Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @mehmetdmn25 Bu taşıma durumunun bültene etkisi olmuyor demi. Bültende numaraya sıra gelmediği takdirde bi önemi olmuyor ama bültende numaraya sıra gelirse mülakat icin önemli galiba. Doğrumu anladım🌻

• @catbian, biraz süreçten bahsetmek gerekirse, talihli olduğumuzu öğrendikten sonra dosya taşımak için avrupanın daha avantajlı olduğuna karar verdik.
    Geçen sene sonunda kısa süreli de olsa shengen vizesi aldık ve iki günlük bir tatil ile giriş çıkış yaptık. En az üç aylık bir vizeye ihtayacımızın olduğunu biliyorduk, numaramızın aktif olmaya yakın zamanlarda shengen almamız gerekiyordu. bu vizeyide yaklaşık başvuru ve sonuçlanması 2 ay sürdü diyebilirim.

• hesap cüzdanının en son işlenmiş halinden sonra hesabıma koyduğum parayı çeksem mülakatta bu anlaşılır mı ? çünkü oraya koyduğum para ile mülakat verilirse(hong kong ya da bangkok) tüm işlemler için onu harcayacağım ama onaylanırsa amerikaya gidene kadar oraya yine o çektiğim parayı koyacağım.
    yaklaşık 10.000dolar koyacağım mülakatta ekstra güncel bilgi isterler mi sizce zor durumda kalır mıyım yoksa son işlenmiş halinde ki miktarı görmeleri yeterli mi?

• ⭐⭐⭐⭐

@mellykara, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri

hesap cüzdanının en son işlenmiş halinden sonra hesabıma koyduğum parayı çeksem mülakatta bu anlaşılır mı ? çünkü oraya koyduğum para ile mülakat verilirse(hong kong ya da bangkok) tüm işlemler için onu harcayacağım ama onaylanırsa amerikaya gidene kadar oraya yine o çektiğim parayı koyacağım.
    yaklaşık 10.000dolar koyacağım mülakatta ekstra güncel bilgi isterler mi sizce zor durumda kalır mıyım yoksa son işlenmiş halinde ki miktarı görmeleri yeterli mi?

Mülakat deneyimleri başlığına yazmışsınız, size buradan doğru başlıktan cevap veriyorum:
    İmzanızada DS260 formunu henüz göndermediğiniz yazıyor. Hemen doldurup gönderin.
    Daha sonra CN aktif olduğu için taşıma işleminiz çok zor olacak gibi görünüyor ama şansınızı deneyin.
    Hong Kong banka hesap dökümü istemiyor. Bangkok'dan emin değilim. Ayrıca şöyle yapabilirsiniz; mülakat alabilirseniz eğer, en fazla 1 ay öncesinden banka hesap dökümü alır sonra para çekebilirsiniz.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• Herkese merhabalar,
    DV2025 yolculuğumun son aşaması olarak bugün itibariyle New York JFK’den giriş yaptım. İşlemler 2 saniye falan sürdü sürmedi diyebilirim. Hiç birşeye bakmıyorlar, konsolosluğun size verdiği belgelerinizi veriyorsunuz, sadece onları alıp pasaporta damgayı vurup yolluyorlar. Ne banka ne hesap dökümü para vs hiç birşeye bakılmıyor en azından JFK özelinde. Gelecek olanların bilgisine, sevgiler 👋🏼

• @sedaa hayırlı olsun hoşgeldiniz

• Son Guncelleme. 02 Mayis Cuma Hong Kong ta mulakata girmistik. Mulakatta vize onaylandigini soylemislerdi. Yaklasik 6 is gununde, toplamda 10. Gunde vizelerimiz basili pasaportlarimizi alip, ayni aksam Tayvan aktarmali Hong Kong San Francisco ucagina bindik. 1 saat 25 dakikalio bir Tayvan aktarmasinda herhangi bir transit vize gerekmeden sorunsuzca gecis yaptik. San Francisco gumrugunde herhangi bir odaya alinmadan, parmak izlerimizi verdikten, sari zarflarimizi teslim ettikten ve 1 yillik muhurlerimizi bastirdiktan sonra Uber cagirarak Otele yerlestik. Vize basim tarihimizle Amerika ya giris tarihimiz ayni gun olmus oldu. Surecte endiseli sorularimizi yanitlayan, bize destek olan, moral veren tum forumdaslara tesekkur ederiz Sizinde yolunuz acik olsun.

• @minnesota tebrikler çok sevindik. Amerika'daki hayatınızda mutluluklar dilerim.

• @didemkrbck, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba, unganlarda sağlık muayenesinde gebeler için kendi sitelerinde Dr izin yazısı istiyorlar ama gittiğim doktorlar böyle bir yazı vermeyeceklerini söylediler, ben kendim sağlık muayenesine girmek istiyorum diye beyanda bulunsam olmaz mı

Durum guncellemesi yapayım, dün unganlar ile görüştüm hamilelikte 12.haftayı doldurmuş olması gerekiyormuş ve kesinlikle Dr izin yazısını istiyorlar bu durumda almış olduğum sağlık randevusunu iptal etmek durumunda kaldım benim işim gittikçe zorlanıyor hakkımızda hayırlısı olsun

• @finn_ Sürecimiz çok benzer bende 2023 ün mart ayında red yemiştim ve neden red yediğimi bilmiyorum 🤷🏻♂️. Yaşımız ve mülakat yerimizde aynı umarım sonumuz aynı olur ahahah teşekkürler

• ⭐⭐⭐

@sedaa Umarım herşey planladığınız gibi gider...👋

• ⭐⭐⭐

@minnesota Umuarım bundan sonrası su gibi akıp gider...👋
    Girişteki polis olsam "Bu ne acele daha vizenin mürekkebi kurumamış" derdim...😂😂😂

• ⭐⭐⭐

@didemkrbck Gebelik dolayısıyla takibinizi yapan doktorunuz var mı? Bu konuda onunla görüştünüz mü? Özel muayenesi olan doktorların genellikle yazı, imza ve kaşe verme ile ilgili sıkıntısı olmuyor..İşinizi devlet hastaneleri hekimlerinden ziyade özel doktorların çözebileceğini düşünüyorum..O yolu denemenizi tavsiye ederim..

• ⭐⭐⭐

@nurkeklik Dosya taşıma süreç içerisinde öncelik getirmiyor. Bültende açıklanan cut-off numaralarına göre mülakat dağıtımı yapılıyor.

• @Flight101 özel hastane doktoru takıbımı yapıyor ama böyle bir rapor veremeyecegını söyledi kimse kendını riske atmak ıstemıyor sanırım, şimdi tanıdık ya da bu raporu verebılecek bır doktor araştırıyoruz 😕

• ⭐⭐⭐

@didemkrbck Hastanede çalışmayan özel muayenehanesi olan bir hekimle halledebilirsiniz diye düşünüyorum...Sonuçta özel hizmet özel istek...😉

• @mellykara Mülakatta bu nasıl anlaşılacak, görevli o anda bankayı mı arayacak? 🙂 Bir şey olmaz, rahat olun.

• @mellykara Merhaba siz bir an önce ds260 ı doldurun sistem izin veriyorsa, çok fazla zaman kalmadı 2025 talihlileri için .

• @minnesota hayırlı uğurlu olsun sizin için çok stresli bir süreç oldu

• @Flight101 hepsine gideceğiz biyerden alabılırız ınsallah 😕 ama her turlu 12. haftayı beklemek zorundayım bu da mulakat tarıhımle denk düşüyor

Benzer Başlıklar

• 16399
  • 11427
  • 180
  • 73
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

124

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |