Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @lonmon merhabalar, aynen öyle ortalama olarak mayısa denk geliyor sizin benim 18k benimde haziran gibi bakalım

• @tugcebkdgl

Merhaba, yeni mülakat yeriniz hayırlı olsun öncelikle. Benimde case numberım 26 binlerde, mülakatınız size gelebileceğini düşünüyor musunuz orada? Ve daha current olmadan yapmanızın avantajı nedir?

Sevgiler, saygılar…

• ⭐⭐⭐⭐

• merhabalar ds-260 formunda harf hatası yada eksik adres vs oldugunda süreci nasıl etkiliyoor cok dikkatlı yapmama ragmen ufak tefek hatalar cıktı ne yaplmalıyım

• ⭐⭐⭐⭐

@fatihtunc

Bu CN ile Ankara’dan mülakat alamayacaginiz kesin, bu konu basliginin 4.iletisinde yer alan dosya taşıma nasıl yapılır ve hangi konsolosluklara taşınılabilir iletisini dikkatle okuyarak ve kişisel profilinize göre (maddi ve manevi kosullariniz, pasaport durumu, seyahat esnekliğiniz vb) taşıyacağınız konsolosluğa siz kendiniz karar vereceksiniz.

Bu konu basliginin 1.iletisinde yer alan excel dosyada DV2026 yılı kazananlari arasında şimdiye kadar taşıyanları (listede güncelleme yaptılarsa) ve DV2025 Mülakat Deneyimleri başlığında DV2025 kazananı olup yurtdışı konsolosluklarda mülakata giren talihlilerin deneyimlerini okuyarak fikir edinebilirsiniz. Bol şans!

• @earslann, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Formu doldurduktan sonra esimin ve cocugumun formunu doldurmadan sign and submit mi yapmak lazim yoksa onlarin formunu doldurmama izin veriyormu?

Tüm formları doldurup submit edip confirmation numarasını not edip, sayfasını kaydetmelisiniz.

• Bu ileti silindi!

• @Kamile-1 selamlar öncelikle tebrikler. Herşey gönlünüzce olsun.
    Branc of service : hizmet dalını soruyor burda. Burayada Kara Kuvvetleri Deniz Kuvvetleri veya Hava Kuvvetleri artık hangisinde görev yaptıysanız onu yazın. Ben Kara Kuvvetleri ( LAND FORCES ) yazdım.
    Rank position : askerdeki rütbeniz neyse onu yazın rütbeniz yoksa sadece SOLDIER (asker) yazın
    Military speciality : askeri uzmanlık alanı soruyor. Uzmanlık alanınız yoksa NO (hayır =yok anlamında)yazın geçin sıkıntı olmaz

• ⭐⭐⭐⭐

@harun-can, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

arkadaşlar case numberım (77xx) ankarada olma ihtimali var mı

Öncelikle imzanızı düzenleyin.
    Sonra 2026 Excel tablosuna bilgilerinizi girin.
    Sonra da bu başlığın ilk dört iletisini (özellikle de 4.iletiyi) okuyun. Sorularınızın cevapları burada.
    Kolay gelsin.

• ⭐⭐⭐⭐

@swadze save veya submit edebildiğiniz formlarda zaten hata ve sıkıntı yok merak etmeyin, o durumda confirmation sayfasını alabiliryorsunuz ve önemli olan bu. Hala hata mesajı veriyorsa eğer onun ne olduğunu bulmak adına bir alternatiften bahsettim sadece, merak etmeyin, panik olmayın, sakince ilerleyin 🙂

• @deebee selamlar. Önce asıl talihli kişi formunu doldurup gönderin. Önemli olan o. Eş ve çocukların formunu sonrada doldurabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@yigit55

Bu konu basliginin 3.iletisini okumalisiniz, “ o sadece bir form! >>” basliginin altındaki metni.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @Buse-Demir-0

Evrak olarak devlette kaydı olan herşeyi girmelisiniz . Hizmet dükümü İstedikleri oluyor anladığım kadarıyla mülakatta zor duruma düşersiniz niye yazmadın derlerse .

• @Fatih-Yalçın-0, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Tekrar merhabalar. DS-260 formlarını ancak tamamlayabildim. Yeşil pasaportumuz olduğundan dolayı Viyana'ya dosya taşıma için KCC'ye mail atacağım. 5 kişilik bir aileyiz. Her birimiz için formu doldurduktan sonraki onay belgelerini indirdim.

Maile bu 5 farklı onay formunu da eklemeli miyim? Ya da her birinin conformation number'larını mı belirmeliyim?

Yoksa mail'de sadece CS numaramı belirtmem tüm aile için yeterli olur mu?

Merhaba, maile hiçbir ek koymayın, CN ile birlikte sadece asıl talihlinin ad soyad, dob yer alsın. Tüm süreçler asıl talihli üzerinden ilerleyecek, bol şanslar.

• @lexture yazdım asiri yorucuydu ama bitti teşekkür ederim

• @Erkan-0 evet aynen boyle zaten talihli kisi eger formu submit etmezse diger uyelerin formlarini doldurmaya izin vermiyor

• @beratyalcinkaya Yapılıcak bir şey yok süreci izleminizi tavsiye ederiz.

• @turtleman1821 Kimse kendisine mülakat gelip gelemeyeceğini bilemez. Belki bu sene sadece 100 kişi GC alıcak bunu tamamen sürec belirliycek. Current olmadan yapmanın tek avantajı konsolosluklar bazen sorun çıkartabiliyor. KCC ile kolaylıkla taşıma sağlanabiliyor. Bunun dışında bir avantajı yok

• @gucarslan Abi Excel dosyası yine biri tarafından tamamen silinmiş.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@volkandenizikiz, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

arkadaşlar CN 25000lerde. hong konga taşıyacağım dosyamı. orada bir abimizin adresi var. KCC'ye mail atarken bu adresi de yazacağım. Sizce mülakat aşamasında adres kaydı için belge isterler mi orada oturduğuma dair? veya daha oraya gelmeden KCC ikametgahımın orada olduğuna dair belge ister mi?

DV2026 forum cizelgesine bilgilerinizi girdiniz mi?

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   O onuru 

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

135

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |