DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@minnesota, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Selam forumdaşlar, bizden güncelleme vermek istiyorum.
Mülakata tarihimiz ve yer 02.05.2025 Hong Kong
Belge teslimi sonrası mülakatımız yapıldı. Mülkatta onay bilgisi verildi ve pasaportlarımız alındı.
9 Mayıs itibariyle vizemiz hala basılmadı. Konsolosluktan herhangi bir bilge ve belge talebi gelmedi. Mailimize de beklemeye devam edin gibi bir yanıt verdiler.
Ceac te durumumuz hergün güncelleniyor. Ama Ready den ileriye gidemedik.Tanıştığımız herkes vizelerini alıp Hong Kong tan ayrıldılar.
Benzer bir durumu da @finn_ yaşamıştı. Sanırım 8-9 gün sonra mutlu haberi aldı. Bir sorun yoktur, merak etmeyin.
-
@Tkb, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Herkese merhaba,
Yakın zamanda dosyasını Viyana Konsolosluğu'na taşımak için e-posta gönderip cevap alabilen oldu mu?Numarimiz Ocak ayinda current olmustu. Iki kez, birer hafta arayla mail attım ama herhangi bir dönüş alamadım. E-postaları, talep ettikleri formata uygun şekilde gonderdik. Şu an dosyamız Hong Kong Konsolosluğu’nda ancak Schengen vizesini aldıktan sonra şansımızı denemek için Viyana'ya taşımak istiyoruz. Benzer bir durumda olan ya da yanıt alabilen varsa, deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim. (Ben Amerikadayim, kizkadesimin surecini takip ediyorum)Mail yazarken subject (konu) satırına yazmanız gereken bir kalıp var muhtemelen ondan cevap gelmiyor olabilir. Benim bu iletimdeki "Current (aktif) olduktan sonra transfer isteği nasıl olmalıdır" kısmına bakarak tekrar yollayın lütfen:
https://yesilkartforum.com/forum/post/478479 -
@dogukan-altn merhabalar benden de kalacagim yeri belirtmemi istediler, siz yazmismiydiniz?
-
-
@Serapp ah tam sizin iletinize bakip yazmistim hatta! :)
-
@Serapp ah tam sizin iletinize bakip yazmistim hatta! :)
O kalıbı kullandığınız halde mi cevap gelmedi. Ne zaman yazmıştınız?
-
@Serapp birini gecen hafta Pazartesi birinide bu hafta pazartesi yazmistim.
-
@Serapp birini gecen hafta Pazartesi birinide bu hafta pazartesi yazmistim.
Bence bir kere daha yazın ama mail içeriği önemli, kısa net ve anlaşılır olmalı. Yazdığınız metni translate de kontrol edin.
-
@Flight101 2024 temmuz-agustos gibi birde 2nl krizi vardi😀 zaman cok cabuk gecmis.
-
@Serapp Gece saatlerinde durumumuz AP den Ready ye döndü. Pazartesi günü Issued olmasını umuyoruz.
-
@finn_ Bizde Hong Kong da 02 Mayıs Cuma mülakata girdik. Mülakatta vizemizi onayladı. Pasaportlarımızı aldılar. 5 iş günü geçtikten sonra toplamda 7. günün gecesinde nihayet Ready den AP ye döndü. Muhtemelen de 10. günde issued olacaktır.
-
Çok görmeye/duymaya başladım, sebebi net bir şekilde bilebilsek keşke. Ama AP'ye döndükten sonra çok bekleyen görmedim kuvvetle muhtemel pazartesi pasaportlarınızı teslim alırsınız. Bu zamana kadar bir talep olmadıysa sorun çıkacağını zannetmiyorum.
-
2 3 günde 4 kilo falan vermiştim sanırım stresten, hiçbir şey yiyesim gelmiyordu. Mail geldi sevinemedim bile. Atlattık neyseki :D
-
@finn_, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
2 3 günde 4 kilo falan vermiştim sanırım stresten, hiçbir şey yiyesim gelmiyordu. Mail geldi sevinemedim bile. Atlattık neyseki :D
Bazen sadece akışa bırakmak gerekir…
Günlerce “olacak mı, olmayacak mı?” diye kendimizi yiyip bitiriyoruz. Halbuki bilsek ki her şey zamanla yoluna girer.
Olacak olan zaten bir şekilde olur.
Kendimizi yıpratmak yerine derin bir nefes alıp, “ben elimden geleni yaptım, gerisi kader kısmet” diyebilsek...
İnanın her şey olacağına varır. -
Merhaba pasaportumu suresi gectigi icin yenilemek durumunda kalicam onumuzdeki hafta, bir de temmuz ayinda universiteden mezun oluyorum bu yuzden ds260 formumu actirmali miyim mulakat tarihi geldikten sonra? mulakat tarihi gelirse zaten mezun olduktan sonra gelecek. bir de amerikadaki verdigim adresimi de degistirmem gerekiyor ama onu mulakat sirasinda belirtmem yeterli mi?
-
@ekoko1 öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
aksi halde sorularınıza cevap alamayacaksınız. -
@catbian adresinizi mülakat sırasında değiştirebilirsiniz, diğerlerini güncellemenize bile gerek yok.
-
@minnesota tez zamanda güzel haberlerinizi bekliyoruz🙏
-
@gucarslan hocam ben 2001 yılında ameliyat oldum da hastane bile kalmadı yıkıldı epkirız raporu oradan başka yerden alınmıyormu? Alınamıyorsa bu sorun olurmu mülakatta bana? Teşekkürler
-
Merhaba, unganlarda sağlık muayenesinde gebeler için kendi sitelerinde Dr izin yazısı istiyorlar ama gittiğim doktorlar böyle bir yazı vermeyeceklerini söylediler, ben kendim sağlık muayenesine girmek istiyorum diye beyanda bulunsam olmaz mı
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum