DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Dosyanızı taşıyacağınız konsolosluğa göre değişiyor, detaylarına DV2025 Mülakat Deneyimleri konu başlığında paylaşılan deneyimlerden ulaşabilirsiniz.
-
Olur herhangi bir adres, o adreste kalma zorunluluğunuz yok.
-
@iibrahimd teşekkür ederim insallah o zaman geldıgi zaman ayarlayablirim
-
@Serapp mobilden excel tablosunu dolduramıyorum
-
@burakszgun siz taşıdınız mı dosyanızı
-
@güliz attığınız maili de paylasır mısınız
-
Merhabalar dv2026 talihlisi oldum acaba case number 13binlerde ankaradan sıra gelme olasılığı nedir acaba, dosya taşımak daha mantıklımı olur benim için?
-
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
Bu konu basliginin 4.iletisinde dosya taşıma örnek emailleri mevcut, spoiler butonuna basmaniz yeterli bu 4.iletide.
-
YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532
Bilgilerininizi Excel dosyaya da eklemeniz süreciniz ve forum işleyişi için önemli
-
Herkese günaydın. Dosya taşımak için bu sene "current" olmayı beklemeye gerek yok deniyor. Bu konuda bilgisi olan var mı? Hangi konsolosluklara, nasıl mail atmalıyız? Teşekkür ederim.
-
Dosyayı başka ülkeye( örneğin viyana veya hong kong) taşıdık diyelim, case numarası visa bulletin de yayımlanmadan, mülakat tarihi alabilir miyiz?
-
@ATS16 birebir oradan bakarak hazırladım mailimi ama yine aynı geri bildirimi aldım .
-
@efe48 henüz taşımadım tam anlamıyla emin olmak istiyorum herşeyden siz taşıdınız mı
-
-
@Aysima-Kürkçü ilgili soruda sizi ilgilendiren bir konu yok aslında.
siz, iş dayanıklı bir göçmen vize sürecinde değilsiniz. üni diplomanız varsa ilgili sorulara NO deyip o şekilde ilerlemelisiniz.
formunuzu bir an önce doldurup submit edin. -
biz taşımıyoruz ilgili konsolusluktan onay alın diyebilir mi?
hayır demez, işleri bu dosyayı taşımak çünkü.
-
@demetdemirsf merak etmeyin, biz ironiden anlamayan nesle aşina değiliz

-
-
@emirkstk hayır.
-
@ekoko1 öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
aksi halde sorularınıza cevap alamayacaksınız.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
41
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.