DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@onur12, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Hong Konga dosyasını tasiyanlarin deneyimlerini okuduğum da çoğu kişi 3 4 hafta kadar orada kalıyor bu sürede is yerlerinden izin mi aldılar istifa mı ettiler acaba daha kısa sürede orada işlerimizi halledemezmiyiz bu kısmı pek anlamadım yakında taşıyacağım dosyami kafam karıştı biraz
2026 Excel tablosunda isminizi göremedim. Bu tablo süreç takibi için çok önemli, bilgilerinizi girmeniz rica olunur.
Önemli olan aldığınız mülakat tarihinden 10-12 gün öncesine sağlık randevusu almak. İyi ayarlandığında iki hafta yetiyor. Ancak başka aksilikler de olabilir tabi. İşyerinden aldığınız izin yetmezse bir kaç gün sağlık raporu vs alarak konuyu çözebilirsiniz.
Örneğin benim oğlum kurumsal bir firmada çalışıyordu. Yıllık iznini aldı. HK'a beraber gitmiştik, toplam 14 gün kaldık. -
merhaba arkadaşlar. mülakat için lisans diploması yetmiyor mu? lise diploması şart mı?
-
merhaba dosyamı bangkok a taşıyacağım fakat adres olarak kcc mailinde bangkok daki her hangi bir otel veya airnb yazsak olur mu ?
-

dosya taşımak için mail atıyorum ama geri dönüş bu şekilde oluyor
-
Her yılın süreci ve dinamikleri farklı, sizin süreciniz farklı olabilir. Bir fikir vermesi için DV2025 excel chart’i inceleyerek ve Sayılarla DV2025 konu başlığını okuyarak fikir edinebilirsiniz.
-
Kişisel profilinize göre değişir seçeceğiniz konsolosluk, bu konu basliginin 4.iletisi ve DV2025 Mülakat Deneyimleri konu başlığındaki deneyimlerdeki istenen kriterler ve maliyetler ile ilgili bir çok detay var, okumanız halinde size fikir verecektir.
-
Herhangi bir otelin adresini verseniz ama orda kalmazsanız sorun olmuyor, adres sadece ABD’de beyan hususunun önemli olması nedeniyle surecsel olarak isteniyor. Şu an için başka bir sebebi yok, açıklanmadı.
Bu şekilde adres beyan ederek bir çok DV2025 kazananı vizesine kavuştu, DV2026 kazananları dosyalarını taşıdı bile. Bol şans
-
YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz. Bilgilerininizi Excel dosyaya da eklemeniz süreciniz ve forum işleyişi için önemli
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532
DV2026 kazananı olarak sizin süreciniz mali yıl başlangıç tarihi olan 1 Ekim 2025 itibariyle başlıyor, konsolosluğun sizin emailinizi dikkate almaması normal.
Dosya taşıma konusunda ihtiyacınız olan bilgiler bu konu basliginin 4.iletisinde mevcut, email atmanız ve cevap beklemeniz sizin için zaman kaybı olmuş şu aşamada.
-
Dosyanızı taşıyacağınız konsolosluğa göre değişiyor, detaylarına DV2025 Mülakat Deneyimleri konu başlığında paylaşılan deneyimlerden ulaşabilirsiniz.
-
Olur herhangi bir adres, o adreste kalma zorunluluğunuz yok.
-
@iibrahimd teşekkür ederim insallah o zaman geldıgi zaman ayarlayablirim
-
@Serapp mobilden excel tablosunu dolduramıyorum
-
@burakszgun siz taşıdınız mı dosyanızı
-
@güliz attığınız maili de paylasır mısınız
-
Merhabalar dv2026 talihlisi oldum acaba case number 13binlerde ankaradan sıra gelme olasılığı nedir acaba, dosya taşımak daha mantıklımı olur benim için?
-
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
Bu konu basliginin 4.iletisinde dosya taşıma örnek emailleri mevcut, spoiler butonuna basmaniz yeterli bu 4.iletide.
-
YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532
Bilgilerininizi Excel dosyaya da eklemeniz süreciniz ve forum işleyişi için önemli
-
Herkese günaydın. Dosya taşımak için bu sene "current" olmayı beklemeye gerek yok deniyor. Bu konuda bilgisi olan var mı? Hangi konsolosluklara, nasıl mail atmalıyız? Teşekkür ederim.
-
Dosyayı başka ülkeye( örneğin viyana veya hong kong) taşıdık diyelim, case numarası visa bulletin de yayımlanmadan, mülakat tarihi alabilir miyiz?
-
@ATS16 birebir oradan bakarak hazırladım mailimi ama yine aynı geri bildirimi aldım .
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.