Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• IMG_0116.JPEG

dosya taşımak için mail atıyorum ama geri dönüş bu şekilde oluyor

• ⭐⭐⭐⭐

@ekoko1

Her yılın süreci ve dinamikleri farklı, sizin süreciniz farklı olabilir. Bir fikir vermesi için DV2025 excel chart’i inceleyerek ve Sayılarla DV2025 konu başlığını okuyarak fikir edinebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@kr7baba

Kişisel profilinize göre değişir seçeceğiniz konsolosluk, bu konu basliginin 4.iletisi ve DV2025 Mülakat Deneyimleri konu başlığındaki deneyimlerdeki istenen kriterler ve maliyetler ile ilgili bir çok detay var, okumanız halinde size fikir verecektir.

• ⭐⭐⭐⭐

@aktases

Herhangi bir otelin adresini verseniz ama orda kalmazsanız sorun olmuyor, adres sadece ABD’de beyan hususunun önemli olması nedeniyle surecsel olarak isteniyor. Şu an için başka bir sebebi yok, açıklanmadı.

Bu şekilde adres beyan ederek bir çok DV2025 kazananı vizesine kavuştu, DV2026 kazananları dosyalarını taşıdı bile. Bol şans

• ⭐⭐⭐⭐

@f-bircan

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz. Bilgilerininizi Excel dosyaya da eklemeniz süreciniz ve forum işleyişi için önemli

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

DV2026 kazananı olarak sizin süreciniz mali yıl başlangıç tarihi olan 1 Ekim 2025 itibariyle başlıyor, konsolosluğun sizin emailinizi dikkate almaması normal.

Dosya taşıma konusunda ihtiyacınız olan bilgiler bu konu basliginin 4.iletisinde mevcut, email atmanız ve cevap beklemeniz sizin için zaman kaybı olmuş şu aşamada.

• ⭐⭐⭐⭐

@hkucukkilic

Dosyanızı taşıyacağınız konsolosluğa göre değişiyor, detaylarına DV2025 Mülakat Deneyimleri konu başlığında paylaşılan deneyimlerden ulaşabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@güliz

Olur herhangi bir adres, o adreste kalma zorunluluğunuz yok.

• @iibrahimd teşekkür ederim insallah o zaman geldıgi zaman ayarlayablirim

• @Serapp mobilden excel tablosunu dolduramıyorum

• @burakszgun siz taşıdınız mı dosyanızı

• @güliz attığınız maili de paylasır mısınız

• Merhabalar dv2026 talihlisi oldum acaba case number 13binlerde ankaradan sıra gelme olasılığı nedir acaba, dosya taşımak daha mantıklımı olur benim için?

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 
  • ⭐⭐⭐⭐

@efe48

Bu konu basliginin 4.iletisinde dosya taşıma örnek emailleri mevcut, spoiler butonuna basmaniz yeterli bu 4.iletide.

• ⭐⭐⭐⭐

@mehmet1509

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

Bilgilerininizi Excel dosyaya da eklemeniz süreciniz ve forum işleyişi için önemli

• Herkese günaydın. Dosya taşımak için bu sene "current" olmayı beklemeye gerek yok deniyor. Bu konuda bilgisi olan var mı? Hangi konsolosluklara, nasıl mail atmalıyız? Teşekkür ederim.

• Dosyayı başka ülkeye( örneğin viyana veya hong kong) taşıdık diyelim, case numarası visa bulletin de yayımlanmadan, mülakat tarihi alabilir miyiz?

• @ATS16 birebir oradan bakarak hazırladım mailimi ama yine aynı geri bildirimi aldım .

• @efe48 henüz taşımadım tam anlamıyla emin olmak istiyorum herşeyden siz taşıdınız mı

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@sevonilo

mayıs sonuna kadar mail atma süresi tanımak daha saglıklı değil mi?

değil.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Aysima-Kürkçü ilgili soruda sizi ilgilendiren bir konu yok aslında.
    siz, iş dayanıklı bir göçmen vize sürecinde değilsiniz. üni diplomanız varsa ilgili sorulara NO deyip o şekilde ilerlemelisiniz.
    formunuzu bir an önce doldurup submit edin.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

143

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |