DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Anlaşılan o ki 4. sayfaki spoiler biraz değişmesi gerekecek ve ekstra adres eklesek maile daha iyi olacak sanırım.
Peki otel adresi yazarsak veya bir airbnb adresi yazsak bu durum bir önem teşkil ediyor mu acaba sonuçta adamlar ikamet adresi istiyorlar. -
Öncelikle biraz sakin olmanız hususunu özellikle vurgulamak istiyorum.
2xxx CN ile Ankara’dan mülakatınızı sabırla beklemenizi ve bu sırada evlilik hazırlıklarına ve ABD’ye göç sürecine odaklanmanızı tavsiye ederim. Talihli olan bekar olarak en az hata ile bir an önce DS260’ı submit etmesini tavsiye ederim. Bu CN ile DV2026 sürecinde diğer talihlilere oranla daha az endişe etmesi gereken talihlilerden birisiniz. Mutluluklar ve bol şans

-
@zakaria Konsolosluk açısından AS veya EU olmasının farkedeceğini düşünmüyorum. HNK AS'lilere 2023 yılında 7 vize basmış. Az olmasının nedeni AS kategorisindekiler oraya transfer isteğinde bulunmamış olabilir. Herkesin bizim gibi DV vizesi basmayan bir Ankara'sı yok

Refused olma nedenleri çok fazla. Mesela eğitim şartının sağlanamaması, eksik veya hatalı belgeler sunulması gibi. -
@ATS16, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@dmd bu başlığın 4.iletisini okumanız yararınıza olacaktır.
@gnollzy AOS ile süreci ABD içerisinde sürdürmenin maddi ve manevi zorlukları hususunda bilgi sahibi olmadan, hele ki yeni başkanlık yönetiminin göçmenlik hususundaki yaklaşımı ve ekstra incelemeler söz konusu olduğu bir ortamda talihliyi daha doğru yönlendirmek gerekiyor.
Doğrudur, o yüzden beni kıstas almasın yanlış olabilirim forumdan daha bilgili arkadaşlardan onay alırsın belirtmiştim.
-
Merhabalar..dosyamın ankarada mulakata yetişmesi imkansız görünüyor okuduğum kadarıyla..dolayısıyla vize istemeyen yerlere dosya taşıma için kcc ye mail atacağım…bu ilk yapmam gereken..benim sıkıntım eşim gelip gelmeme konusunda kararsız.. mülakat hong kong oldu diyelim..peki eşim son anda gelmekten vaz geçti.. ve ben tek gideceğim..beni neler bekliyor?
Birde turist vizesiyle 12-13 sene önce gittim ve gezip geldim..şimdi de vizem var uzattım..bu mevcuttaki vizem sorun yapabilirmi? Daha 2-3 ay önce uzattığım turist vizesi ile dv çekilişi çok tezat..kafam çok karıştı :(( -
DS-260 formunu doldururken Ankara'da sıra gelmeyeceğini öngörerek direkt Hong Kong seçmeli miyim? yoksa Ankara olarak işaretleyip sonradan farklı bir yere taşımak mı mantıklı?
-
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
-
-
@Flight101 çok teşekkürler bilgi için resmen bu bilgiyi duymak için DS-260 başvurumu bekletiyordum artık zaman kaybetmeden başvurabilirim. 24k de olmanın getirdiği erken başvursam da ancak seneye temmuz-eylül döneminde şans bana gülecek mi belli olacağı için biraz geciktirdim. Tekrar zamanınız için teşekkürler.
-
arkadaşlar CN 25000lerde. hong konga taşıyacağım dosyamı. orada bir abimizin adresi var. KCC'ye mail atarken bu adresi de yazacağım. Sizce mülakat aşamasında adres kaydı için belge isterler mi orada oturduğuma dair? veya daha oraya gelmeden KCC ikametgahımın orada olduğuna dair belge ister mi?
-
Herkese selamlar güzel bir sorum olacaktı. Yeşil pasaportum resmi olarak üniversitem bittiğinde bitecek ve 2026 haziran da bitiyor . Ve üniversite bittikten sonra (greencard ı alabilirsem inşallah) abdye giriş yapmayı düşünüyorum ama yeşilimin süresi bitmiş olacak sizce sorun olur mu? Teşekkürler iyi forumlar
-
Merhabalar, DS 260 formunu doldururken daha önce çalıştığım yerleri sorduğu kısımda takıldım. Employer Name, Supervisor’s surnames, Supervisor’s given name, gibi kısımlara ne yazacağımı bilemedim çünkü şuanda çalıştığım işten önce kendi bireysel şirketimle e ticaret yapıyordum, ne birisiyle çalıştım ne de birisini yanımda çalıştırdım tek başımaydım. Kendi şirketim olduğu için "Were you previously employed?" kısmını hayır olarak mı işaretlemeliyim? Evet olarak işaretleyeceksem nasıl doldurmalıyım yardımcı olur musunuz?
-
Arkadaşlar Merhaba Dosya taşıma hakkında daha detaylı bilgileri nerden öğrenebilirim O ülkede sıra nasıl ilerliyor ekstra ne evraklar istiyor gibi
-
Z zakaria bu başlıktan bahsetti
-
@Serapp
Cn dediğin case no değilmi confirmation no değil hani şu AA ile başlayan -
@ATS16 teşekkür ederim
-
Merhaba, Dosya taşıma için formda verilen örnek ile kcc'ye mail attım, ds260 formumu da gönderdim. fakat şu şekilde bir cevap aldım, tekrar hong kong'da adres belirtip mail atmalı mıyım kcc ye?
Thank you for your inquiry.
KCC does not have the ability to retrieve or make changes to the data that was provided on the original entry to the lottery.
Please complete the DS-260 form with the correct information. Once received at KCC, the information will be included in your case file for review.
For additional information, please refer to the following websites:
Diversity Visa Website: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry.html
Diversity Visa Instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html
DS-260 instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected/diversity-visa-submit-your-iv-and-alien-registration-application.html
To enter the Diversity Visa lottery or to check for a selection notice: https://dvprogram.state.gov/ -
@emirhankd merhaba bende bangkok'ta girmek istiyorum bu konu hakkında forumda bilgi bulamadım
bangkok'a özel istenilen belgeler
mülakata tercüman sokabiliyor muyuz
bangkokta sağlık muayenesi olmak için randevu alınması gerekiyor mu
vize bültenleri açılmadan mı taşımam gerekir yoksa ekim ayını bekleyeyim mi ?
-
Herkese selamlar güzel bir sorum olacaktı. Yeşil pasaportum resmi olarak üniversitem bittiğinde bitecek ve 2026 haziran da bitiyor . Ve üniversite bittikten sonra (greencard ı alabilirsem inşallah) abdye giriş yapmayı düşünüyorum ama yeşilimin süresi bitmiş olacak sizce sorun olur mu? Teşekkürler iyi forumlar
-
DS260 confiramtion numarasını almak için giriş yaptım, this form was submitted on May 4th ...yazıyordu, Completed düğmesine bastım form açıldı ve bilgiler düzeltilebilecek halde önüme çıktı, hiç bir şey değiştirmeden Sign sekmesine geçtim yine submit tarihi 04/05/2025 olarak çıktı ve istediğim numarayı kaydettim... ama bu şekilde formu açmış mı oldum anlamadım? Yanlış bir şey mı yaptım acaba?
-
Herkese merhaba, tüm talihlilerin gönlünce olmasını dilerim.
Dosya numaram 700'lerde, araştırdığım ve burada okuduğum kadarıyla herhangi bir dosya taşıma süreci düşünmemem gerektiğini anlıyorum.
Benim merak ettiğim mali bir konu var ve ne kadar erken öğrenirsem halletmesi benim açımdan o kadar kolay olacak. 5 yıl boyunca vergi mükellefi olarak avukatlık yaptım ve bu süreçten kaynaklı SGK borçlarım bulunuyor. Bu tür durumların süreçte herhangi bir sorun yaratıp yaratmadığına dair bilgisi olan paylaşırsa çok memnun olurum.
-
@rhabdo Lütfen imzanıza bilgilerinizi ekleyiniz aksi halde forumdaki kimse size yardımcı olamaz.
-
M Murat 4 bu başlıktan bahsetti
-
@Rosa konu başlığının ilk 4 iletisini okuyunuz. Defalarca cevaplandı bu soru.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.