DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@mhmtkz bu mailinizin onlara ulaştığına dair otomatik mail zaten, bunun gelmesi çok normal.
bilgilerinizi doğru şekilde yazıp yeniden gönderin, diğer türlü işleme almazlar talebinizi. -
@swadze, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaşlar merhaba
Aşamalar tamamlandığında abdye sadece önden ben gidebilirmiyim ana talihli olarak.?
Eşimin sonradan gelmesi gerekebilir çünkü.Yoksa ikimizinde 6ay içinde mi giriş yapmamız lazım? Mesela eşim 8 9ay belki 1 sene sonra giriş yapabilir mi?evet yapabilirsiniz.
ancak diğer aile üyeleri, sağlık muayenesinden en geç 6 ay sonra abd'ye giriş yapmalılar, aksi halde green card haklarını kaybederler. -
@Mehmet-Kocalar helalllik talebiniz işleme alınmıştır ;)
-
@aed99 cevabınız bu başlığın 4. iletisinde vermiştim, okuma şansınız oldu mu?
-
@orhann bunun için kcc'ye ulaşmanıza gerek yok.
kendi formunuza giriş yapıp add applicant seçeneğiniz seçip bebeğinizi ekleyin. o seçenek çıkmıyorsa telaş etmeyin, bebeğinizi mülakat aldığınızda ekleyebilirsiniz.
sonrasında kendi formunuzda da bebeğinizi eklemelisiniz, unutmayın.
şimdiden bahtı güzel olsun.. tebrikler. -
@ebru-aleyn öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
aksi halde sorularınıza cevap alamazsınız. -
@nurettinx peki neden böyle bir şey yaptınız?
burada bunu yapmamanız gerektiğiniz defaatle yazmamıza rağmen.. -
@aed99 bu başlığın 4. iletisini okumalısınız.
-
@gucarslan bugün üye oldum hiç bir bilgim olmadığı için panik yaptım. Lütfen beni yönlendirir misiniz?
-
@melda22 dünün tarihini yazıp ilerleyebilirsiniz.
-
birşey soracaktım bu aşı kanıtını eğer sunabiliyosak (amerikaya staja gittim ve pdf oluşturmamı istemişlerdi kendi attıkları aşı formunda , doktorum) o zaman pdf örneğindeki gibi aşı kanıtı sunamıyorum yazmamalıyız dimi sunabiliyorum çünkü?
-
@gucarslan Merhabalar, uyarı için teşekkürler. İmza kısmını gerektiği şekilde düzenledim.
-
@Utku-Pehlivan bu detaylar hiç önemli değil eğer lise ve üzeri diplomanız varsa. "self-employee" yazabilir, kendi bilgilerinizi girebilirsiniz.
Were you previously employed
NO diyebilirsiniz.
-
@gucarslan bahsettiğiniz iletiyi okudum. KCC DV adresine açma talebimden vazgeçiyorum diye mail mi atmalıyım acaba
-
Merhaba, eşim Ukrayna vatandaşı eşime green kart cıktı. Malum Ankara yoğun, Ukraynada da savaş var. İşlemlerimizi başka konsolosluğuna yapabilir miyiz
-
Merhaba. DS-260 doldururken kendi yaşadığımız ülke dışında bir konsolosluğu seçmemizin ne gibi zararı olabilir (zararlı olduğu belirtildi) ve konsoloslukların aday kabul şartlarını nasıl öğrenebilirim? Forumda baktım ancak detayı göremedim maddelerde. O nedenle soruyorum, teşekkürler.
-
@kedisever Konsolosluğa mail attım cevap verirlerse durumu buradan yazacağım.
-
45xx dosya numarası ile ankarayı beklemeli miyim yoksa dosya taşımak daha mantıklı mı olur?
-
@Scythep
Selamlar, gecmis senelerin verilerine bakinca bu sekilce dusunulebiliyor ancak yaniliyorsunuz. DV2022 senesinde sira numaralarinin hicbir oneminin olmadigi, DS-260 formunu kim en erken submit ettiyse mulakat onceligini aldigi bir yil oldu. Ankaradan mulakat bekleyen, formunu haziran ayinda submit eden 3K sira numarasina sahip talihliler mulakat alamamisken, ilk ay icerisinde formunu submit eden 25k sira numarasina sahip talihliler vizelerini alabilmislerdi. Bu sebeple DV yillarini analiz ederken ilgili yil icerisinde gerceklesen olaylara da hakim olmak gerekiyor yoksa yapilan analiz size yaniltacaktir. -
@zakaria Dv-2022 talihlileri kendi dönemlerinde vize alabilmek adına çok mücadele verdiler. CN numaraları yüksek olan talihliler mülakat alabilmek için bütün konsolosluklara mail atıp mülakat almaya çalıştılar. Bazı konsolosluklar sürecin sonuna doğru insafa gelip kimi talihlilere ülkelerinde bulunmak şartıyla mülakat verebileceklerini söylediler. Hatta bazı talihliler Barbados'un başkenti Bridgetown'da mülakata girip vizelerini alabildiler. Bu spesifik durumun böyle devam edeceği anlamına gelmez. Konsolosluk aracılığı ile dosya taşımak sandığınızdan daha zor olabilir. Mülakat yeriniz Ankara ise; zamanınız varken KCC ile dosyanızı daha önce sorunsuz bir şekilde vize mülakatları gerçekleştiren konsolosluklardan birine taşımanızı öneririm. (ÖRNEK: Viyana, Honk Kong, Bangkok) sürecinizde başarılar dilerim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum