Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @berkinozdagli haziran ayı için sıra kaça kadar arttı

• @Murat-Dündar 19 bine kadar artti

• @bthn dv 2025 bak daha 20k lara bile gelmedi o zaman ben ümidi kesin amerikadan 😌

• @berkinozdagli congratulations

• @Murat-Dündar herkes icin hayirlisi olsun umarim herkes bir an once mulakatini alir ve sureci sorunsuz ilerler

• @Kübra-Kırmacı türkiye özelinde degisim oldu ancak yakin tarihte viyanadan vizelerini alan talihliler hâlâ konsolosluktan teslim aliyor. Olasi bir sistem degisiminde konsolosluk haber verir.

• ⭐⭐⭐⭐

@cagrii, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selamlar çok şükür current olduk. Mülakat bilgilerimizi öğrenmek için atacağımız mailin şablonu nasıl acaba KCC’ye

Bülten henüz açıklandığı için bir kaç gün bekleyin bence.
    Mülakat maili gelmezse o zaman KCC'ye CN, doğum bilgisi ve ad ve soyadınızı yazarak "Tarafıma bir mülakat planlandı mı? Planlandıysa mülakat tarihini öğrenmek istiyorum" diye yazabilirsiniz. Bir şablona gerek yok.
    Hayırlı olsun.

• @Murat-Dündar umudunu kaybetme ama kimseye de söyleme şimdiden 😊

• Merhaba yesilkartforum ailesi..Yayınlanan bültenle malesef dosyamız yine aktif olmadı. Siralamamiz 19500 kusurde eylul 9da vizem bitiyor. Dosyam viyanada. Agustosa mulakat alirmiyiz yoksa yeni bir vize kovalamaya girmelimiyiz excelden dosyalara baktıgımda belki viyana kotasını doldirmadan aylik gordugunu yetisebiliriz ama yorumlarinizi merak ediyorum. Simdiden tesekkurler..

• @aliaytac41, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selamlar. Mülakat mailleri her zaman bültenle aynı günde mi geliyor yoksa sonraki günlere sarkma ihtimali var mıdır acaba?

Merhaba, genellikle bülten açıklandıktan sonraki birkaç gün içerisinde geliyor ancak bu standart bir durum değil. Konsolosluk ne zaman isterse KCC’ye sayı bildiriyor, KCC’de mailleri sıralamaya göre gönderiyor.

• @MERVE-SARI, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba yesilkartforum ailesi..Yayınlanan bültenle malesef dosyamız yine aktif olmadı. Siralamamiz 19500 kusurde eylul 9da vizem bitiyor. Dosyam viyanada. Agustosa mulakat alirmiyiz yoksa yeni bir vize kovalamaya girmelimiyiz excelden dosyalara baktıgımda belki viyana kotasını doldirmadan aylik gordugunu yetisebiliriz ama yorumlarinizi merak ediyorum. Simdiden tesekkurler..

Merhaba, ne yazık ki kesin cevabını bilmediğimiz sorular bunlar ancak şunu biliyoruz ki DV2025 süreci 30 Eylül itibariyle bitiyor. Bu çerçevede değerlendirince, imkanınız varsa vizenizi Ekim ayınım ilk haftasına kadar uzatmanız faydalı olabilir. Dilerim gerek kalmaz, bir sonraki bültende aktif olup Ağustos’a mülakat alırsınız, bol şanslar.

• @deebee Anladım, teşekkür ederim. Umarım boş geçmez, çok tereddüt ediyorum.

• @deebee evet hocam kestirelemez bir durum ne kadar hesaplama ve gecmis mulakat tarihlerine baksamdan haklisiniz bunu degerlendirecegim tesekkurler

• @aliaytac41, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@deebee Anladım, teşekkür ederim. Umarım boş geçmez, çok tereddüt ediyorum.

Dilerim alırsınız kısa süre içerisinde mülakatınızı. Ankara ne yazık ki covid sonrası kapasitesinin çok altında vize mülakatı gerçekleştiriyor. Oysa ki 1 ay içinde 300+ mülakat vermiş bir post.

• Merhaba doruma ilk kez yazıyorum umarım doğru yere yazıyorumdur. 24 haziranda vize randevumuz var Ankara’da , öncesinde maliyeti düşürmek adına yapabileceğimiz birşeyler var mı ? Bazı aşıları vs önden yaptırabilir miyiz ?

• @deebee Teşekkür ederim, umarım. Geçen ayki bültende sınırda kaldım, boş geçmemesi tek temennim.

• Merak ettiğim bir şey var. Benim fiziki bir üniversite diplomam var ama üzerinde ıslak imza yok, elektronik olarak imzalanmış. Bu durum viyana konsolosluğunda bir sıkıntı yaratır mı. Benzer tecrübesi olan arkadaşlar var mı acaba.

• ⭐⭐⭐⭐

@ilkesan

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

Ankara’da Unganlar’da gireceğiniz sağlık kontrolü öncesi olmak istediğiniz aşılar sürecinizi tehlikeye atabilir, tavsiye edilmiyor.

• Merhaba 2 sorum olacak

Hiç red yiyen alamayan oldu mu
    Ve check statta ready yazarsa bunun sıralaması nedir

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 

• @alparslan34, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba 2 sorum olacak

Hiç red yiyen alamayan oldu mu
    Ve check statta ready yazarsa bunun sıralaması nedir

Red alip vizesini alamayan tabii ki oluyor, basvuru esnasinda temel bilgilerinde yanlislik olanlar genellikle vizelerini alamiyorlar.

Ready demek, konsoloslugun dosyanizi kabul ettigi ve dosyanizin mulakata hazir oldugu anlamina geliyor. Dosyaniz ready ise KCC’ye mulakat tarihinizi sorup ogrenebilirsiniz.

Dosya hareketleri; At NVC > In Transit > Ready > Issued/ Refused/ AP

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

148

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |