DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Peyk74 eğer schengen bölgesine seyahat sıkıntınız yoksa diğer ülkeleri de tercih edebilirsiniz.
DSv25 verilerini kontrol edip size uygun olan konsolosluğa taşıyın dosyanızı.
viyana tercihi, talihlilerin son yıllarda çok fazla deneyime sahip olunduğu ve bütün sürecin (sağlık muayenesi gibi) detaylarına hakim oldukları için tercih edildi.
elbette konsolosluk çalışanlarının dv basmak istemesindeki arzuları da cabası.. -
@ekoko1 öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
aksi halde sorularınıza cevap alamayacaksınız. -
@Uğur-Çelik eğer bahsettiğiniz uygulamalardan hesap dökümü ve imza sirküleri alabiliyorsanız elbette gösterebilirsiniz.
-
@demetdemirsf imkan olsa bu cn ile formu doldurmadan atın dicem de o mümkün değil.
sizin için mail atmanız gereken en erken tarih dündü.. -
@burakszgun bahsettiğiniz ankara son 2 yıldır 5K'ya bile gelememiş ayazıyla ünlü başkentimiz değil mi?
karar sizin ama; beklerseniz 1 ekim 2026 sonrası ankara'ya anca Anıtkabir'i ziyaret edip dönüşte aspava yapmak için gidersiniz.
bol şans.
-
@uonur26 bu sizin kapıdaki cbp memuruna seyahat amacınızı nasıl ifade ettiğiniz ile alakalı.
şu ana kadar açıklamasını doğru yapan kimse sorun yaşamadı. -
@burakcan şimdiden mutluluklar.
20 mayıs sonrası doldurabilirsiniz, hiçbir sorun olmaz.
ama bu cn ile ankara'dan mülakat almanız zor, bu başlığın 4. iletisini inceleyin, size uygun olan ülkelere dosyanızı taşıyabilirsiniz.Ayrıca bu süreçte danışmanlık hizmeti almaya gerek var mı, yoksa işlemleri kendim yürütebilir miyim?
düğünde gelin hanımefendiye takılacak altınları, "biz hayrını göremedik kardeşim al sen gör" demek istemiyorsanız "danışman" kisvesi altındaki örgütlerden uzak durmanızı tavsiye ederim.
forum, vizenizi en güvenli ve sorunsuz almanızı sağlayacak en doğru kaynak.
yeter ki iyi takip edin. bol şans.. -
yoksa ekim gibi duruma bakıp, ondan sonra mı taşınmalı?
bu cn ile elinizi çabul tutmazsanız bakacağınız tek durum; vizesini almış arkadaşların paylaştıkları instagram durumları olur..
-
@conk tebrikler.
excel listesini ve imzanızı güncelleyin lütfen. -
Ülke kotası mutlak suretle dolmak zorunda mı acaba ? Yani, belirlenen sayıdan saha az kişiye vize basılıp gerisi eklenebilir mi, buna ihtimal var mı ?
elbette değil. sonuçta ankara hiçbir zaman ülke kotasını doldurmuyor.
ancak; ciddi sayıda dosya taşınan ülkelerde, hali hazırda o ülkenin vatandaşları da mülakat gireceği için kota ve haliyle konsolosluk kapasitesi de dolabilir.dosyanızı bir konsolosluğa taşımış olmanız, o ülkeden mülakat alacağınız anlamına elbette ki gelmez.
-
Bunun dışında orda çalıştığıma dair herhangi bir belge hazırlamam gerekiyor mu ?
elbette. bu başlığı detaylıca inceleyin..
ilgili ülke / ülkelerden polis raporu almalısınız.https://yesilkartforum.com/forum/topic/150/türkiye-dışındaki-ülkelerden-adli-sicil-kaydı-almak/
-
@gnollzy süreç daha yeni başladı.. çok normal.
bazen insanlar sonuçlarını çok geç öğreniyor, bu da etkili.DV2025'ten bir arkadaşımız kazandığını daha geçen hafta öğrendi, DV2026 çekiliş sonucunu kontrol ederken yanlışlıkla DV2025'i yazıp..
düşünün, sürecin bitişine 2 ay kaldı, daha yeni öğrendi kazandığını. -
@B_E_L_G_I_N iş bu iletide gerekli hesaplama detayları verilmiştir;
-
@tbickle mailinizdeki (eğer varsa) gereksiz bilgileri çıkartıp tekrar talepte bulunun.
talebinizi anlamamış olabilirler. -
@Göktuğ-Yılbaşı bu mülakarınızı etkileyecek bir hata değil, telaş etmeyin.
konsoloslukta bunu belirtebilirsiniz. -
@gucarslan Tesekkurler, bugun harekete geciyorum.
-
@ugursway Vakit ayırıp, çok detaylı cevapladığınız ve yönlendirmeleriniz için çok teşekkür ederim.
-
arkadaşlar herkese merhaba ben 6800. sıradayım. sizlere iki sorum olacak. sizce bu sıralarda türkiyeden mülakat tarihi alabilir miyim-yoksa dosya taşımamı mı önerirsiniz? ikinci sorum ise bu yavaşlıkta gitse bile sanki ağustos veya eylül ayında mülakat maili alabilirim gibi geliyor, bu mail geldiğinde bana 1 ekime gününe kadar mı mülakat günü vericekler yoksa gene herkese yapıldığı gibi 2 ay sonrasına mı gün vericekler. 1 ekim tarihini geçen bir mülakat günü verildiğinde gene hakkımı kaybetmiş olacağm diye düşünüyorum. o yüzden tecrübeli arkadaşlardan ricam ağustos-eylül ayında mail alınca sizleri sıkıştırıyolar mı o süreç nasıl oluyor bunları cevaplayabilirseniz çok sevinirim.
-
@gnollzy Diploma üniversitenizdedir büyük ihtimal, benimki orada çıktı
-
@gucarslan neden bu kadar olumsuzsunuz
evet gerçekleri konusmak, umut pompalamamak en dogrusu ama , dv24 için vize bülteninde 30binler agustos ayında current olmus. 2025 malesef 2024 e göre kötü gidiyor, temmuz ayında EU için hala 19binlerde
kota sınırı da var farkındayız
DOUBLE TROUBLE. ben de henüz dosya tasımak için mail atmadım cunku acıklanalı 13 gün oldu ve malum konsolosluk performans verileri incelemek,vizesiz dosya tasıyacagınız ülkeyi seçmek, masrafları hesaplamak 1 günde olacak işler değil, kcc de sürekli dosya tasıyan CN pozisyonunda olmaktansa 10 gün içinde değil de en azından kendimize mayıs sonuna kadar mail atma süresi tanımak daha saglıklı değil mi? DS260 ı 1 günde doldurmak, transfer mailini 1günde atmak tezlerini çürüten örnekler var karşımızda, etkili oldugu tartısılır, temmuzda ds260 dolduran, dosya transfer ile ve suan amerikada olanlar var.. bi current olalım da gerisi alın yazısı diyip bilimsel verilerden kadere bağlıyormm
biz önümüzü kış tutalım yaz cıkarsa bahtımıza, en azından çabaladık olmadı deriz sonunda
sevgiler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
44
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.