Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @gucarslan tamamdır detayları inceleyeceğim🙏

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Mehmet-Kocalar ilgili tercüman yemin ettiyse kabul ederler elbette.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Fatime-İncebaş anneniz vize almayacağı için o bilginin bir önemi yok.
    dosya taşıma işlemini de dilediğiniz zaman yapabilirsiniz.

• @gucarslan çok teşekkür ederim 🙂

• Bu ileti silindi!

• Selam, Bangkok'a dosya taşıma talep ettim. Auto bir mail geldi, bu sanırım beklenen bir mail değil mi? Maili görünce doğum tarihini yazmadığımı fark ettim. Sizce tekrar mail göndermeli miyim?
    image.png

• @gucarslan bana cok yardımcı oluyorsun avı hakkını helal et rehber gıbısın

• @swadze, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar merhaba
    Aşamalar tamamlandığında abdye sadece önden ben gidebilirmiyim ana talihli olarak.?
    Eşimin sonradan gelmesi gerekebilir çünkü.Yoksa ikimizinde 6ay içinde mi giriş yapmamız lazım? Mesela eşim 8 9ay belki 1 sene sonra giriş yapabilir mi?

selamlar bilgisi olan arkadaşların kıymetli yorumlarını bekliyorum

• Herkes şimdiden dosya taşıma yapıyor, benim numaram current olmadığı sürece şimdiden veya daha sonra taşıma talebi göndersem fark ediyor mu?
    Bekleme sebebim, benim numaram Mayıs'tan önce current olmayabilir, Ekimde konsolosluğunun performasını takip etmek, sakince sağlam adımlarla ilerlemek istiyorum.

Ayrıca, @ugursway beyin tecrübesini okudum, mülakatta böyle bir soruyla karşılaştı:

Daha önce B1/B2 vizesine başvurunuz reddedilmiş doğru mu?

Vize reddi (214b) varsa sıkıntı olur mu? Onu DS260'ta belirttim.

• @crazycells daha önce KCC'ye ulaşmak mümkün derken DV- 2026 için dosya taşımalar ekimde başlamadan önce konsolosluklara dosya taşıma için maşl atmalı mıyız? neden KCC'ye ulaşıyoruz?

• Selam arkadaşlar.Ben ds formunu doldurup submit yapsam,gelecek ay benim bir bebek olucak İnşaAllah.Ve sonradan KCC ye mail yazip acdirsam bebek ilave etmek icin.Bu her hangi bir olumsuz etki yaparmi mulakata gec cagirilma gibi ve s.

• Merhaba ben ds-260 formunu gönderdim ama baştan çok aceleci davrandım iş yerlerimi yazmadım. Pasaportum öğrenciliği bu yıl biticek diye pasaportumuda işletmedim şimdi konsolosluğa pasaportum geleden yazmalımıyım bilmiyorum. Çevremde green card sahibi olamdığı için danışman firmaya gittim. Çok karışık sürecin dediler ve 20102 sıralamam olduğum için yurt dışına yönlendirmek istediler ne yapmalıyım. Erken gönderdiğim için evrakları görüşmede konsoloslukta düzeltsem olurmu?

• Ds 260 formunu 04.05.2025 tarihinde doldurdum. Annemin ilk soyadı yerine şimdiki soyismini yazmışım. Ve şuan çalıltığım iş yerinin ünvanını yanlış yazmışım. Bunu için form kilidi açtırma talebinde bulundum. Bu form kilidi açtırmamın bana bir zararı veya sıramda gecikmeye uğratacak bir durum oluşur mu? Case numaram 2026eu 7 binlerde geçen sene mülakata kaçıncı numarala kadar çağırdılar. Teşekkür ederim

• @mehmet-yücel-söğüt merhaba, ben de tahmini mülakat tarihlerinde öğrenci olacağım Kore'de ancak işimi şansa atmamak adına Bangkok'a taşımayı planlıyorum.

Kore'de oturum izni istiyorlar ve hatta taşınıp oturum izniniz olsa dahi Kore'ye yeni gelmişsin diyerek transfer sürecini reddettikleri birinin yazısını okumuştum eski dönem tecrübelerinde.

• DV-2026 için dosya taşıma maillerine Ekim ayında süreç başlamadan önce atmaya başlamak mantıklı mı? KCC'ye bi şekilde ulaşmamıza gerek var mı?

• Arkadaşlar, eğer bilgisi olan varsa;
    Şu an konsolosluk performanslarını araştırıyorum fakat Hong Kong, Bangkok,Viyana ,Muscat dışında oturumsuz sadece turist vizesi ile mülakat alabileceğimi başka konsolosluklar bulunuyor mu? Tabiki ileri süreçte konsolosluklara yazarak detaylı tüm imkanlara bakacağım fakat önaraştırma açısından sizlere de sormak istedim. Şimdiden teşekkürler, umarım herkes alabilir 🙂

• Kazanan tüm arkadaşları tebrik ediyorum umarım sorunsuz bir şekilde vizelerinizi alır ve yeni hayatınıza başlarsınız bnm beşinci başvurumdu olmadı yine hayallerimiz başka bahara kaldı... 🙂

• Bu ileti silindi!

• @Gökçe-Çetin Az önce @ugursway bey deneyimini okudum, kendisi DV2022 talihlisi, araştırırken 'eğer Kuveyt'te bulunuyorsanuz dosyanızı kabul edebiliriz' gibi bir cevap almış, yalnız oradaki resmi tatiller ve zaman daralması nedeniyle sürecini orada devam ettirmemiş. Ama bence Kuveyt oturum izni istemiyorsa yakın ve uçuşları ucuz olduğu için değerlendirilebilir. Suudi Arabistan da vizesi kolay alınabilen bir ülke onu da düşünüyorum ama onunla ilgili bir deneyimle karşılaşmadım hala.

• Kilitlendi  gucarslan gucarslan 

• Herkese tekrar merhaba. Henüz devam etmekte oldugumuz eğitim kurumundan ayrılma tarihimizi formu doldurduğumuz günü mü girmeliyiz? Bu yaz bitecek örneğin ama ileri tarihli kabul etmiyor, boş da bırakamıyorum.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

161

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |