca sabır versin . Güncelleme için teşekkür ederim Uğur bey.

• Bu ileti silindi!

• Merhabalar, Amerika göçmen olmayan vize için (DS 160) formu doldurup, eski sistemden randevu almıştım. Randevu tarihim 2026'ya ait. Yeni sistemde kayıt ettirmem gereken bir durum var mı? Çok fazla bilgi akışı var. Yardımcı olursanız sevinirim.

• @gucarslan, içinde söyledi: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

YENİ MÜLAKAT SISTEMINDEKİ RADİKAL DEĞİŞİKLİKLER!

arkadaşlar,
    bugün açılan sistemdeki radikal değişiklikleri sizlerle paylaşmak istiyorum;

• kredi kartı ile ödeme sadece ABD'den alınan kredi kartları ile mümkün olabiliyor.
    • onun dışında vize ücreti ödemeleri sadece Garanti Bankası şubelerinde, başvuru sonrası alınan belge ile yapılabilmekte.
    • EFT ya da ATM'den ödeme kesinlikle kabul edilmiyor, ödeme yapılsa bile iadesi kesinlikle olmayacak.
    • ilgili başvuru evrağının 1 gün süresi var, sonra başka bir evrak basımı gerekiyor.
    • pasaport teslimi sadece VFS Global ofislerinde ya da premium hizmet ile evinize yapılabilmekte.

BAŞVURU SAHİPLERİ İÇİN TALİMATLAR:

1. Bu depozito fişi, Türkiye'deki herhangi bir Garanti BBVA Bankasında Vize Ücreti ödemenizi yalnızca NAKİT olarak yapmak için kullanılmalıdır. Elektronik Fon Transferi (EFT) kabul edilebilir bir ödeme şekli değildir. EFT yoluyla yapılan herhangi bir ödeme kabul edilemez ve iade edilemez.
    2. Lütfen ödemenin Son Kullanma Tarihi içinde yapıldığından emin olun. Depozito fişi süresi dolmuşsa, hesabınıza tekrar giriş yaparak yeniden oluşturun.
    3. Vize Ücreti tutarı yalnızca Lira olarak ödenecektir. Başvuru sahipleri, Kalan Bakiyede belirtildiği gibi Depozito Fişi başına yalnızca bir ödeme yapmalıdır. 4. Bu depozito fişinin bir kopyasını yazdırın ve ödemeyi tamamlamak için herhangi bir Garanti BBVA banka şubesinin görevlisine sunun.
      a. Gişe görevlisine depozitonuzdaki Ödeme Referans Numarasını girmesini söyleyin.
      b. Kalan Bakiyede belirtilen tam tutarı ödeyin.
    4. Vize ücretini ödemek için BANKA MAKİNESİNİ KULLANMAYIN. Ödeme şahsen bir Görevli ile yapılmalıdır.
    5. Vize Ücreti, başvurduğunuz vize türüne bağlıdır.
    6. Ödeme yapıldıktan ve onaylandıktan sonra https://www.ustraveldocs.com/tr/en/ adresine geri dönebilir ve banka dekontunuzda belirtilen ödeme referans numarasını girebilirsiniz.
    7. Herhangi bir sorun olması durumunda lütfen https://www.ustraveldocs.com/tr/en/ adresini ziyaret edin ve bir soruşturma göndermek için bizimle iletişime geçin'e tıklayın.
    8. Tam olarak 7400,00 TL/Kalan Bakiye tutarını ödeyin. Vize ücreti ödemeleri iade edilmez ve Lira olarak ödenmelidir. 10. Vize ücreti makbuzu devredilemez ve başka bir kişi ve diğer vize başvurusu için kullanılamaz.
    9. Başvuru sahibi vize başvuru ücretini ödedikten sonraki iş günü görüşmeyi planlayabilir. Makbuzun etkinleştirilmesi ödeme anından itibaren 1 iş günü sürebilir.

BANKA GİDER MEMURLARINA TALİMATLAR:
    Banka Ayrıntıları
    Hesap Adı: VF VİZE DANISMANLIK HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
    Hesap No: 1320 - XXXX556

1. Lütfen yukarıdaki banka hesabına XXXXXXXXX tutarındaki mevduatı kabul edin.
    2. Lütfen Ödeme Referans Numarasını girin.
    3. Lütfen mevduat sahibine bir mevduat makbuzu verin.
    4. Mevduat makbuzu Ödeme Referans Numarasını içermelidir.
    5. Başvuru sahibinden ABD Vize Ücretini tahsil ederken lütfen ödeme son kullanma tarihini doğrulayın. Ödeme, mevduat fişinin geçerlilik süresi içinde yapılmalıdır.

teşekkürler bilgilendirme için, eski sistemdeki gibi randevuyu öne çekme hakkımız olacak mı?

• @gucarslan ais kaydı yapanlar için geçerli değil sanırım biz sadece kayıt oluşturacağız tekrar ödeme yapmamız gerekir mi

• benim de ais'ten ailecek hanım çocuk randevum varken ,

yeni siteye üyelik girişi yaptığımda sadece kendim görünüyorum . durumu bildirdim

Çözüm
    Öncelikler bizlerle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler. Yeni site adresimiz https://ustraveldocs.com/tr/tr/ bu olup eski girşiş bilgileriniz ile buradan erişim sağlayabilirsiniz. Herhangi bir sorun ile karşılaşma durumunda tekrardan bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

İyi günler dilerim... '' yazdılar okumadılar bile heralde

• Merhabalar bugün yeni sisteme kayıdımızı yaptık. Önceki sistemde de kayıdımız vardı tüm ücretler ödendi ve mülakat tarihimiz çoktan alınmıştı. Bugün yeni sistemde profilime baktığımda vize türüm normalde CR-1 iken C52 yazdığını gördüm ve pasaport teslim adresi de seçtiğim adresin aksine Ankarada bir adres gözüküyor. Bu hatanın sebebi nedir ve nasıl düzeltebiliriz mülakatıma 15 gün kaldı ve endişeleniyorum.

• @damladan evet görüşmeden en az iki gün önce ustraveldocs da hesap açıp kaydolmalısınız.Yeni platformdaki "eski başvuru sahibi" yönlendirmelerinibtakip ederek işleminizi yapın. Tecrübenizi buraya aktarırsınız

• @İrem-Cuarto Pasaport teslim yeri PTT Çankaya dan Vfs Ankara olarak değişmişse bunda bir sıkıntı yok. Vize kodu problemi için yeni platformda geri bildirim /Talepler kısmını kullanmayı deneyebilirsiniz

• @Santiago aynı şekilde bize olan olay...
    bende mail attım vize bölümüne eşim cocuklar için 740usd ödendi ,yeni sistemden kayıt sonrası sadece eşim gözüküyor...
    zaten yeni sisteme kayıt olurken bilgilerimi düzenle seceneği cıkıyor telefon no pasaport bilgileri vs eklenip kayıt diyorsunuz başka bir seceneğiniz yok, randevu teyit kısmına bir baktık sadece eşim var 185usd ödenmiş yazıyor cocuklarla alakalı bir şey yok
    mail ve istek kaydı oluşturdum ,,, gelişme olursa yazarım aynı durumda olanlara yol gösterme acısından

• @demetonurarya ben ais kaydını oluşturdum ama ödeme neyin ödemesi ? ben hiçbir ödeme yapmadım bu yeni sistemden de hiçbirsey anlamadım green card için ne yapmamiz gerekiyor ? Yardımcı olursanız çok sevinirim

• @didemkrbck sizin bir ödeme yapmanıza gerek yok ,turist vizesi için mülakat ücreti ödemesinden bahsediyoruz. Siz sadece pasaport teslim yönteminden 3 yöntemden hangisini seçeceksiniz ona karar vermeniz gerekiyor. Ücretsiz seçenekte vfs şubelerinden teslim alıyorsunuz

• @Muhtaradana ais kaydı yapmıştım ve PTT seçmiştim şimdi tekrar mi seçmek zorundayım ?

• Merhabalar. Temmuz mülakatım için kaydımı oluşturdum fakat sistemi pek anlayamadım, karşıma sadece vize başvurusu gibi bir şey çıktı. Konuya dair bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi acaba? Vize teslimi için de seçebileceğim seçenek vs yoktu.

• @gucarslan merhaba eksik evrağa kaldık haziranda göndereceğim bizimde kayıt yaptırmamız gerekiyor mu

• @didemkrbck bence evet ,pasaportunuzu bir şekilde göndermeleri lazım. Ais veya ustraveldocs konsolosluk için çok önemli bir kurum . Aşağıdaki görselde sadece göçmen olmayan diye bir ayrım yapılmıyor. Zaten ptt artık seçeneklerde kalktı ,ücretsiz olarak vfs ofisinden teslim alıyorsunuz. Çok geç kalmadan hesap oluşturup talimatlara göre ilerlemenizi tavsiye ederim . Sürecinizi talihli olduğunuz yılın mülakat aşamaları ya da loto aşamalarında paylaşırsanız diğer insanlarda faydalanır.Kolaylıklar dilerim

Screenshot_20250529_220811_Facebook.jpg

• Benim görüşmem 20 Mayıstaydı, 7 Mayıs tarihinde balgam testine kaldım, bu sebeple şimdiden şu lanet siteye üye olayım pasaport yollamak için mecbur gerekecek diye fakat site rezalet, diğer başlıkta da yazmıştım;

Biraz kurcaladım da saçma sapan bir site. İnanılmaz kötü bir arayüz.Visa türüm IR4 gözüküyor, ne alaka diye araştırdım amerikan vatandaşları tarafından evlat edinenler içinmiş, sonumuz hayırlısı bakalım:)
    Pasaport teslimi için yer gösterip ödeme yapmıştım ama Ankara'dan elden kendim teslim alacağım şeklinde gözüküyor, kabus gibi

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

149

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |