Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @cttl hocam bence doğru bir benzetme değil aynısını 2022 de yaparsanız eu30 bin 20 binlerde çıkıyor ama current olmuştu erkenden bülten bence her sene çok farklı oluyor

• @Erdem-Yıldız
    Kesinlikle haklı olabilirsiniz. Tamamen varsayımsal, geçen sene (2024) eu verisi ile bu sene (2025) eu verilerinin çok yakın olmaları üzerine kurduğum bir varsayımsal bağlantı.
    Zaten tahminlerin tutmadığını 10 aydır gördük, benim kurduğum bağlantının da hiç bir geçerliliği olmayabilir...

• Daha önce bu forumda Afrika bölgesi kötü gidiyor ordan Avrupa’ya kontenjan aktarılır diye yazı okumıştum 1-2 tane. Bunu chat gpt’ye sordum ama öyle bişey yok dedi. Eğer Afrika dolmazsa Avrupa’ya aktarılabilir diye kesin bilgisi olan var mı? Ayrıca 23 yılında avrupa 21k vize verlmiş. Geçen sene 18k verilmiş. Bu sene de 18k mı verilecek. Tşk

• @ipekc bu sene eu ya kaç bin vize verilir diye bir kesinlik yok kota da yok bildiğim kadarı ile ülke ve genel kota var her ülke kotanın yüzde 7 sini alabilir ve kota da 52 bin yani bu sene eu ya bu kadar vize verilir demek için erken gibi

• @Erdem-Yıldız biz muhtemelen önümüzdeki değilde bir sonraki bülten de current olacağız, kota sorununu hep geçtim 1 ay mulakatı alıp vizemizi bastırabilmemız için yeterli bir süremi benım aklıma en cok bu takılıyor.

• @dogan28 bence mülakat alabilirseniz büyük ihtimalle vizeniz basılır. Sonuçta sizi mülakata çağırdılarsa takvime yetiştirmeye çalışırlar ama olaya sıralamalarla mülakat almak.

• Haziran ayında net olarak göreceğiz artık ne yapmak istediklerini. Ama inancım tam .

• ⭐⭐⭐⭐

@Nebleux geçtiğimiz senelerde mülakat alıp konsoloslukta kotanın dolduğunu öğrenip geri çevrilen arkadaşlarımızı unutmamak lazım

• @dogan28 haziran ve temmuz bülten az ilerledi bence temmuz sonunda 38-39 bin vize basılacak kota sorunu olmayacak gibi önemli olan elçiliğin sana mülakat atıp atmayacağı o yoğunlukta

• @Nebleux Büyük ihtimal olsa canım hiç sıkılmazdı, neyse 2025 yüksek cnlara bir ızdırap oldu, umarım siz böyle sorunlar yaşamazsınız.

• @dogan28 sıkma canını kesinlikle sen mülakata çağırlacaksın dert etme. Son iki ay 27 ler gelir mutlaka

• @Murat-Dündar 26 daha da şansız olacaktır her sene kötüye giden bir süreç, yok bilmem her senenenin dinamiğimiş oymuş buymuş Afrikalılar tek gidelim, abd hayat zor diyip masraf çıkartmamak için eşini çocuğunu dahil etmezken orta sınıf ortadoğulular green card çıktığı gibi evlenmiş verilen vize sayısı 2 bin fark bunlar da aile

• @ipekc öyle bir ihtimal var ama zorunluluk yok afrika dolmadıysa umrumuzda değil diyebilirler Afrikadan sonra en çok Avrupaya verildiği için bazen böyle olabiliyor

• @istalin daha önce kota doldurmadıkları bir yıl yok ama , bu sene bizde denerlerse çok üzülürüm

• @omerko kota dolması için minimum tahmini eu kaç açıklanmalı son bültende. Örnek 24 binde birakıp kota dolma ihtimali varmi

• @omerko Pandeminden onceki yillarda kota hicbir zaman dolmamis. Kotanin doldugu yillar sadece 2022 - 2023 - 2024. (2023'te kotanin uzerine cikildi). Yani kotanin dolmamasi bence cok gercekci bir ihtimal. Ciddi bir VB ielrlemesi ve etkin bir konsolosluk performansi gelmezse bu sene kota dolmayacak.

• @Stoic-Turk hocam 2024 yılında da dolmadı diye biliyorum

• @Mehmet-Fatih-Aslan 28-30 arası diyorum onun içinde bence ama süreç sonu için konuşuyorum

• @Erdem-Yıldız 53300 basilmis. AOS'i de dahil edince 55 bine yaklasir. Dolmamis olsa bile dolmus varsayabiliriz.

• @Stoic-Turk toplam 56 bin vize basılmış şimdi gördüm kota 54850 bin vizeymiş 56 bin vize basılmış

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

136

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |