Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @ahmetgokaya Hocam Benim paylaştığım resimde 10Gb internete 4.95 euro yazmışlar. Ben 10Gb yetmez diye 60Gb'a bakıyordum o da 9.99euro biraz daha uygun gibi geldi bana.


  • @mrt01 Hocam o çok uygun ama e-sim değil sanırım. Evrak işleri vs. girecek devreye eğer o işlem kolaysa fiyat mükemmel. E-sim'in de güzelliği hiçbir şeyle uğraşmıyorsun


  • @ahmetgokaya hocam o pakette e-sim olarak kullanılıyor. bende prepaid olarak araştırdım bunu genelde bizim gibi turistler kullanıyormuş. ödeme kısmına geçerken e-sim olarak seçiyoruz zaten ben henüz tamamlamadım ama fiziksel veya e-sim özelliği seçmek bize bırakılıyor.


  • @rezanclz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    e devletten formül a nasıl bir şeye benziyor bi bakayım dediğim için haziran ayında çıkarttırmıştım fakat sadece 1 kere çıkartılabiliyormuş mülakatta 4 aylık evrak sunarsam sorun yaşayıp yaşamayacağı hakkında bir fikrim yok o yüzden kendimi sağlama almak için birazdan il nüfusa gidip ıslak imzalı şekilde yeni belge alacağım bunu araştırdığımda doğum bilgileri değişmeyeceği için eski belgede sorun olmaz deniliyor fakat riske atmayacağım kendimi benimle aynı hataya düşenler için bildiriyorum bunu umarım sorunsuz şekilde direkt verirler belgeyi

    az önce nüfus müdürlügünden ciktim randevu alirken diger nüfus olaylari kismindan randevu aldim. Nüfusa gidip sira numarasi aldim siram gelince göcmen vizesi icin formul a ve nüfus kayit örnegini islak imzali+mühürlü olarak almak istedigimi söyledim , belgelerimi verdiler ve bi üst katta kaymakamlik oldugunu ordan apostilletebilecegimi söylediler ben de üst kata cikip apostillettim ve islemlerim bitti. Yarin da lise diplomami her ihtimale karsilik ilce mebden onaylatip apostil yaptiracagim


  • @mrt01 Hocam o zaman rakam müthiş, hiç araştırmayın başka bir şeyi 🙂


  • @ismail-Tardu Yok daha herhangi bir mail almadım. Yanlış bilmiyorsam KCC her ay bir sonraki 2 ayın numarası aktif(current) olanları bir bültende açıklıyor(ilgili website). Bu şu demek oluyor. Eğer numaramız aktif olduysa artık KCC aracılığı ile dosya taşıma yapamıyoruz. Sadece diğer konsolosluklar ile iletişime geçerek dosyamızın taşınmasını talep etmemiz gerekiyor. Ben Ankaradaki konsolostuktan bana sıra geleceğini düşünmediğim için dosyamı başka ülkelere taşıyacağım.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Ben-Batur haklı olabilirsiniz, alışkanlık haline getirmişler ise azarlanmış olmaları olası


  • @gizemctr merhaba, evet yaptılar. Şubeden şubeye değişiyor muhtemelen, uğraşmak istemiyorlardır. Eğer gelecekte sizinkiyle benzer bir deneyim yaşayan olursa, mutlaka o kaşeyi ve çift imzayı alana kadar tüm şubeleri gezsin. 🙂


  • Herkese iyi akşamlar arkadaşlar KCC ye 4.kez atmış olduğum mail sonunda dosyamı ankaradan Hong Kong’a taşıdılar.Umuyorum ki inşallah hepimiz sağ salim bir şekilde mülakatımızı alıp hayallerimize kavuşuruz.


  • @gizemctr düz finansbanka mı gittiniz yoksa qnb finansbank mı?


  • Herkese selam, ben hala ds260 formunu doldurmadım, aklıma takılan bir durum var yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Benim sıralamam 14k larda, hangi konsolosluğu seçersem daha hızlı randevu alırım? Ayrıca, eğer ki Türkiye dışında bir konsoloslukta mülakata girmek istersem bunun için DS260 formunda seçmeden önce o konsolosluğa mail atmak zorunda mıyım?
    Ve KCC ye bildirmek zorunda mıyım? Bu arada shengen vizem yok 😞

  • ⭐⭐⭐

    Selamlar...
    Aşı kartlarımız ve e-nabızda aşı bilgilerimiz olmadığı için bugün İzmir Şehir Hastanesi enfeksiyon kliniğinde antikor tespiti için kan verdik. Gitmişken hemogram da baktıralım diyince kişi başı 7 tüp numune verdik. Sanırım numune alma kisvesi altında kan bağışı yaptık..😂😂..

    Gittiğim klinikte;

    Tetanoz, MMR, Varicella ve Hepatit B antikorları bakılabiliyor.
    Polio canlı aşı olduğu için antikor tespiti yapılamamaktadır.

    Sonuçlara göre eksik aşıları uygulatacağız...


  • Merhaba,
    Arnavutluk Tiran konsolosluğuna farklı bir konu ile ilgili attığım maile aşağıdaki cevabı verdiler. Arnavutluk'a taşıma yapmak isteyenler farklı alternatifleri değerlendirebilirler.

    Greetings,

    We are processing limited immigrant visas and diversity visas currently, however, we are not able to accept transfer cases from outside our consular district.

    We believe it is unlikely we will be a position to accept transfer cases in the near future. We regret that we are unable to give a more favorable reply.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Ahmet-Sarıkurt sorun olmayacak bir hata, rahat olabilirsiniz

  • ⭐⭐⭐⭐

    @ismail-Tardu bu takip chart’ından görebilirsiniz. Sizin bilgileriniz bu chart’ts işlenmemiş olarak görüyorum, diğer talihlilerin de süreci takibi için kendi bilgilerinizi de ekler misiniz lütfen? Bol şans


  • @ugursway Sorumu yanıtladığınız için teşekkür ederim. En sık duyduğum dosya taşıma yeri Viyana, yeşil pasaportumu göz önünde bulundurarak, başka nereleri önerebilirsiniz? (Paris,Frankfurt vs.)


  • @mrt01 Merhabalar, daha önceden e-sim kullanmış birisi olarak. İsveç'e gittiğimde airalo uygulamasından 5 gb internet almıştım 3,00 USD'e ve beni çok rahat 1 hafta idare etti ve Türkiye'ye döndüğümde 1 gb'da kalmıştı. Wp'den rahat her gün 1 saatlik görüntülü konuşma yapıyordum ek olarak dışarı çıktığımda sosyal medyada gezerken kullanıyordum, bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Yurt dışında internet Türkiye'deki gibi hızlı bitmiyor sebebini araştırmıştım data ve baz istasyonlarıyla ilgiliydi, normal şartlarda eğer 10kbps internet kullanıyorsanız Türkiye'de sağlayıcılar onu direk 100kbps olarak görüyor fakat yurt dışında böyle değil. 60 GB olan paket e-sim olmayabilir. Airalo uygulamasına da bakın isterseniz. Direkt e-sim olarak kullanıyorsunuz ve o ülkedeki sağlayıcıları da görebiliyorsunuz. Yine de işinizi şansa bırakmamak adına yüksek paket alabilirsiniz. Kendi deneyimimden bahsetmek istedim sadece. Umarım yardımı dokunur.


  • @MrMea tavsiyeniz için teşekkürler. Belirttiğiniz hattıda araştıracağım


  • @ATS16 merhaba ben kayıt yaptığımda gerekli bilgileri yazdım ve şuan orada neden görünmediği anlamadım zaten forum karma karışık aradığım konularda farklı farklı mesajlar yazılıyor kafam karışıyor sürekli


  • DS260 ile ilgili aylardır kafama takılan bir soru var Forum yöneticilerinden bilgi almak isterim, DS260 doldururken şöyle bir soru vardı “bu yaptığınız iş bir diplomayı gerektiriyormu, ya da bir tecrübeyi gerektiriyor mu” gibi bir soruydu, asıl talihli olan eşim “hayır” işaretlemiş, aslında ne okuduysa yıllardır hep okuduğu işi yaptı, ben kendimce “evet” işaretlemeliydin diyorum, (soruyu da tam anlamamış olabiliriz) bu soruda neyi yanıtlamamız isteniyor, yanlış işaretlediysek bu yanlışlık için DS260 ı mülakat aldıktan sonra açtıralım mı?


Benzer Başlıklar

  • 180
  • 16399
  • 11427
  • 57
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

117
Çevrimiçi

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum