Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
16.5k 786 516.9k 770

• @Ekremi

Bunun dışında orda çalıştığıma dair herhangi bir belge hazırlamam gerekiyor mu ?

elbette. bu başlığı detaylıca inceleyin..
    ilgili ülke / ülkelerden polis raporu almalısınız.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/150/türkiye-dışındaki-ülkelerden-adli-sicil-kaydı-almak/

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@gnollzy süreç daha yeni başladı.. çok normal.
    bazen insanlar sonuçlarını çok geç öğreniyor, bu da etkili.

DV2025'ten bir arkadaşımız kazandığını daha geçen hafta öğrendi, DV2026 çekiliş sonucunu kontrol ederken yanlışlıkla DV2025'i yazıp..
    düşünün, sürecin bitişine 2 ay kaldı, daha yeni öğrendi kazandığını.

• @B_E_L_G_I_N iş bu iletide gerekli hesaplama detayları verilmiştir;

https://yesilkartforum.com/forum/post/215598

• @tbickle mailinizdeki (eğer varsa) gereksiz bilgileri çıkartıp tekrar talepte bulunun.
    talebinizi anlamamış olabilirler.

• @Göktuğ-Yılbaşı bu mülakarınızı etkileyecek bir hata değil, telaş etmeyin.
    konsoloslukta bunu belirtebilirsiniz.

• @gucarslan Tesekkurler, bugun harekete geciyorum.

• @ugursway Vakit ayırıp, çok detaylı cevapladığınız ve yönlendirmeleriniz için çok teşekkür ederim.

• arkadaşlar herkese merhaba ben 6800. sıradayım. sizlere iki sorum olacak. sizce bu sıralarda türkiyeden mülakat tarihi alabilir miyim-yoksa dosya taşımamı mı önerirsiniz? ikinci sorum ise bu yavaşlıkta gitse bile sanki ağustos veya eylül ayında mülakat maili alabilirim gibi geliyor, bu mail geldiğinde bana 1 ekime gününe kadar mı mülakat günü vericekler yoksa gene herkese yapıldığı gibi 2 ay sonrasına mı gün vericekler. 1 ekim tarihini geçen bir mülakat günü verildiğinde gene hakkımı kaybetmiş olacağm diye düşünüyorum. o yüzden tecrübeli arkadaşlardan ricam ağustos-eylül ayında mail alınca sizleri sıkıştırıyolar mı o süreç nasıl oluyor bunları cevaplayabilirseniz çok sevinirim.

• @gnollzy Diploma üniversitenizdedir büyük ihtimal, benimki orada çıktı

• @gucarslan neden bu kadar olumsuzsunuz 😞 evet gerçekleri konusmak, umut pompalamamak en dogrusu ama , dv24 için vize bülteninde 30binler agustos ayında current olmus. 2025 malesef 2024 e göre kötü gidiyor, temmuz ayında EU için hala 19binlerde 😞 kota sınırı da var farkındayız 😞 DOUBLE TROUBLE. ben de henüz dosya tasımak için mail atmadım cunku acıklanalı 13 gün oldu ve malum konsolosluk performans verileri incelemek,vizesiz dosya tasıyacagınız ülkeyi seçmek, masrafları hesaplamak 1 günde olacak işler değil, kcc de sürekli dosya tasıyan CN pozisyonunda olmaktansa 10 gün içinde değil de en azından kendimize mayıs sonuna kadar mail atma süresi tanımak daha saglıklı değil mi? DS260 ı 1 günde doldurmak, transfer mailini 1günde atmak tezlerini çürüten örnekler var karşımızda, etkili oldugu tartısılır, temmuzda ds260 dolduran, dosya transfer ile ve suan amerikada olanlar var.. bi current olalım da gerisi alın yazısı diyip bilimsel verilerden kadere bağlıyormm 🙂 biz önümüzü kış tutalım yaz cıkarsa bahtımıza, en azından çabaladık olmadı deriz sonunda 🙂 sevgiler

• @sevonilo bu dediklerinizi yapmak bu forumu okuyarak, 1 gün olmasa bile, max 2-3 gün

• Bu ileti silindi!

• @mhmtkz sistem sürekli attıgı için mesai saatleri dısında 3 kişinin formunu doldurmak 4-5 gün sürdü 🙂 konu o değil zaten de, transfer maili için bi deadline yok geç kalmışlık algısı pişman ve suçlu hisssettiriyor

• merhaba, vize istemeyen balkan ülkelerinde de mülakata girmek mümkün diye görüyorum. Fakat ne gibi şartları var bilmiyorum bunu nereden öğrenebilirim? Örnek makedonya sırbistan gibi yerlerde de abd konsolosluğu var ve DV veriyor. Daha önce buralardan alan olduysa bilgi verebilir mi ?

• @gucarslan neden acaba dün ne vardı

• 2 hafta önce lisans ve yüksek lisans diplomalarım, transkriptlerim ve ayrıca aldığım 'Diploma Supplement' belgelerine apostil yaptırdım. Hepsini sorunsuz hallettim. Ancak e-Devlet’ten aldığım yüksek lisans transkriptinde doğrulama yaparken 'kayıt bulunamadı' hatası alıyorum. Diğer belgelerde bu hata çıkmıyor. Okula mail attım, onların sisteminde bir problem olmadığını, sorunun e-Devlet veri akışından kaynaklanabileceğini söylediler. Bu durumda ne yapmam gerekiyor?

• ⭐⭐⭐⭐

@zakaria bazı sayfalarda Eksik veya Hata Bildir gibi birşey oluyordu, ilgili sayfanızda çıkıyorsa bunu kullanabilirsiniz. edevlet web sayfasında hızlı çözüm merkezi diye bir bölüm var, orayı bir deneyebilirsiniz. Bir de sanırım Yök ile ilgili bu kısım, Yök veya Cimer e acil koduyla başvurabilirsiniz. Aklıma gelenler bunlar.

• Merhaba,sevgilim dv2026 talihlisi ancak henüz bir türlü formu dolduramadık. Biz intörn doktoruz da meslek kısmına denklik isteyen mesleğimizi seçersek denklik için gerekli belgeleri isterler mi ?Başka meslek girsek tıp okuduğumuzu belgeleyeciğimiz için saçma mı olur ? Şu anda TUS a çalışıyoruz ve USMLE planımız yok. İlgili başlığı bulamadım.Yardımcı olursanız çok seviniriz

• Merhaba,sevgilim dv2026 talihlisi ancak henüz bir türlü formu dolduramadık. Biz intörn doktoruz da meslek kısmına denklik isteyen mesleğimizi seçersek denklik için gerekli belgeleri isterler mi ?Başka meslek girsek tıp okuduğumuzu belgeleyeciğimiz için saçma mı olur ? Şu anda TUS a çalışıyoruz ve USMLE planımız yok. İlgili başlığı bulamadım.Yardımcı olursanız çok seviniriz

• Merhaba bangkok tercüman için nasıl bir yol izlemeliyiz? Tercüman için mail mi atacağız ? Taşıma maili ile mi göndersem yoksa sonradan yapabiliyor muyuz?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

35

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k