Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

@Murat-Dündar Selamlar...
    DV2026 Green Card Lotosu Aşamaları başlığının 4. iletisi tam sorunuzun karşılığıdır..
    Sürecinizde başarılar....

• @blueboy21 Evet şuan Hong Kong ta, tekrar değiştireyim mi diye bilgi topluyorum. Cümleyi yanlış kurdum sanırım.

• @Flight101 Vizeyi alana kadar kafada kurmaya devam edeceğiz galiba 😊 sağolun bu bilgi icin

• @sarvavasa konsolosluk ile konuştum kendilerinin veremeyeceğini bunun için Ukrayna İçişleri Bakanlığı ile görüşmem gerektiğini söylediler. Ukrayna İçişleri Bakanlığına mesaj attım dönüş bekliyorum. Bahsettiğiniz dia sistemine giriş yapamıyorum yabancılar için olmuyor sanırım. Mülakata gittiğim zaman diplomamın aslı gibidir onaylı belgesini ve mezuniyet belgesini vereceğim adli sicil için de Ukrayna'dan alamayacağımı söyleyeceğim.

• Yasaklı

Selamlar, ilgili kura için excel dosyasına bakınca 135 kişi dosyasını viyanaya taşımış gözüküyor. Ama Austria sadece 34 kişiye vize vermiş gözüküyor listede. Bu demek oluyor ki geri kalan 101 kişi vize alamadı mı?

• Arkadaşlar ds-260 formundaki güncel adresimle şu anki adresim aynı değil fakat şu an ds-260 formundada var olan eski bir adresimde yaşıyorum. Bununla alakalı bir şey yapmam gerekir mi acaba?

• ⭐⭐⭐⭐

@aliaytac41 gerekmez

• @aliaytac41, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar ds-260 formundaki güncel adresimle şu anki adresim aynı değil fakat şu an ds-260 formundada var olan eski bir adresimde yaşıyorum. Bununla alakalı bir şey yapmam gerekir mi acaba?

Merhaba, hayır hiçbir işlem yapmanıza gerek yok.

• Merhabalar. Dosyami yaklasik 2 ay once HK ya tasidim ve halen daha mulakat alamadim. Hem KCC ye hem HK ya mailler attim fakat bir gelisme yok.Dosyam HK da bunun teyidini birkac kez aldim. Benimle ayni durumda olan kimse var mi acaba?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ahmetgul2536 konsolosluk yeterli slot ayıramadığı için mülakat vermemiş / verememiş olabilir bu mümkün.
    ilk günden beri dediğim gibi, dosyanızı taşımış olmanız ya da bültende cut-off içinde olmanız mülakat alacağınız anlamına gelmiyor.
    sabırla konsolosluğun slot ayırıp mülakat vermesini beklemelisiniz.

• @berkinozdagli Ben bunu sorun etmeyeceklerini düşünüyorum

• Selam forumdaşlar, bizden güncelleme vermek istiyorum.
    Mülakata tarihimiz ve yer 02.05.2025 Hong Kong
    Belge teslimi sonrası mülakatımız yapıldı. Mülkatta onay bilgisi verildi ve pasaportlarımız alındı.
    9 Mayıs itibariyle vizemiz hala basılmadı. Konsolosluktan herhangi bir bilge ve belge talebi gelmedi. Mailimize de beklemeye devam edin gibi bir yanıt verdiler.
    Ceac te durumumuz hergün güncelleniyor. Ama Ready den ileriye gidemedik.

Tanıştığımız herkes vizelerini alıp Hong Kong tan ayrıldılar.

• Merhaba dosyamı ilk önce Ankara'dan viyana'ya taşıyıp Hazirana mülakat tarihi almıştım ama Schengen vizesi yetişmeyeceği için Bangkok'a mail attım ilk mailde pasaportunuzda Tayland damgası varsa lütfen bizle paylaşın herhangi bir çalışma veya oturma izniniz olup olmadığını bize iletir misiniz dediler ben de sahip olmadığımı belirttim. Maalesef dosya taşıma talebinizi kabul edemiyoruz diye cevap geldi. Bangkok ne zamandır oturma izni istiyor anlamadım nerede hata yaptım kabul etmeleri için ne yapmalıyım? 😞

• @ozlem-ozle Özellikle oturum istemiyor. Bulunma şartı ile dosyanızı kabul etmek için Bangkok da bulunduğunu teyit etmek istiyor. Bangkok a gidip pasaporttaki vizenizin resmini iletirseniz değerlendirmeye alacakları anlamına geliyor. Bu durumda da konsolosluklar mülakat garantisi vermeye biliyor.

• @fahriakc ilginç bir durum daha önce başka birinin başına böyle bişey gelmiş mi acaba forumda henüz rastlamadım bizde bangkok u tercih edicez tırstım şimdi

• @fahriakc Forumda yakın tarihte mülakata girmiş olanların deneyimlerini okuduğumda konsolosluğun böyle bir istekte bulunmadığını gördüm . Transferinizi kabul edemiyoruz mailinde "lütfen onaylanmış bir randevu olmadan Tayland'a seyahat etmeyin "yazmışlar bu riski nasıl alacağım:(

• @tolga20 Bangkok sene başından beri bulunma şartı istiyor yeni bir durum değil.

• @ozlem-ozle mülakat deneyimlerini okuduklarınız aktif olmadan dosyalarını KCC ile taşımış olanlar. Sizin dosyanız aktif olduğu için size Bangkok da bulunduğunu kanıtla değerlendirelim diyorlar.

• @fahriakc current öncesi taşımam gerektiğini atlamışım kusura bakmayın meşgul ettiğim için 🙏🏻 çok teşekkür ederim

• @fahriakc hmmmm anladım
    Edit; peki numara current oldugunda bangkok a gidip sonrasında mülakat için mail atmak mantıklımıdır sizce

Benzer Başlıklar

• 2688
  • 153
  • 15677
  • 73
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

144

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |