Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@lexture, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Ayrıca hesabımızda bulunması gereken mülakatta hesabımızda göstereceğimiz para TL olarak dursa olur mu yoksa dolar hesabımı göstermeliyiz ve hangi tarih aralığında hesabımızda kalmalı bu para mesela Aralık ta mülakat tarihi aldım . Hangi süre zarfınca hesabımda para gözükmeli ? Şimdiden teşekkürler

Hong Kong banka hesap dökümü istemiyor. Ama yine de her ihtimale karşı mevcut hesabınızın dökümünü yanınızda bulundurun.

• ds260 formunda bir hata yapmisim mulakat tarihi aldiktan sonra mi actirayim gec olur mu

• @harun-can, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

ds260 formunda bir hata yapmisim mulakat tarihi aldiktan sonra mi actirayim gec olur mu

Evet, gec olmaz dogru zamanlama o sekilde. Mulakat almadan once actirirsaniz, formunuzu actirip yeniden submit ettiginiz tarihi ilk submit tarihiniz olarak hesaplayabilirler, bu yuzden formun mulakat alana kadar actirilmamasini tavsiye ediyoruz. Hataniz cok muhim degilse acmirmaniza bile gerek olmaz, mulakatta deginebilirsiniz.

• @deebee universite no degree yaptim diploma zannediyordum megersem dereceymis

• @swadze, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Kıymetli arkadaşlar askerligi tescilli olarak formu no olarak isaretleyip gönderdim. 2027 yilina kadar tescilim var bu durum mulakatta veya abiye giriste problem olur mu?

Selamlar naçizane bir hatirlatma icin alintiliyorum

• @ecear adres bilgisi olarak nasıl bir yeri yazdınız? otel gibi bir yer mi

• @minnesota Welcome to the United States 🇺🇸

• Herkese merhabalar, harika bir forum emegi gecenlere cok tesekkurler. Dosya tasima ile ilgileniyoruz ancak is ve cocuklardan henuz herseyi okuyamadik. Dosya tasitma icin aciliyet durumu nedir? Ne kadar hizli davranmaliyiz?

• Merhaba, az önce ds260 formunun eşim ve çocuklar içinde doldurduk, hepimizin yanında "completed" ibaresi çıktı fakat ayrı bir submit gerekli mi? yani böylece bırakacak mıyız? completed a tıkladığımızda yine ds260 formunun içine girebiliyoruz. bu normal mi?

teşekkürler

• @Kamile-1 Dahili siz iseniz kendi formunuza bütün aile bireylerini tamamlayıp diğer tüm aile bireylerine add diyerek ayrı ayrı form doldurduysanız tamamdır. Tebrikler bundan sonra ki süreç bekleme dosya taşıma gibi gibi şeyler olacaktır.

• @bkio Bu soru da vardı. Bence çok endişelenmeyin, size ne çıktıysa cevaplayın. Ama tabi ki soru gelip te siz mi cevap vermeye unuttunuz diye kontrol edin. Avukatınız tavsiyesiyle çalışıp çalışmayacağınızı o size kaldı, kendimce hayır işaretledim çünkü gerçek o.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@swadze sorun olmaz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Buse-Demir-1 hayır, sorun yaşamazsınız.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Captan-Levi olmaz. sadece yeniden doldururken her sayfa sonrası kaydedip öyle ilerleyin.

• @minnesota yeni hayatınızda başarılar diliyorum. Dün kardeşimle bunu konuşuyordum, vizeyi aldıktan sonra direkt Amerikaya uçacağım, green kartımı teslim aldıktan sonra Türkiye'deki işlerimi bitirmek için tekrar gelirim.

• Arkadaşlar merhaba. DV2026 talihlisi oldum. Forumu inceledim, güzel bilgiler paylaşmışsınız. Emeğinize sağlık. Arkadaşlar bazı sorularım vardı. Yardımlarınızı rica ederim.
    1)DS-260 formunu doldururken "married" seçtim ve oraya eşimin bilgilerini girdim. Ayrı bir DS-260 formu doldurmama gerek var mıdır eşim için? Eşimle alakalı sorular çok azdı. Benim gibi detaylı bilgiler istenmedi.
    2)Submit yaptıktan sonra formun çıktısını alınca başka ne yapmam gerekiyor? E-mail confirmation kısmına tekrar e-maili mi girmem lazım mı submit yaptıktan sonra?
    3)Eşim Özbekistan vatandaşı. Mülakatı oraya alsak mı acaba? Taşkent perforfansını inceledim, gayet güzel gidiyor.

Önceden teşekkür ederim

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@hiafamily öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
    aksi halde sorularınıza cevap alamayacaksınız.

• Merhaba, ds260 formunda daha önce yurtdışına çıktınız mı sorusunu evet olarak işaretleyip listeden gittiğim ülkeyi seçmiştim ancak formda ne "yes" ne de "no" kutucuğu seçilmiş olarak gözükmüyor. Ve gittiğim ülke de yazmıyor.
    Bir de eşimin formunda çalışma geçmişi kısmında, 4a hizmet dökümünde gözüken 1 senelik sigortalı staj bilgisini girmeyi atlamışız. Bunlar mülakatta sorun olur mu? Formu mülakat tarihi geldikten sonra açtırmalı mıyım?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@TRP merhaba,

1- elbette.. eşiniz için de DS260 formu doldurmalısınız. sistemde eşinizin formu çıkmadı mı peki?
    2- AA ile başlayan barkodlu confirmation page çıktısını aldıysanız yeterli.
    3- karar sizin.. ankara'da beklememeniz gerektiği kesin, kalan kısmı siz değerlendirmelisiniz.

• @gucarslan Hocam öncelikle teşekkür ederim. Eşim için ayrı bir form çıkmadı. Sadece benim formum vardı ve married seçtikten sonra kısa bir bilgiler istendi eşimle alakalı (isim soyisim, doğum tarihi, doğum yeri ve mesleği). ADD APPLICANT seçip ayrı eklemem gerekiyor mu hocam?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

165

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |