Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @harun-can Bu sorunun cevabını kimse veremez bende merakla bu yıl hangi numarayla kapatacağını takip ediyorum

• Ds260 formunu doldurdum pasaport tarihini falan girdim ama kimlik pasaport ve evlilik cüzdanı fotoğraflarımı güncellesem sorun yaşar mıyım pasaport verilis tarihi değişecek sonuçta

• @Murat-Dündar Merhabalar, DS 260 formu ile ilgili söylediklerine bakınca oto cevap gibi duruyor ama yine de sorayım DS 260 formunu doldurup submit etmiş miydiniz?

Ayrıca parantez içinde başkalarının adına alınan adres bilgilerinin görüşme yerini değiştirmek için geçerli bir gerekçe olmadığını hatırlatmış.

• @gucarslan dosyamızı bangkok a taşımaya karar verdik. Taşkent ile hiç riske atamayalım diye düşündük. Bakalım artık hayırlısı 🙂

• @Nebleux, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Peki gönderilen maili cevaplayarak submit ettiğimi ve taşıma talebimi tekrar ederek belirteyim değil mi?

Burada gönderdiğim mail; Birşeyi eksik/fazla hatalı yapmışsam lütfen belirtin.

Dear KCC Officer,

I kindly request the transfer of my DV case from the U.S. Embassy in Ankara, Turkey to the U.S. Embassy in Vienna, Austria.

Below is the address where I will be staying during this period:
    Währinger Straße 33-35, 09. Alsergrund, 1090 Vienna, Austria

I will reside at the address provided above, and I hold a valid visa that allows me to stay there legally.

Preference Category: DV Diversity

Case Number: 2026EU24xxx

Name-Surname: xxxxxx

Date of Birth: xx/xx/xxxx

Please accept my transfer request and inform me once the process is completed.

Thank you for your assistance.
    Kind regards,

Name Surname

Şimdiden yanıt ve yönlendirmeler için teşekkürler

Yeni mail olarak iletin, okumuyorlar şu an muhtemelen yoğunluktan. Ben olsam I will reside ile başlayan paragraf ile please accept ile başlayanı da çıkarırım, kısa ve öz olsun.

• merhabalar ds formunu doldururken siteden attı şu an giremiyorum bir sıkıntı olur mu

• @deebee çok teşekkürler.

• Merhabalar Ben askerdeyim vatani görevimi yapıyorum ve dosyamı taşıtmak istiyorum askerliğim Eylül gibi bitiyor ama dosyamı taşımak için kabul alırsam sıramın erken gelmesinden korkuyorum mülakatlar hangi tarihlerde başlıyor bana bir yol gösterebilir misiniz rica etsem nasıl bir yol izlemeliyim

• Merhaba, henuz DS-260 Formunu doldurmadim. Case numaram yuksek gozukuyor ve Ankara icin olmayacak gibi. Hangi ulkeleri onerirsiniz? Ya da Ankara icin bir mucize olur mu?

• @Nilüfer-ALKAN, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba, henuz DS-260 Formunu doldurmadim. Case numaram yuksek gozukuyor ve Ankara icin olmayacak gibi. Hangi ulkeleri onerirsiniz? Ya da Ankara icin bir mucize olur mu?

Merhaba, mülakat alma şansınız olsun istiyorsanız hızlıca DS260 formunuzu doldurmanızı öneririm. Ankara’dan sizin numaranızla mülakat alabilmek neredeyse imkansız, formunuzu doldurmayı geciktirdiğiniz sürece diğer ülkelerde de şansınızı yitiriyorsunuz. Formu doldurduktan sonra düşünmek için çok zamanınız olacak, sonrasında gidişata göre hangi ülkeye taşıyacağınıza karar verirsiniz.

• @bkio selamlar bendede aynısı oldu. Bana çıkmadı o soru

• @Semih-Yardımcı, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar Ben askerdeyim vatani görevimi yapıyorum ve dosyamı taşıtmak istiyorum askerliğim Eylül gibi bitiyor ama dosyamı taşımak için kabul alırsam sıramın erken gelmesinden korkuyorum mülakatlar hangi tarihlerde başlıyor bana bir yol gösterebilir misiniz rica etsem nasıl bir yol izlemeliyim

Sizin doneminiz 1 Ekim 2025 tarihinde basliyor. Dosya numaraniz da yuksek, dosyanizi tasirsaniz size en iyi ihtimalle 2026 basinda mulakat alirsiniz. Endiselenmenize gerek yok, hayirli teskereler.

• ⭐⭐⭐⭐

@Semih-Yardımcı, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar Ben askerdeyim vatani görevimi yapıyorum ve dosyamı taşıtmak istiyorum askerliğim Eylül gibi bitiyor ama dosyamı taşımak için kabul alırsam sıramın erken gelmesinden korkuyorum mülakatlar hangi tarihlerde başlıyor bana bir yol gösterebilir misiniz rica etsem nasıl bir yol izlemeliyim

@Semih-Yardımcı

1 Ekim 2025 tarihinden önce hiç bir DV2026 talihlisi mülakat alamayacak, CN no’su 1 bile olsa yani tum EU kıtasından birinci sıradan seçilse bile.

Dosya taşımak için bu konu basliginin 4.iletisindeki bilgiler ve kişisel profiliniz (vize, seyahat durumu, bütçe vb) doğrultusunda karar vereceğiniz konsolosluğa bir an önce taşımanız faydanıza olacaktır zira Ankara’dan size mülakat ihtimali yok denecek kadar az. Sizinle aynı DV2026 sürecinde olan sizden numarası küçük veya büyük talihliler dosyalarını taşıma taleplerini KCC’ye gönderdiler ve onay almaya başladılar.

• ⭐⭐⭐⭐

@Nilüfer-ALKAN

DV2025 Mülakat Deneyimleri başlığında yurtdışına dosya taşıyıp vizelerine kavuşan DV2025 talihlilerinin deneyimlerini okuyabilirsiniz, kendi profilinize göre karar verebilirsiniz nereye taşıyacağınızi. Sizin numaranız 28xxx, Ankara’nin bu rakama ulaşması imkansız. Bol şans

• ⭐⭐⭐⭐

@Captan-Levi

İmzanizda CN’inizi tam açık haliyle yaşmışsınız, kişisel güvenliğiniz ve dosyanızda kötü amaçlı islem yapılmasını önlemek istiyorsanız CN numaranizin son iki sayisini XX olarak değiştirin lütfen. Bol şans!

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @ceycey12345 bu kadar büyük nir sorun değil bu, instagram hesabımı bende verdim sonra instagramımı sildim, noldu hiç bir şey 😃biliyorum küçük şeyleri bile düşünüyorsunuz, strese giriyorsunuz, ama bunlar geçici ve büyük sorunlar değil, ds formu da güncellenen bir şey. Sürecinizde bol şanslar 🍀

• Dv26 arkadaşlara hayırlı olsun öncelikle, tebrik ediyorum hepinizi. Tüm heyecanınızı anlıyorum. O yüzden size yararlı olacağını düşündüğüm ve kafanızdaki bazı sorulara cevap verecek, Dv25 mülakat deneyimlerinde hong kong için paylaştığım deneyimimi okursanız, kafanızda yol haritası oluşacaktır. Sürecinizde bol şans diliyorum 🍀🤞

DV2025 Mülakat Deneyimleri https://yesilkartforum.com/forum/post/480413

• Merhabalar

Ben asıl talihliyim ama biz 4 kişilik bir aileyiz . Mülakata ailecek gideceğiz ama Amerika ya vizeler 6 aylık basıldıktan sonra ben ilk girişte önce tek başıma gidip bir yer ayarlayıp sonra ailemi getirmek istiyorum . Bu bana süreç ilerlerken GreenCard teslim alma noktasında bir sıkıntı çıkartır mı yoksa ben giderim benim green card ımı yollarlar aileminki onlar giriş yaptığında mı yollanır ? Lütfen geçmiş yıllardan konuyla ilgili deneyimi olanlar yardımcı olursa sevinirim

Ayrıca hesabımızda bulunması gereken mülakatta hesabımızda göstereceğimiz para TL olarak dursa olur mu yoksa dolar hesabımı göstermeliyiz ve hangi tarih aralığında hesabımızda kalmalı bu para mesela Aralık ta mülakat tarihi aldım . Hangi süre zarfınca hesabımda para gözükmeli ? Şimdiden teşekkürler

• @lexture, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar

Ben asıl talihliyim ama biz 4 kişilik bir aileyiz . Mülakata ailecek gideceğiz ama Amerika ya vizeler 6 aylık basıldıktan sonra ben ilk girişte önce tek başıma gidip bir yer ayarlayıp sonra ailemi getirmek istiyorum . Bu bana süreç ilerlerken GreenCard teslim alma noktasında bir sıkıntı çıkartır mı yoksa ben giderim benim green card ımı yollarlar aileminki onlar giriş yaptığında mı yollanır ? Lütfen geçmiş yıllardan konuyla ilgili deneyimi olanlar yardımcı olursa sevinirim

Merhaba, asil talihli tek basina giris yapabilir sorun olmaz ancak sadece kendi GC’niz ulasir size, ailenizinkileri alamazsiniz. Green cardlarin postalanmasi icin kisilerin ulkeye giris yapmasi gerekir. Unutmayin her talihli saglik muayenesini muteakip 6 ay icerisinde ABD’ye giris yapmali.

• @onurfenci yakınlardaki bir otel için Booking den kontrol edin ve oranın adresini (Otel ismi belirtmeden) vererek tekrar atın mailinizi

Benzer Başlıklar

• 642
  • 8486
  • 153
  • 57
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

133

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |