DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@gucarslan ben 2026 kazananı zannettim🙏
-
@iibrahimd selamlar, evet asli gibidirden sonra yeminli tercumana tercume ettirdim fakat tekrardan noter onayi yaptirmadim.
-
@ozlem-ozle merhaba, numaram current olduktan sonra 9 nisanda konsolosluğa mail atarak taşıdım. Son süreçdeki yoğunluklarını bilmiyorum maalesef.
-
Arkadaşlar aranızda uçak korkusu olup hong kong uçuşu öncesi Xanax içen var mı?
-
@mellykara Merhaba siz 2025 kazananısınız ve dosya numaranız aktif olmuş fakat sizin doldurulmuş bir dosyanız yok şu anda 2026 yılı kazananları ds 260 doldurmakta @gucarslan bey bu durumda ne yapılabilir?
-
@ecebilgili ben de korkuyorum, ama yapmak zorundayız.
-
@mellykara, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri
Mulakatlarda lise mezunlari ile ilgili sorun yasaniyor mu uni mezunu degilseniz en az 2 yil bir meslekte uzman olmak mi gerekiyor boyle bisey okudum o beni biraz supheye dusurdu bide esim lise mezunu degil acik lise okuyor green card bana cikti esimin lise mezunu olmamasi sorun olur mu?
Hayır hiçbiri sorun olmaz. Asıl talihlide aranan şart en az lise mezunu olması, lise mezunuysanız sorun yaşamazsınız. Süreçte eşinizin mezuniyetinin hiçbir önemi yok.
-
@ozlem-ozle ben gecen persembe mail attim tasima icin
,,bana dondu honkong -
Herkese selamlar, geçtiğimiz cuma günü, başvurduğum shengen vizem onaylandı, aynı gün dosyamı vienna konsolosluğuna taşımak için KCC mail gönderdim.
Birinci mailde genel bir cevap verildi.
İkinci mailde ise bugün taşımanın gerçekleştiği bilgisi verildi.
Umarım sürecini takip eden herkes vizesine kavuşur tüm emeklerin karşılığı alınır.
Forum yöneticilerine her zaman olduğu gibi sonsuz teşekkürler..🙏 -
@mehmetdmn25 ne kadar sureli verdiler bir de hangi ulkeden basvurmustunuz
-
S Serapp bu başlıktan bahsetti
-
@mehmetdmn25 Bu taşıma durumunun bültene etkisi olmuyor demi. Bültende numaraya sıra gelmediği takdirde bi önemi olmuyor ama bültende numaraya sıra gelirse mülakat icin önemli galiba. Doğrumu anladım🌻
-
@catbian, biraz süreçten bahsetmek gerekirse, talihli olduğumuzu öğrendikten sonra dosya taşımak için avrupanın daha avantajlı olduğuna karar verdik.
Geçen sene sonunda kısa süreli de olsa shengen vizesi aldık ve iki günlük bir tatil ile giriş çıkış yaptık. En az üç aylık bir vizeye ihtayacımızın olduğunu biliyorduk, numaramızın aktif olmaya yakın zamanlarda shengen almamız gerekiyordu. bu vizeyide yaklaşık başvuru ve sonuçlanması 2 ay sürdü diyebilirim. -
hesap cüzdanının en son işlenmiş halinden sonra hesabıma koyduğum parayı çeksem mülakatta bu anlaşılır mı ? çünkü oraya koyduğum para ile mülakat verilirse(hong kong ya da bangkok) tüm işlemler için onu harcayacağım ama onaylanırsa amerikaya gidene kadar oraya yine o çektiğim parayı koyacağım.
yaklaşık 10.000dolar koyacağım mülakatta ekstra güncel bilgi isterler mi sizce zor durumda kalır mıyım yoksa son işlenmiş halinde ki miktarı görmeleri yeterli mi? -
@mellykara, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri
hesap cüzdanının en son işlenmiş halinden sonra hesabıma koyduğum parayı çeksem mülakatta bu anlaşılır mı ? çünkü oraya koyduğum para ile mülakat verilirse(hong kong ya da bangkok) tüm işlemler için onu harcayacağım ama onaylanırsa amerikaya gidene kadar oraya yine o çektiğim parayı koyacağım.
yaklaşık 10.000dolar koyacağım mülakatta ekstra güncel bilgi isterler mi sizce zor durumda kalır mıyım yoksa son işlenmiş halinde ki miktarı görmeleri yeterli mi?Mülakat deneyimleri başlığına yazmışsınız, size buradan doğru başlıktan cevap veriyorum:
İmzanızada DS260 formunu henüz göndermediğiniz yazıyor. Hemen doldurup gönderin.
Daha sonra CN aktif olduğu için taşıma işleminiz çok zor olacak gibi görünüyor ama şansınızı deneyin.
Hong Kong banka hesap dökümü istemiyor. Bangkok'dan emin değilim. Ayrıca şöyle yapabilirsiniz; mülakat alabilirseniz eğer, en fazla 1 ay öncesinden banka hesap dökümü alır sonra para çekebilirsiniz. -
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
Herkese merhabalar,
DV2025 yolculuğumun son aşaması olarak bugün itibariyle New York JFK’den giriş yaptım. İşlemler 2 saniye falan sürdü sürmedi diyebilirim. Hiç birşeye bakmıyorlar, konsolosluğun size verdiği belgelerinizi veriyorsunuz, sadece onları alıp pasaporta damgayı vurup yolluyorlar. Ne banka ne hesap dökümü para vs hiç birşeye bakılmıyor en azından JFK özelinde. Gelecek olanların bilgisine, sevgiler 👋🏼 -
@sedaa hayırlı olsun hoşgeldiniz
-
Son Guncelleme. 02 Mayis Cuma Hong Kong ta mulakata girmistik. Mulakatta vize onaylandigini soylemislerdi. Yaklasik 6 is gununde, toplamda 10. Gunde vizelerimiz basili pasaportlarimizi alip, ayni aksam Tayvan aktarmali Hong Kong San Francisco ucagina bindik. 1 saat 25 dakikalio bir Tayvan aktarmasinda herhangi bir transit vize gerekmeden sorunsuzca gecis yaptik. San Francisco gumrugunde herhangi bir odaya alinmadan, parmak izlerimizi verdikten, sari zarflarimizi teslim ettikten ve 1 yillik muhurlerimizi bastirdiktan sonra Uber cagirarak Otele yerlestik. Vize basim tarihimizle Amerika ya giris tarihimiz ayni gun olmus oldu. Surecte endiseli sorularimizi yanitlayan, bize destek olan, moral veren tum forumdaslara tesekkur ederiz Sizinde yolunuz acik olsun.
-
@minnesota tebrikler çok sevindik. Amerika'daki hayatınızda mutluluklar dilerim.
-
@didemkrbck, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba, unganlarda sağlık muayenesinde gebeler için kendi sitelerinde Dr izin yazısı istiyorlar ama gittiğim doktorlar böyle bir yazı vermeyeceklerini söylediler, ben kendim sağlık muayenesine girmek istiyorum diye beyanda bulunsam olmaz mı
Durum guncellemesi yapayım, dün unganlar ile görüştüm hamilelikte 12.haftayı doldurmuş olması gerekiyormuş ve kesinlikle Dr izin yazısını istiyorlar bu durumda almış olduğum sağlık randevusunu iptal etmek durumunda kaldım benim işim gittikçe zorlanıyor hakkımızda hayırlısı olsun
-
@finn_ Sürecimiz çok benzer bende 2023 ün mart ayında red yemiştim ve neden red yediğimi bilmiyorum 🤷🏻♂️. Yaşımız ve mülakat yerimizde aynı umarım sonumuz aynı olur ahahah teşekkürler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
51
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum