Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@pigeon2628, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gucarslan 2026 kazananı arkadaşım, yanlış anlamış ancak dosya submit edilmeden önce değiştirilebilir olması gerekmiyor mu? Ankara yapmasını söyledim ancak değiştirme seçeneği çıkmıyor. Bu şekilde submit etmesi mi gerekecek? Teşekkürler cevap için

DS260 formu doldurmaya başladığınızda mülakat yerini yanlış seçenler "Getting Started" bölümünde değişiklik yapılmıyor ama eğer formu henüz submit etmediyseniz (videonun 26.dakikasından sonrasını izleyin) mülakat yerini düzeltmek için şansınız var.

• Cevaplar için teşekkürler, hallettim sonunda. Bizim farklı bir durumumuz var , şöyle ki ; biz eşimle boşandıktan 3 sene sonra tekrar evlendik . Bu durumda eski eş kısmını nasıl doldurmalıyım? Yine şimdiki eşimi eski eş olarak mı girmeliyim? 🙂

• Arkadaslar merhaba. Oncelikle burda yardim eden herkese cok tesekkurler. Sizlere bir sorum olacak. Ds260 formunu dolduruyoruz esimle beraber ancak evlendikten sonra pasaportunu yenileyip guncel soyadini almadi. Kimlikte var pasaportta yok. Spouse kisminda kimlikte oldugu gibi yaziyoruz ama onun kendi formunda pasaport numarasi ve soyadini yazdigimiz yerde tikandik. Ilk sayfayi okudum 2. Veya 3. Maddede other travel documents kismini secmemiz soyleniyor. Esim yarin yeni pasaport icin evraklarini verecek gelmesi bir hafta surecek. Acaba direkt other travel documentsi secip ondan sonra sececegimiz konsolosluk uzerinden pasaport noyu ve soyadi degistirmek mi mantikli yoksa bir hafta pasaportun gelmesini bekleyip formu oyle gondermekmi? Gec kalmis olurmuyuz bunu merak ettik

• @gucarslan Çok teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Emre-Çelik-1 bu mail attıktan sonra gelen mailinizin ulaştığına dair otomatik cevap zaten.
    talebinizi cevaplamamışlar.

lütfen bu başlığı inceleyin;

https://yesilkartforum.com/forum/topic/4443/kentucky-consular-center-kcc?_=1746539680343

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@koray2831 ds260 formunu submit edip, sabırla bekleyip, sokak hayvanlarına yardım edebilirsiniz.
    bu cn ile ankara'dan mülakatı her türlü alacaksınız.
    şimdiden abde'de mutluluklar.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Emre-Çelik-1 öncelikle sakin olmanız lazım..
    DS260'ı submit ettiniz mi?

yolladığınız maili özel bilgilerinizi çıkartıp yazar mısınız bana?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Yunuskk oradaki adresinizi girin, orada yaşıyorsunuz çünkü.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@salsalonia resmi evlilikleri sonrası doldursunlar formu, acele etmelerine gerek yok.
    1 ekimde başlıyor süreçleri..

bu arada kendilerine mutluluklar dileriz.
    yeni evlenen çiftlerimize çeyrek altın takma hizmetimizin, altın fiyatlarındaki artış sebebiyle sonlandırılığını hatırlarmak isterim.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@BERKE-Güngöroğlu mezun olduğunu yazması yeterli.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ygzsays lise ve üzeri diplomanız varsa bu bilgilerin zerre önemi olmayacak.
    nasıl submit edebiliyorsanız edin, önemli olan eksiksiz doldurulmuş bir form olması.
    sıralı ya da net tarihlerin olmaması sorun değil.

• ⭐⭐⭐⭐

@earslann, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaslar merhaba. Oncelikle burda yardim eden herkese cok tesekkurler. Sizlere bir sorum olacak. Ds260 formunu dolduruyoruz esimle beraber ancak evlendikten sonra pasaportunu yenileyip guncel soyadini almadi. Kimlikte var pasaportta yok. Spouse kisminda kimlikte oldugu gibi yaziyoruz ama onun kendi formunda pasaport numarasi ve soyadini yazdigimiz yerde tikandik. Ilk sayfayi okudum 2. Veya 3. Maddede other travel documents kismini secmemiz soyleniyor. Esim yarin yeni pasaport icin evraklarini verecek gelmesi bir hafta surecek. Acaba direkt other travel documentsi secip ondan sonra sececegimiz konsolosluk uzerinden pasaport noyu ve soyadi degistirmek mi mantikli yoksa bir hafta pasaportun gelmesini bekleyip formu oyle gondermekmi? Gec kalmis olurmuyuz bunu merak ettik

İkisi de olur. Other travel documents seçtiğiniz zaman mülakat aldıktan sonra konsolosluğa mail atıp dosyanızı açtırmanız ve forma ilave bilgileri girmeniz gerekiyor. Bu çok zor bir işlem değil. Ama eşinizin yeni pasaportu 1 hafta sonra gelecekse bekleyebilirsiniz de. Seçim sizin.

• @mruzum merhaba teşekkürler, size de hayırlı olsun:) Seyahat mecbur görünüyor evet..

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ersinors

öncelikle burada "durumu araştıran arkadaşlar gibi birçok bilgi kirliliğine maruz kaldım" şeklince bir yaklaşımı kesinlikle kabul etmiyorum.
    forumda bilgi kirliliği yoktur, okumayan / araştırmayan talihli vardır.
    her yıl binlerce kişi bu forum sayesinde vizesini alıyorsa, bilgi kirliliği olduğunu söyleyemezsiniz, hele de foruma daha 4 gün önce katılan biri olarak hiç söylememelisiniz.

yapmanız gereken bu başlığın ilk 4 iletisini dikkatlice okumak.
    sonrasında eğer yine kirli bilgi gibi gelen bir durum varsa bana ulaşabilirsiniz, temizleriz.

sorularınıza gelecek olursak;

1- 93xx sıra numaralarına Ankara'da kesinlikle gelmez ya da gelse bile bekleyip riske atmaya değmez gibi bir durum var mı?

bu cn ile ankara'dan mülakat alma olasılığınız yok denecek kadar az.

2- Eğer dosya taşıma işlemi yapacaksam yurtdışında yeminli türkçe tercümanla sürece katılan oldu mu hiç?

geçmiş deneyimleri okuyun, örnekleri göreceksiniz.

3- Yurtdışındaki konsolosluklar gerçekten oturum izni vs talep ediyor mu yoksa mesela Belgrad'a gidip girebilir miyiz?

4- Eşimin çok çok yakın bir akrabası Texas'ta yaşıyor. Uzun zamandır bizi davet ediyorlardı ama hiç vize vs almadık. Bugün daha önce GC ile Amerika'ya gitmiş bir arkadaşım, işlemleri Amerika'da ilerletebilseydik kabul oranlarının %85 civarı olduğunu söyledi. Şuan turist vizesi gördüğüm kadarıya 16-22 ay arası tahmini süre diyor alabilmek için çoğu yerde. Fakat bazı vize danışmanlık şirketleri "1 ayda Amerika vizesi. Vize alınamazsa ücret yok" vs gibi iddialı reklam kampanyaları yürütüyorlar. Bir gerçekliği var mıdır?

deneyin dilerseniz biz de merak ediyoruz.

5- Eğer gerçekliği varsa ve Amerika'ya gidebilirsek gerçekten de orada kabul alma oranları bu kadar yüksek mi?

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

Değerli DV2026 talihlisi arkadaşlar, DV2026 çizelgesini düzenli tutup, bilgilerin takibini yapmak sizin sorumluluğunuzda. Nitekim bu çizelgeden maksimum faydayı sadece ve sadece sizler sağlayacaksınız. Dolayısıyla bu konuda hepinizi inisiyatif almaya davet ediyorum.

Birileri K sütunu ile ~6 saat önce oynamış, o nedenle o hale geri döndürdüm ama maalesef son 6 saatte yapılan değişiklikler de gitmiş oldu. İlk sırada değişiklik yapılmaması için o sırayı kilitledim ama çizelgenin takibini yapmak isteyen DV2026 talihlisi arkadaşlar bana gmail adreslerini özelden bildirirlerse kendilerini editor olarak çizelgeye ekleyebilirim.

Herkese DV2026 sürecinde bol şanslar dilerim.

• Merhaba, oturum isteyen ve istemeyen konsoloslukların bir listesi var mı?

• ⭐⭐⭐⭐

@Damlaybars evet mecburen 🙂 gerçek ve doğru bilgilerle doldurmamız gerektiği için, gerçekte olanı yazacaksınız, hem şimdiki eş bölümüne hem de eski eş bölümüne eşinizin bilgilerini yazacaksınız 🙂

• @gucarslan Merhabalar. Tutumunuzu anlayabiliyorum çünkü mesajımda ciddi şekilde yanlış anlaşılabilecek bir ifade kullanmışım. İlk mesajımda net olmadığım için üzgünüm. Bilgi kirliliğini bu forum için yazmadım, konuşmanın birkaç yerinde daha bahsettiğim gibi bu forum harici kaynaklara da baktım. Bilgi kirliliğim diğer kaynaklar nedenli olduğu için ve burada daha doğru yönlendirmeler görebileceğimi düşündüğüm için zaten hem bu forumda sorularımı ilettim hem de geçmiş deneyimleri okudum. Genelde seneden seneye değişen deneyimler olduğu için de güncel deneyim sahibi arkadaşların yorumlarını merak etmiştim. Gördüğüm kadarıyla Belgrad'ın yeminli tercümanla mülakata girişe izin verip vermediği gibi konularla ilgili net bilgi yok. Bu yüzden sorularımın bir kısmında geçmiş deneyimlerden faydalanabilsem de bir kısmında gerçekten en güncel (dv 2025 kazanıp, mülakatı gerçekleştiren/tarihi alan) deneyimi yaşamış arkadaşlara soru iletmiştim.

• @onuru, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Gizem-Ömeroğlu selamlar, mailinizde adres belirttiniz mi?

Selamlar,

evet , aynı mail taslağına kalacağım adres diyip herhangi bir otel ismi yazmadan direk adresi yazdım.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

117

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |