Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@engin123 bu konu basliginin 4.iletisinde detaylar mevcut, bol şans 🍀

• ⭐⭐⭐⭐

@sbkandemir

AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almak bu konu başlığı size AOS sürecinizde yardımcı olacaktir. Bol şans!

• ⭐⭐⭐⭐

@emels fiziken bulunduğunuz ülkeleri (KKTC dahil) hatirladiginiz maksimum detay ile yazmanız yeterli.

Özel durumunuzu bilmiyorum, bu kadar düşük CN’ye sahip olmak büyük şans, ilk günden beri aktifsiniz forumda ama formu doldurmakta gec kalmayın bence 🍀

• @ATS16 Çok teşekkür ederim öncelikle, KKTC tanınmadığı için sıkıntı çıkar diye korktum.
    Biraz fazla özen gösteriyorum, bir hata yapmaktan endişeleniyorum. Başka bir özel durum da olmamasına rağmen. Bu vesile ile benim gibi kaygılı arkadaşlara bir öneriniz var mıdır örneğin formdaki şu konular hayati öneme sahipken şunlar o kadar da mühim değil gibi?

• Merhabalar , ikametgahim kanadada ama evlilik icin turkiyeye aldirmam gerekiyor.
    Bu surecte

1- turkiyeye aldirip evlilikten sonra geri kanadaya aldirmam gerekiyor mu vize mulakati icin?

2- bu kadar kisa sure( max 4 ay) icinde kanada - turkiye - kanada seklinde ikametgahimi tasima yapabiliyormuyum her hangi bir sorun teskil eder mi ? Gozlerine batar miyim? Bilmedigim baska yerlerde sorun cikarirmi?

Tesekkurler.

• @swadze hayır ben sadece Ankara’ya güvenmek istemedim

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 
  • ⭐⭐⭐⭐

@emels

Bu konu basliginin ilk iletisinde yer alan DS260 nasil doldurulur konusunu içeren video ve Türkçe açıklamalı PDF belgeye göre doldurmanız fazlasıyla yeterli. Ikinci ve üçüncü ileti sizin için bonus, dördüncü iletiyi okumaniza gerek yok Ankara’da ilk mülakata girmesi muhtemel sizin için. Dolduracaginiz DS260’in sadece bir bilgi formu olduğundan ibaret olduğunu okumussunuzdur üçüncü iletide zannederim.

• @gnollzy Ben de aynı durumdayım. Hong Kong Lise Diplomasının Aslını istiyor.

Kayıp Belgesi ve Transkrip kabul eder mi, onu da bilmiyorum. Bir türlü aslına ulaşamıyorum.

• Merhaba ,
    Yurtdışında yaşıyordum 2021 yılında Türkiye'ye geri geldim
    Bu yıldan beri turkiyedeyim
    Ds 260 formundaki have you ever traveled other country kısmına YES mi isaretlemeliyim?
    Yabancı ülkeye son giriş 2018
    Turkiyeye dönüş 2021
    Travel ülkeye giriş tarihine göre mi baz alınıyor ?

• Merhaba , ds 260 formunda 21 yaş altı üvey çocuk eklemediğimizden email ile form tekrar açılmasını rica ettik , dün sabah açıldığına dair mesaj geldi , ancak bu seferde forma giriş yapamıyoruz resimdeki gibi hem normal hem de sıfırları ekli şekilde yazıyoruz ancak hata veriyor sayfa

7b18aa4f-896e-42b6-ad99-c2d7098f3a40-image.png

• @ATS16 merhaba 16xxx siralardaki case number a ortalama hangi ay current oluyor yani hangi aylar mülakat alabiliriz ?

• merhaba sıra numarama göre giremeyeceğim Türkiye de bangok viyana hong kong arasından hangisini önerir siniz maaliyet olarak da en uygunu hangisi olur artıları eksileri nelerdir diğer ülkelerin yardımcı olursanız çok sevinirim ona göre taşıyacağım.

• @Serapp, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@conk, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@conk, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@iibrahimd, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@conk CN numaralari yüksek olan kişilerin farkli durum aciliyetlerinden dolayı konsoloslukla iletisime gecip kabul edilmeleri tarafindan yapilmaktadir.

Nasıl bir aciliyet örnek verebilir misin?

Takıldığınız konular bunlar olmamalı, ayrıca başta bu başlık olmak üzere forumda bol bol gezinirseniz tüm sorularınızın cevaplarını bulacaksınız.
    Size cevap vermek bana zor gelmiyor ama başlığı verimli kullanmak için çok önemli olmadıkça soru sormamak daha doğru olacaktır. Hassasiyetiniz için şimdiden teşekkürler.
    Merak ettiğiniz konuyu bu mesajımda açıklamıştım:
    https://yesilkartforum.com/forum/post/492324

Serap Hanım Kusura bakmayın ama size bir soru sorduğumu hatırlamıyorum. @iibrahimd nin cevabına istinaden ona sordum. O yüzden cevap vermenizi gerektiren bir durum olduğunu da düşünmüyorum. Ayrıca belki bu durum beni yada farklı çekiliş sahiplerini de ilgilendirmekte bunun cevabını öğrenmek istemem yada istenmesi size göre çok önemli olmasa da belki bize göre önemli bir husustur. Kusura bakmayın. Hassas davranıp soru sormayız bir daha...

Siz doğrudan bana sormamış olabilirsiniz ama forumda yazılan tüm mesajlar herkese açık olduğundan, bilgim dahilindeyse yanıt verebilirim. Bu forumun amacı dayanışma ve bilgi paylaşımı, kimin kime cevap verdiğinden çok, soruların sağlıklı şekilde yanıtlanması önemli.

Ayrıca sadece sizin için değil, benzer durumda olan başka üyeler için de yönlendirici olması adına, bu tür soruların daha önce detaylı şekilde yanıtlandığını belirtmek istedim. Forumda bolca okuma yapıldığında çoğu sorunun zaten cevaplandığı görülecektir.

Siz de kusura bakmayın, bir daha hiç bir iletinize cevap vermem.

Serap Hanım nerdeyse her gün bu başlığı takip etmeye çalışıyorum. Daha önce cevaplamışsınız bir defa sorulmuş gözümden kaçmış. Şuana kadarki bütün adımları ilk sayfadaki açıklamalar doğrultusunda soru sormadan kendim yaptım. Açıklayıcı yönlendirmeler için kimin emeği varsa teşekkür ederim. Nerdeyse her gün ds260, dosya taşıma ile alakalı bir sürü arkadaşımız soru soruyor kimseyi yadırgamıyorum. Bu başlık altında sadece iki soru sordum. Birincisi sanırım ilk açıklanan gündü, birde şimdi sordum ki bu soru başlıkta devamlı sorulan diğer sorulara göre biraz daha spesifik bana göre. İlkine cevap alamadım neden cevap vermiyorsunuz diye bir yakarışta bulunmadım. Bir önceki iletimde de söyledim bu başlıkta soru sormayacağım artık zaten. Diğer başlıklar da sorabileceğim sorulara da cevap verip vermemek sizin tercihiniz saygı duyuyorum. Tekrardan forumda emeğini geçen herkese teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐⭐

@conk imzanızdan gördüğüm kadarıyla dosyanızı da taşımışsınız, ne mutlu size istediğiniz bir şey için uğraş veriyorsunuz, kutlarım. Hayatınız için bu kadar önemli bir konuda alınganlık (kelimem doğru olmayabilir kusura bakmayın nolur, hızla yazınca başka kelime bulamadım 😌) gösterip bir daha bu başlıkta soru sormayacağım demeyin, aman nolur, emeğinize yazık, kendinize haksızlık. Bu arada konuyu hiç bilmiyorum, okumadım, dosya taşıma vs ile ilgiliyse pas geçiyorum okumuyorum çünkü 😜 Bu gözler greencardın g sini bile bilmeyip, herşeyden bihaber olarak talihli seçilen nice insanların nice sorularını gördü bu gözler 🤓🤓 Karşılıklı 2 kullanıcımızın da olgunluk gösterip devam edeceğine inanıyorum, iyi forumlar, sevgiler 😇

• 5843959303436879739 (1).jpg
    Fotoğrafta olduğu gibi ben bu bölümde bir şey yazmadan does not apply işaretlemişim. bir sıkıntı çıkarır mı? mülakat tarihi verirler mi?

-Eski iş yerini soran bölüm vardı sigortalı bir işte bir seneye yakın çalışmıştım ama bilgilerini hatırlayamadığım için, çalışmadım olarak işaretledim.

-Orada adresim olmadığı için herhangi bir otelin adresi ve numarasını girdim.

Sorularım bunlar cevaplarsanız teşekkür ederim.

• @ATS16 Ben bulunduğum ülkeleri Yes işaretleyip kutucuğa sadece ülkelerin isimlerini yazdım. Maksimum detay derken, mülakat tarihi belli olduktan sonra formu açtırıp o ülkelere giriş çıkış tarihleri ve seyahat amaçlarını da eklemem gerekiyor mu?

• @onur12 Ulaşım konaklama ve geri olmak üzere;orada harcanacak para ile ortalama 500 bin TL bandına bir harcama ön görüyorum.4 kişilik bir aile ve 21 gün kalma ortalamasını aldım.Bakalım hayırlısı.

• merhabalar dv2026 'da bangkok ve hongkong için kcc aracılığıyla ciddi bir dosya taşıma olduğunu görüyoruz sizce konsolosluklara nasıl bir etkisi olacak bunun yine de mülakat alabilir miyiz acaba

• Arkadaşlar herkese merhaba, ben bir konu hakkında açıklama gereği hissettim kendim de, çünkü çekilişi kazanan ülkem vatandaşlarımın , kazanmış olduğu bu hakkı kaybetmesini kesinlik le istemem. Ben yıllarca yurt dışına ( transport ) tır şöförü olarak çalıştım, şhengen bölgesi ülkelerinden hemen hemen hepsinden vize başvurum oldu( yani çalışmış olduğum şirketler başvuru yaptı ) vize onayı aldığım ülkeler de oldu red veren ülkelerde oldu ( Avrupa vize konusunda bizlere çok cimri davranıyor, bir ülkeye başvuru yapar red alırsanız o ülkeden tekrar başvuru yapamadız içşn belir ki bir zaman geçmiş olması gerekiyor tekrar başvuru yapmak için, böyle bir red durumu olursa vazgeçmeyğn hemen başka bir ülkeden başvuru yapın , Veya Dosya taşıyacak olan arkadaşlar vize istemeyen ( kimlik ile girilebilen ) veya kapıda vize ile gidilebilen ülkelere dosyasını taşısın eğer Avrupa ülkelerine taşıma yapar ve de o ülkeye giriş yapamazsanız bilindiği üzere sııı kök not yaşarsınız bu konuya ( Şhengen Bölgesi ülkeleri vizelerde çok cimri ) çok dikkat ederek dosyalarınızı taşımanızı öneriririm, daha da önemlisi dosya taşıyan arkadaşların deneyimlerini çok dikkatli okuyun ona göre dosya nızı taşıma talebinde bulunun.TÜRKİYE DEN TÜM ARKADAŞLARIMIN VİZE ALMASI DİLEĞİ İLE..

Benzer Başlıklar

• 83
  • 57
  • 11427
  • 728
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

146

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |