Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@fatihtunc öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
    aksi halde sorularınıza cevap alamayacaksınız.

• Merhabalar, benim sorum biraz karmaşık şu an bir Avrupa şehrinde oturumum var ama case numberım 18XXX seneye bana mülakat tarihi verilene kadar oturum iznimin süresi bitebilir eğer konsolosluk mülakat verirse artık oturum sormaz mı ? mülakat vermeden mi soruyor bu bilgileri? DS260 formunu doldururken burayı yazdık. Kafam karıştı bu konuyla ilgili oturum bitse dahi Schengen vizesi olsa yine de gidebilir miyim mülakata? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@chefozy öncelikle bu tür konular için detaylıca açıklama yaptığım bu başlığı okumalısınız.

excel dosyalarindaki bilgiler adina soruyorum. tr de yasayip green card cekilisinde kazananlarin tahminen % de kaci sitenize girip excel e isliyordur?

bunu şuan bilmemiz mümkün değil. bunun cevabını DV2026'nin ilk bülteninde öğreneceğiz.

dunya genelinde 55000 kisi ve (asyadaki bazi ulkeler disinda ki onlar basvuramiyor) tr den kac kisi green card aliyor ? boyle istatistik varmi.

bu siteden detayları öğrenebilirsiniz.

tabiki herkez vize alacak diye bir durum sozkonusu degil ancak red alanlarin % kactir?

bu siteden detayları öğrenebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@sinar öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.

• @gucarslan tesekkur ederim 🙏🏻,bide bir sorum olucak benim case number 37 k Azerbaycan vatandasiyim,dosyami tasimam gerekiyormu,eger tasirsam simdimi tasimaliyim yoksa numaram current oluncami.🙏🏻

• @swadze formu doldururken o soru yoktu. Ben de aynısını düşündüm ve kontrol ettim.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Nuray-Huseynova tiflis'in performansına bakıp karar vermelisiniz;

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@zakaria her soru her başvuru sahibine çıkmaz, bu normal.

• @gucarslan imzaya tasidim

• @swadze
    Merhaba hiç önemli değil benim ve eşimin adresleri farklı yerlerdeydi ds260 formunda hiç sormadılar bile trdeki adreslerin hiç önemi yok

• @Subutay merhaba Greencard başvurunuzu yaparken Tr de olduğu gibi gün ay yıl olarak girmiş olabilirsiniz fakat Amerika ay gün yıl olarak yapıyor. Benimde öyleydi. Yanlış başvurmuş olabilirsiniz örnek veriyorum tr de
    01 .02.1999 ise
    02.01.1999 girin belki olabilir.
    Ben öyle hata yapmıştım başvuruyu yaparken

• @Koçero merhaba
    Yeşil pasaportunuz varsa direkt Viyana’yı değerlendirin

• Merhabalar. Benim 2026 yılı için case numaram 13 binlerde. o nedenle de mülakat adresimi Viyana'ya taşımak için KCC'ye mail attım ve şu şekilde bir dönüş aldım: "Once the DS-260 for the Principal Applicant has been submitted, the interview location can only be updated by the Kentucky Consular Center (KCC). Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview." Şimdi ne yapmam gerek? orada bir yakınımızın adresini vermem yeterli olur mu?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@emrewhite öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.

• Merhaba arkadaşlar. Öncelikle tüm talihlilere iyi şanslar diliyorum. Ben DS260 formumu dün gönderdim, ancak gönderdikten sonra confirmation number'ı içeren bir mail gelmedi (daha önceki yıllarda başvuran arkadaşım kendisine otomatik geldiğini söylemişti). En son sayfadaki print seçeneği ile kaydettim confirmation sayfasını, ancak "email confirmation" tuşunu deneyip mail'ime göndermeye çalıştığımda application error veriyor. Normal midir bu, sitenin bug'ı mı yoksa başvuruda bir hata var mı demektir? Herkese mail gitti mi bir sormak istedim. İlk sayfadaki status olarak da "completed" görünüyor.

• Arkadaşlar formu doldururken eşimin önceki kullandığı isimlere kızlık soy ismini yazıyoruz buraya kadar tamam ama diğer given name kısmı boş bırakılmıyor oraya ne yazmalıyız? sonuçta eşimin adı ayşe ama ayşe ismi değişmedi ki @gucarslan kıymetli desteğiniz için şimdiden sonsuz teşekkür ederim her sorulara dönüş yapıyorsunuz harikasınız!!

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@swadze NONE yazıp ilerleyebilirsiniz.

• Merhabalar. Benim 2026 yılı için case numaram 13 binlerde. o nedenle de mülakat adresimi Viyana'ya taşımak için KCC'ye mail attım ve şu şekilde bir dönüş aldım: "Once the DS-260 for the Principal Applicant has been submitted, the interview location can only be updated by the Kentucky Consular Center (KCC). Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview." Şimdi ne yapmam gerek? orada bir yakınımızın adresini vermem yeterli olur mu?

• 25XXX CN'li başvuru taşımak için Viyana mı Hong Kong mu Yoksa Tayland mı mantık olur? Hiç Doha'dan başvuru yapan oldu mu? İşim dolayısıyla Katar'dan oturum izni alacaktım. İyi bir konsolosluk varsa faydalı olabilir diye düşündüm. Doha tecrübelerini dinlemek isterim.

• Merhaba,

Adli Arşiv Kaydı olanlar için bir tecrübesi olan var mı ? Benim iş yerimde yaşadığım bir olaydan dolayı şirketim haklarımı doğru savunamadı ve karşı şikayet ile 1 yıldan indirim uygulanarak 3 ay 10 gün hapis cezası ve bunun da 2500 tl adli para cezasına çevrilmesi kararı çıktı. HAGB yok , kabul etmedim. Suç Hurriyetten Yoksun Kılma olarak geçti. Yaklaşık gerekçeli kararın üzerinden 4 sene geçti seneye 5 olacak. (olay tarihi daha eski 2018 olmalı) Eş durumundan dolayı Greencard talihlisi oldum. Acaba bu durumda nasıl tecrübelerle karşılaştınız ? Herhangi bir olumsuzluk olma durumu olabilir mi ?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

141

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |