Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @mellykara sürecinizde başarılar diliyorum ana talihlinin lise mezunu olması yeterli, diğer aile bireylerinin tahsiline bakılmıyor.

• @atibaba fransa ve ispanya için randevu kovalıyoruz ama denk getiremedik vize başvurunda yakında randevu alan hala mevcutta randevusu olan schengen ülke önerılerine acigiz arkadaslar yardimlarinizi bekliyorum tesekkurler...

• @MERVE-SARI merhaba fransa için size özelden yazdım. Bir de https://www.visasbot.com/ isimli siteden farklı ülkeler içinde kontrol edilebilirsiniz

• @onuru Noterden aslı gibidir belgesini aldiktan sonra Yeminli tercumanla cevirip O belgeyide noter onayli yapmamiza gerek var mi?

• Hong Kong dosya taşıma talebimi bugün "randevu sayılarınının sınırlı olması nedeniyle" reddetmiş. Yakın zamanda taşıyabilen var mı tekrar zorlamalı mıyım öneriye açığım 😞

• @ozlem-ozle düzeltme (ben sizi 2026 kazananı zannettim 🙏 ) 2023 de mail atarak taşıma oldu Hong Kong 2024 de maille taşımalarda burda olduğunuzu kanıtlarsanız vize planyabiliriz demişti herkes uçağa atladı ve girişte verilen bir ufak kâğıt ile konsolosluğa mail atmışlardı o şekilde taşıma oldu 2025 de kcc ile çok taşıyan olduğu için çok şekilde dönmüşler eskiden mülakat boşlukları Greencard kazananları ile doldururlardı

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@mehmetizmirli cn'si 12K, taşıma talebini kcc yapamaz.

• Arkadaslar,
    Randevu icin gerekecek belgelerin bir listesi mi var? Herkes evrak toplamaya baslamis? Varsa nereden ve nasil ulasabiliyoruz?

• @koray2831 DV2026 başlığından ulaşabiliyorsunuz.

• @ozlem-ozle bildigim kadariyla ayni durumdan dv2024 yilindada cogu arkadas mayis-hazirandan sonra dank edip dosya tasimaya calismis ve kabul görmemisti. Umarim ayni seyler yasanmaz

• @gucarslan ben 2026 kazananı zannettim🙏

• ⭐⭐

@iibrahimd selamlar, evet asli gibidirden sonra yeminli tercumana tercume ettirdim fakat tekrardan noter onayi yaptirmadim.

• @ozlem-ozle merhaba, numaram current olduktan sonra 9 nisanda konsolosluğa mail atarak taşıdım. Son süreçdeki yoğunluklarını bilmiyorum maalesef.

• Arkadaşlar aranızda uçak korkusu olup hong kong uçuşu öncesi Xanax içen var mı?

• @mellykara Merhaba siz 2025 kazananısınız ve dosya numaranız aktif olmuş fakat sizin doldurulmuş bir dosyanız yok şu anda 2026 yılı kazananları ds 260 doldurmakta @gucarslan bey bu durumda ne yapılabilir?

• @ecebilgili ben de korkuyorum, ama yapmak zorundayız.

• @mellykara, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri

Mulakatlarda lise mezunlari ile ilgili sorun yasaniyor mu uni mezunu degilseniz en az 2 yil bir meslekte uzman olmak mi gerekiyor boyle bisey okudum o beni biraz supheye dusurdu bide esim lise mezunu degil acik lise okuyor green card bana cikti esimin lise mezunu olmamasi sorun olur mu?

Hayır hiçbiri sorun olmaz. Asıl talihlide aranan şart en az lise mezunu olması, lise mezunuysanız sorun yaşamazsınız. Süreçte eşinizin mezuniyetinin hiçbir önemi yok.

• @ozlem-ozle ben gecen persembe mail attim tasima icin
    ,,bana dondu honkong

• Herkese selamlar, geçtiğimiz cuma günü, başvurduğum shengen vizem onaylandı, aynı gün dosyamı vienna konsolosluğuna taşımak için KCC mail gönderdim.
    Birinci mailde genel bir cevap verildi.
    İkinci mailde ise bugün taşımanın gerçekleştiği bilgisi verildi.
    Umarım sürecini takip eden herkes vizesine kavuşur tüm emeklerin karşılığı alınır.
    Forum yöneticilerine her zaman olduğu gibi sonsuz teşekkürler..🙏

• @mehmetdmn25 ne kadar sureli verdiler bir de hangi ulkeden basvurmustunuz

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Serapp Serapp 

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

116

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |